Jump to content
Target

[Unban] Target

Recommended Posts

Mans niks: Target
Mans steamID: 76561198171317002
Admins: re1
Admina steamID: 76561198120620192

Serveris: all servers
Iemesls: wh
Laiks kad nobanoja: 2021-05-07 16:17:35
Bana ilgums: mūžīgs (0 minūtes)
Links uz banu: links

Demo: auto-20210506-0001-de_mirage.dem

Paša paskaidrojums par situāciju:

Es Speleju mirage un man re1 bannoja pa neko es zveru reali pie visa kad es necheatoju. Es esmu šokets ka mani lvl 10 bano pa neko. Varbūt viņs netīšām mani banoja, es tiešām nezinu. (Es ceru kad demo file ir pareizais)




Link to comment
Share on other sites

Nav īstais demo, kad pubā nomainīsies mape, demolistē atradīsi fresh de_mirage demo, kuru ieliksi topicā un spriedīsim, ko tālāk ar tevi darīt

Link to comment
Share on other sites

Ehh, mans bans, te laikam divos vardos nevarēs aizvērt topicu, oh well

2:0 1;35 izvilki ieroci līdzko pretinieks parādijās caur sienu ekrānā, nekas ipash vareja but gamesense.

3:1 1:18 loti wierd wide-peeks, ka ari sanaca preaimot un dzeku t spawnā, noteikti domāji ka viņš topmidā un nopaļījies; same round 1:05 redzi džeku rampā un vispār neizliecies ne zinis, tu pārcenties slēpjot savu wh un tas arī tevi brīžiem nodod.

7:1 1:14 preaimo tieši virsū caur sienu, sakārtoji crosshairu nostāk uz kreiso pusi sienā, lai swingojot viņs būtu tieši pretiniekam galvā, jo tajā brīdī zināji precīzi, kur atrodas pretinieks.

3:12 1:40 tu neturi crosshair uz vietām, kur var būt pretinieks, tu atkal blatanti skaties virsū caur sienu, kad esi kā CT rampā aiz sienas. 

4:13 rounda beigās tu skrien no palace arā preaimojot triple box, tu redzi kā viņs no triple box izpeeko tevi un vēl ir izšāvis, tu randomā skaties pavisam citur, kautvai ir palicis tikai 1 CT, kā jau minēju pirmstam, tu pārcenties slēpt wh un viss demo itself ir pārāk aizdomīgs.

Pēc demo kā arī ingame specojot var redzēt, ka jūties ērti skrienot ar nazi zinot, ka pretinieks nav tuvumā, bet, kad parādas pretinieks caur sienu tu jau mostly es gatavs, crosshairs sāk plūst random vietās un tu gaidi, kad varēsi flickot, lai neizskatītos aizdomīgi. Bija vel daudzas aizdomīgas vietas, bet iedevu benefit of the doubt. Tavs crossshair placement un tas cik bieži skaties sienā tevi nodod. Esi arī banots pirmstam par wh, cik es sapratu nopirki unbanu, tu zini, kur pirkt vēlvienu, jo bans paliek. TC

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×