Jump to content
akka

Mājsēde Tavā dzīvē

Vai patīk 'mājsēde'?  

158 members have voted

  1. 1. Mājsēde?


This poll is closed to new votes


Recommended Posts

Varbūt diskusijas topiks kur katrs var izteikties, varbūt vienkārši aptaujas .. no idea, ja kādam ir ko piebilst, droši rakstam komentārus. 

Man personīgi "mājsēde" vispār neko nemaina, tik cik pēc čipsīšiem nevar aiziet, jo veikali jau 7 ciet un pēc 8 ārā atrasties nevar, bet other than that - viss kā bija. 

 

Link to comment
Share on other sites

Cilvēki ir pieraduši, ka nekas nestāv uz vietas un vienmēr ir kustībā. Šeku reku Covids, un gribot negribot mums katram jāapstājas un jāpasēž mājās.  Uz jebkuru lietu var skatīties dažādi - kāds visu šo mājsēdes laiku ir pavadījis besoties facebookā par visiem uzliktajiem ierobežojumiem, kādam piemetusies depressija, stress utt. Šāda situācija ir, tur neko nevar darīt, so make the most of it. Visu šo mājsēdes laiku, vismaz es, cenšos ieguldīt laiku sevī, respektīvi, darīt lietas, kurām nepietika laika pirms mājsēdes. Tas katram atkal ir savs - izlasīt grāmatu, ieguldīt laiku kādā savā idejā, kurai iepriekš vienkārši nebija laika piesēsties. 

Nezinu, vai mājsēde man personīgi nākusi par labu, vai par sliktu, bet viennozīmīgi cenšos to izvērst savā labā. 

Neķeriet krenķi, viss būs labi, jauku dienu,

Link to comment
Share on other sites

Es personīgi domāju, esmu ieguvējs. Dzīvoju daudzstāvu mājā pie intensīvas ielas, kur zāles pļāvēji un Hondas brauc pēc 10pm, padlas meklē kašķi autobusa pieturā un trambuli cenšas apgāzt uz sāniem. TAGAD veselīgs miegs visiem, kas manu prāt ir ieguvums, var paskatīties filmu, pavadīt laiku ar ģimeni un paradumus liek mainīt, piem. iepirkumus veidot vairākām dienām, parādiņus sakārtot mājās.. 

Mīnus ir tas, ka cilvēkiem nav kur likt negācijas, nedod dievs pateikt, lai ietur 2m distanci rindā. Redeli kādam pakārtot. Vēl pietrūkst neliela socializēšanās mazajā lokā, bet uz šo brīdi, tas var pagaidīt.

@akkavispār pirms gulētiešanas nav vēlams iestiprināties ar čipakiem. 

Link to comment
Share on other sites

Īpaši neiespaidoja, pēc darba jau agrak iebraucu veikalā un paņemu ko vajag. Un šādā laikā pat negribējās arā līst, vienigais kad izgaju  bij suni izvedu. Un viss :D ja vēl kādu mēnesi tā būtu , pat nejustu to 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×