Jump to content
Tomeens1999

Big Facts

Recommended Posts

Sveicināti draugi, daiļās daiļavas, un egoistiskie krāni (jkjk). Šodien uzcepšu nelielu facts rakstiņu par to kas dzīvē ir viss svarīgākais un šī topic tēma ir....
Pirksti.
Soo, in general plaukstas domāju kad ir viss nozīmīgākā cilvēka sastāvdaļa ever, kas ir plaukstas, plaukstas īsumā ir pirksti, ar pirkstiem mēs slaukam pakaļas, miklinam Sievietes un pasūtam mazziņās simts mājas tālāk. Iedomājaties sevi šādā situācijā, Tu atbrauci no afganistānas, kā Latvju karēvis, palīdzēt USA goverment notīrīt Sīriju, labi neiedziļināsimies sīkumos, bet stāts ir tāds, kad tev pirkstu vairs nav, ko darīt lietas labā? Well jūs domājat ayee sīkums, nahuj man tādus pirkstus, bet Vēsture stāsta fakts kā tāds, pirksti ir mūsu svarīgākā cilvēka anatomijas sastāvadaļa, jo no pirkstiem sastāv mūsu IDENTITĀTE. Like Piemērs: Kā tu pierādīsi to, kad pasē ir tavs pirkstu nospiedums, ja tev tādu nahuj vairs nav. Nekā... 
Kā tu atbloķēsi telefonu, ja tev seja no rītiem ir šķība un pilnīgi nodzerta, un atliek tikai viens veids, finger print, boom bitch, finger print viņiem neredzēt takā tavu netīro pakaļu pēc dušas. Soo ye, ir mehāniskas robotrokas, bet tā tu ātrāk meitenē izurbsi caurumu nekā apmerināsi viņas vajadzības. 
Un es tik zinu vienu, mums kā ononētājiem&geimeru savienībai, pirksti ir ofic 99.99999% ko mēs ikdienā izmantojam. 
Jā te varbūt IDENTY donžuāni savāksies un paņems šito visu pierē sakot, eeeyee duude cmoon, mēlīte vecīt, tur ir tā sāls. Guess what bitch Sīrijā tavu mēli suņiem izbaroja, BOOM, ko tu tagad darīsi ? 
Moral of the Story: Nepadirs savus pirkstus tā pat kā savus dokumentus vai telefonu, bez pirsktiem tu nebūsi nekas, tev pat neiedos Imigranta statusu, Latvijas Republikas Reģionālajās Pasu nodaļās. 
Neliels ieskats no manas dzīves: Pasei beidzās termiņš: Jaunu uztaisīt 3mēn, rinda, vispār lai pieteiktos uz pasi or id 15e no tevis, un dahuja galvassāpes.
Well, ja jūs nezinājāt šis veido apburto apli, kurā es paspēju nodzīvot veselus 4mēnešus un tas izskatās apmēram šādi 
Kā jau paši redziet, nav naudas, nav pase, ja nav pase, nav darba, ja nav darba, nav naudas, and again, no money no passport.
Tākā šīs ir stāsta beigas, izdomāju izcept nelielu rakstiņu, lai jūs dzīvē saprastu, galvenais nav nauda vai darbs, |BET GAN JOBANA SMIRDĪGA PASE KURU TU GAIDĪSI TAKĀ ZIEMASSVĒTKU VECĪTI!
Ar jums bija  IDENTY REDAKTORS, REPERIS, DZIEDĀTĀJS, APUTEKŠŅOTĀJS UN DĀRZNIEKS!:
tomēēns1999.
Nepapisiet  savas id kartes, un nenocērties sev pirkstus.
Thats alll
Paece



Screenshot_1.png.4558abed9bd3ad2e605053b87a1a088a.png

Edited by Tomeens1999
Link to comment
Share on other sites

"Autisms ir dažādu pakāpju garīgi traucējumi, kam raksturīga nepietiekami attīstītas saskarsmes spējas un sociālā distancēšanās. Autisma pazīmes parādās bērnībā, kad var novērot vecumam nepietiekamas sociālās prasmes attiecībās ar vienaudžiem un tendenci būt vienatnē. Lielākoties sociālās iemaņas dzīves laikā tiek apgūtas, bet tas notiek lēnāk nekā citiem cilvēkiem un ne pilnvērtīgi."

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×