Jump to content
Pastnieks

Sūdzība [JB] MADEN"

Recommended Posts

1. Maden
2. Serveri cilvēks vēlējās nopirkt savā īpašumā idc, bet viņš nevarēja, nezināmu iemeslu dēļ. Piedāvāju viņam nopirkt idc, bet par manu līdzdalību pieprasīju 1 idc. Serverī bija arī BigSmuk, kas šai sarakstej sekoja līdz un rakstīja, ja scamošu, būs ban. Protams, to es visu saprotu, tāpēc turpināju vienoties ar manu ,,klientu". No nekurienes izlien Maden un saka, lai viņš nepērk no manis, tad es saku, lai Maden man liek mieru, respektīvi lai neiejaucās, jo kā jau minēju, ja būtu blēdīšanās mēģinājums, man būtu bans. Ar Madenu runāju ļoti mierīgi, bet viņš man pavēl aizvērties, saka ka mani gagos par to, pēc tam arī  iedeva gag(1d), gaga iemesls bija ,,savaldi hormonus". Tiešam nesaprotu par ko ir tieši šāds iemesls, bet tā tas ir. Vēršos pēc palīdzības, nepatiesā gagā. Nesaprotu, kāpēc vispār ir jāiejaucās, ja neko neprasa.
3. 

jb_moti2_final2021-06-28 11:4818.1 MB

Kaut kur mapes beigās.


 

Edited by Pastnieks
.
Link to comment
Share on other sites

Atceries, ka arī tavus chat logus var redzēt, gudrīt. Nevajag izlikties par enģelīti. Šeit ir redzami gan mani logi, gan viņa. "sēdi būdā" ir mierīga runāšana? Nezinu, tev no karstuma iespējams ir sakāpis galvā vai kā, bet tā nav mierīga runāšana.  Ja nevēlies, lai citi no malas komentē to, ko Tu dari, tad ej privāti mēģini sarunāt savus tizlos dealus un neraudi, kad kāds iejaucās. Grūti saprast dažreiz, ar kuru galu Tu domā. :) PS. 1. screen ir mani logs, 2. ir viņa.

 

Screenshot_4.png

Screenshot_3.png

Link to comment
Share on other sites

Samazināju uz 8h, tev pa visu laiku ir bijuši 93gagi/mutes. Varbūt beidzot sapratīsi savā galvā, ka nevajag dirsties serverī un nākt forumā vēlāk raudāt?

 

Ja gribi kko runāt lai neviens neisaistās tad raksti privāti viņam un dzīvo laimīgi, nevis čato serverī kur ir 20cilvēki un pēctam raudi, ka redz trešā persona iesaistas.

 

:tc: 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×