Jump to content
Feilinjsh

Iesakiet: Pelīte

Recommended Posts

Sveiki. 
Vēršos pie jums ar ieteikumu, kādu pelīti izmantojiet jūs un vai jūs apmierina, un vai varat ieteikt man :) 
Par cik CS community ir ļoti skarba, nesolīda, negatīva, draudoša, kas liek savilkt kulaku un pa kko iepist, kas šajā situācijā cieta mana pelīte Razer Mamba tournament edition, (manu emociju plūsma, un viss augstāk minētais vispār brīnos, ka tik ilgi izvilka, jo viņai tāpat liktenis tika izlemts, kad izvilku no iepakojuma un sapratu cik trausla tā ir) 
Skatiet bildē, bet nē, šoreiz tas nebija CS vainīgs,bet daļēji gan iesaistīts. Stāsts sākas ar to, ka bija jautra MM spēle, viss gāja kā pa sviestu, proti es tāpat tolkam netašīju, bet nu bija ok, līdz brīdim kad pamatīgi notizlojos un ar awiku nenoliku tikpat kā free fragu, saķerot galvu pēc papisiena, atstūmos ar krēslu kam ap kāju bija aptinies austiņu vads, kas acīmredzot nokrita no mana smadzeņpoda, norāvās no control paneļa savienojuma, kurš ar kkur nokrita, ko tumsā protams arī neatradu izņemot tikko izdzertus alus bunžas, tikmēr tāda tizluma pēc vēl pievīla arī manas hyper x revolver austiņas, kurām kkādā sakarā mikrafons ir iespraužams, un jā, ticiet vai nē arī tas izkrita, kuras nojobņījās starp tām pašām tukšajām bunžām un protams ar nevarēju atrast, a pagriezt savu muguru pa 180 grādiem lai 2m tālāk ieslēgt gaismu, man laika nepietika, jo sākās jauns raunds, kuru varonis es domāju tašīt bez saunda, kā krievu filmā "Cīņa ar ēnu" tik rubīties gāju bez skaņas, un ar daļēju redzi, jo pāris ali tika izsisti jau protams raundu nesanāca iztašīt, kas lika man iepist pa nevainīgo pelīti, kura šoreiz vnk nekādīgi mani nepievīla(Viss šis storijs atnāca man atmiņā, kad piesēdos pie PC un ieraudzīju vadu aptinušos ap krēsla riteni, un kā filmā hangovers visa bilde atnāca atpakaļ), bet par cik tā man jau ir piektā razer pele, kura neiztur manu spriedzi, vēlētps palūgt jūsu pieredzi un jūsu viedokli par tā teikt labāko pelīti. Dzirdējis esmu, ka Logitech ir ahūnās peles un produkts ir izturīgs, par cik man bija klaviatūra, kas izturēja visilgāk, proti 5 gadus, bet trīsreiz dārgāka ROG klava laikam pat nedēļu neizvilka, runa ir par ķepiņām :D 

176009953_295342002078137_4262333278933704500_n.jpg

Link to comment
Share on other sites

18 minutes ago, akka said:

Logitech G PRO Wireless

 

nopirku tieši šito pelīti pāris dienas atpakaļ, godīgi nav nekā slikta ko pateikt par šo peli. ļoti viegla un ātri pieradu pie viņas

Link to comment
Share on other sites

Man pazūd ticība Razer produktiem. Pēc 2 Razer pelītēm, kuras netika sistas, peldētas un vēl sazin kā mocītas, abām pēc vismaz 2 gadu kalpošanas parādījās kaut kādi defekti. Pārgāju uz Logitech G, šobrīd ir G903. Baterija tur ļoti ilgi, pirku februārī un sanāca uzlādēt pēc izpakošanas un kādas 2 nedēļas atpakaļ. 
 

Vīram arī ir tā paša ražojuma pele, tikai laikam tā, ko @akkaiemeta vai līdzīga. Ir pāris reizes ar to peli uzsitis pa galdu, bet viss ok. :D

Link to comment
Share on other sites

Pelīte, kurai nosaukumā "pro" iestūķēts augstāku ranku neiedos.


Lietoju G305 - lielisks price vs performance, neredzu absolūti nekādu jēgu kaut ko dārgāku pirkt.

 

Bet būtībā jau vispirms būtu jāskatās kāds pašam ir mouse grip, un jāskatās atbilstoša izmēra, jo kamēr vienam cilvēkam pele deēs perfekti, otram var būt max neērta, jo ir pierasts turēt citādāk. Kaut gan šoreiz laikam nebūs liela atšķirība, vismaz salīdzinot izmērus Tevis minētajai Razer Mamba un manai G305, piemēram.

Link to comment
Share on other sites

Hyperx Pulsefire Surge mani ļoti apmierina, bet programma (Hyperx Ngenuity) priekš dpi un citu iestatījumu maiņas, ir shitshows.

Link to comment
Share on other sites

Ieķēru Logitech G102, sensors tāds pats kā G PRO, līdz ar to neko sliktu pagaidām pateikt nevaru, nedaudz smagāka gan ir par PRO versiju, bet man personīgi tikai labāk. Iepriekš Bija Razer Abys  V2 vai kā tur, ļoti patīkama pele, nospēlēju 2 gadus bez problēmām, bet nesen salūza da galam.

