Jump to content
CookieQueenFTW

Skanas Probleema /Austinjas/csgo/ (Sorry nav Garumziimes)

Recommended Posts

Sveiki! Atvainojos par to kad nav garumziimes, jo lietoju darba datoru Anglijaa.

Lieta taada, ka speeleju cs:go jau labu laiku, esmu lieetojis visaadas austinjas un nekad nav bijushas probleemas. Kaadreiz lietoju uz vecaa Windows 7, Steelseries Siberia, bijas labas utt, tad peec kaada laika saaku upgreidot savu pc sisteemu, praktiski visu uzbuuveju no jauna, dators ari nav nekaads suudigais, gandriiz High End.

Iegaadajos jaunas austinjas Steelseries Siberia 150, jo vecaas sapliisa un bija laiks jaunaam. Viss straadaja perfekti, gan muuzika, gan cs:go, ka arii viss paarejais. Liidz Briidim kameer nejaushi sapleesu austinjas, iegaadajos Razer Kraken 7.1 tournament edition, bet skanja bija vienkaarshi pretiiga ieksh csgo, tada sajuta taka pupinju bundzas buutu ausiis, ar ak-47 shaujot gandriiz ausis asinoja no tas smalkaas skanjas. Saaku mainiit austinjas, testeet visaadas, bija gan Corshair, razer, steelseries un pat logitech, pat jaunos arctis nopirku pa 200 poundiem.

Nesapotu kur vareetu buut probleema, jo Steelseries Siberia 150 (USB kabelis) straadaja perfekti, bet visas paarejas kam ir 3.5mm jack, vai 3.5mm jack ar pastiprinaataju vienkaarshi bija sliktas. 

 

Izmeginaaju visaadi:

 - Parinstelet csgo ar pilnu cfg flush.

 - Parinstelet Driverus, likt jaunus, likt citus.

 - Installet razer, vai steelseries(atieciigi austinjam), programmas.

 - Parinsteleju windows.

 - Meeginaaju likt citos usb/jack portos, pat no tumbam meeginaaju palaist, pat caur Razer Kyeboard.

 - Reguleeju visus sound settingus, esmu izgaajis cauri ellei.

 

Skanjas karte nav nepiecieshama, jo matesplatei jau ir labi iebuuveta skanjas karte.

 

Vienvaard sakot ar Steelseries Siberia 150 austinjam, skanja bija skaidra, ar bassinju, un tiira taadai kaadai tai jaabut.

Bet jebkaada cita veida austinjas skan taka bundzas buutu ausis, un ieksh cs:go shaujot viss bija nenormaali skalji, un pat testeejos visaadu veidu settingus nekas nestraadaja.

 

 

Link to comment
Share on other sites

image.png.d2d45ea5d8edf828576962feed55d229.png

Lai nerastos jautājumi, uzreiz ieliku, kas Tev ir īsti vajadzīgs, lai klausītos 3.5 jack austiņas. Tā ir ārējā skaņas karte, kura maksā līdz 10quidi. Nav 200quidi un Tu kā pagaidām (neieteiktu sēdēt darbā spēļu forumos) strādājošs varēsi atļauties.

Ja to iegādājoties varēsi baudāmi lietot austiņas - tava skaņas karte nav tik laba, kā domāji. 

Spoiler

Šis mazais aparāts darbojas kā spēka pastiprinātājs tavam miķim/austiņām. Kā ārējā skaņas karte, tikai ar mazu voltāžu.(paredzēts austiņām ar zemu pretestību vai miķiem, kuriem nav vajadzīga baigā štrome) Vairāk info - šeit 

Tu vari turpināt lietot savu super labo integrēto skaņas karti, bet tad sāc domāt apsvērt spēlēt tikai ar `volume 0 . Daloties ar info no pieredzes, atliek nedaudz integrēto skaņas karti bojāt(voltāža, pārslodze, zvaigznes ne tā sastājušās, triecienu), lai skaņas karte nespētu sagremot ak-47 spray.

Vēlējos jautāt vai pretiiga skaņa nāk arī no citām vietām (pornhub/youtube/spotify..)?

 

Alternatīva visam ir aiziet pie ausu daktera, drošības pēc.

//Paco

He Man Oops GIF by Masters Of The Universe

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×