Link to comment
Share on other sites

Paldies par ieteikumiem! 
Es kādu laiku atpakaļ, kad jau palēnām atsāku geimot, paņēmu razer wireless peli, viss kas man patika, tas ir tikai svars viņā (baterejes vnk smagas), bet esmu pa slinku lādēt pelīti un kad liktenīgajā kārtā pienāca pelītes gals (spriežot pēc mana posta un bildīti fonā ilgi nav jādomā kas notika ar pelīti). 
Bet nu visumā esmu ticis jau pie jaunām pelītēm, tātad veselām 2... Nešķīros no domas par logitech, un proti to arī iegādājos, kā arī ponta pēc paņēmu arī steel series pelīti. Atnāca jau vakar, bet zajobs bija stellēt klāt. Ļoti ceru, ka vismaz vienai no viņām būs normāls mouse wheel, visas razer peles pievīla, ka ātri aizdiršas vai nodilst mouse wheel, (ja brīnaties, kapēc bieži vien palecos saušanas brīdī, tas ir tikai tāpēc, ka izmantoju mouse wheel priekš lekšanas kopš vispār CS sāku spēlēt) (p.s. saskaitīju, ka kopumā man bija 7 razer peles un visām bija sapists mouse wheel nu pārējais jau zinat, kas notika ) 
Ietestēšu un došu zināt savas atsauksmes :) 

177581463_751127309101601_3298155712056207199_n.jpg

Link to comment
Share on other sites

Sākšu ar to, ka razer pele ir vecāka, tai rullītis pauri pisa, tapēc biju nopircis jaunu un par cik sapisu iepriekšējo, šī bija rezervē.
Atskats no manas puses. 
Tātad sākšu no sliktākās uz labāko. 
Razer: Rullītis ātri nojūk, ļoti trausls priekš CS, pārāk viegls priekš manis, aplikācija pis pauri jau mēnešus - neieslēdzas vai mēgina ieslēgties un visādos veidos jāmēģina restartēt visas tās aplikācijas pat nezinādams ko katra dod, jo viņas ir kādas 5 bet tolkam izmanto tik 1, plusi - ahujennas gaismas, pie muzona labi mirgo, bet nu fakts ja plauksta virsū to Tu tāpat neredzi, boosto PC  pirms spēles palaišanas bet kāds tolks ja pelīte diezgan dārgi maksā un ja jau piķi nav žēl priekš tādas peles, tad arī sūdīgs PC nebūs.
Logitech: Vieglāka nekā cerēts, punktā kur tas G logo ir, čist atgādina G spotu, takā apķerot vērša olas (nebūsim sarkastiski, neesmu tās aizticis, vnk iedomājos par to cik tas ir pretīgi) drausmīgi grab, liekas, ka saujiņa ar atsperēm ir iekšā, bet nu spēles laikā tas netraucētu, ja vienīgi austiņas pa 2 lati (tās kad tikko pc geimings vispār sākās, papisi paralonu auss mīkstināšanai, tad likās, ka auss ir iekš galvaskausa) Svariņus var pielikt klāt, bet starpības pilnībā nekādas, vadās labāk nekā razer, tik razers negrab tik drausmīgi, bet ir padomājuši par taustiņiem, vietā kur manējai plīsa, vismaz ir atsevišķs plastmass, kas normālai pelei bija kopš vispār PC tika izgudrots un bija katrai pelīte, pat bumbiņu. 
Steelseries: Kā jau rakstīju, ka paņēmu prikola pēc, bet esmu vnk ahujā, lego pelīte, visas iepriekš minētas problēmas tagad ir prom, pat pieslēdzot pat ieinstalēja software pats, atšķirībā no razer pat ieslēdzās un arī strādā, gaismas vēl labākas nekā razer, smagāks nekā cerēju un smagāks arī par abām pelēm kopā (vienīgi baidos no citu cilvēku uztveres tagad, kapēc labā roka ir lielāka par kreiso beidzot ziemas un pavasara periodu) Ērta un joptvaju matj, ir vēl viena poga sānos, kas būs tūliņ iebindota flash granade, viegli izjaucama, nav uz skrūvēm zem paddiem, kas atskrūvēšanas gadījumā mēģinot to salabot, to jau esi sapisis, jo padi kritīs nost pēcāk. Aplikācīja būtībā tāda pate kā razer(atšķirībā no tā, ka viņa vismaz strādā) dahuja opciju, ko vēl neesmu atkodis... 
Tātad arī minuss, izskatās kā transformeru pelīte, vai čist kā ar lego klucīšiem salikta, bet nu kā jau teicu, izjaucama, viegli iztīrama un arī ērta.. :) 
 

176896329_484507006095150_3973904761475089815_n.jpg

Link to comment
Share on other sites

On 4/22/2021 at 12:03 AM, Clubstep said:

G Pro Wireless. Jau 5 mēnešus kalpo uz urrā. Once you go wireless, you won't go back tho.

Ja ir normāli vads nolikts un/vai ir bungee cord un ja pelei ir viegla veida tipa vads tad nejutīsi atšķirību. Man ir glorious model o pele un g305, nejūtu atšķirība starp abām.

Ta kā bezvada vai nē, vari tam to īsti nepievērst uzmanību, jo tagad visām jaunajām pelēm nāk tie vieglā tipa vadi (bet pārliecinies pirms pērc).

Es personīgi pirktu G Pro X Superlight. Tā ir tā pati G Pro wireless, tik atjaunota versija, mazāk sver nekā pirmsnācējs bet tā ja neielien budžetā, ieteiktu ņemt G305. Es viņu izmantoju ar Triple A baterijām (ielikts folijs pie baterijas lai ielīstu) ar Energizer baterijām tur vairāk nekā mēnesi.

Bet nesen Rocket Jump Ninja sadarbojās kopā ar XTRFY. Viņš ir labi zināms par peles reviews. Ja ielien budžetā vari šo pamēģināt.

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×