Jump to content
ljoxa

IDENTY 12 gadi!

Recommended Posts

Sveicini gaming communitijam 

Sākšu ar novēlējumiem sadiem cilvēkiem kā @akka @MADYOGA  un 1PWA. Veselību jums un darbpilnas rokas , šajā laika darbs ir noderīgs. 

Ka jau kayru gadu visi gremdējas atmiņās, šogad nav izņēmums. IDenty būtība ir vienigais gaming communitys kur esu bijis, neesu pametis pat sūrais laiks kad bija gadus atpakal, pacietīgi gaidīju ,kad JailBreaks atgriezīsies. Spēlēju IDenty serverua no 2012 gada, varbut no brālēna acc agrāk. 

Mana novēlējuma IDentijam ir eksistēt vēl 12 gadus un vel vairāk un ieiet vēsturē ka labakais ,nu vismaz , Baltijas gaming community. 

Priecīgu visiem šo dienu ! Priekā! :)

Link to comment
Share on other sites

nebiju te no paša sākuma , bet nu esmu te no around 2k14 , kad sākās mta laiki, pats vel tad biju maziņš squeekers un spēlēju tik mta, forumā pat nenācu , bet nu gadiem ejot , iegriezties šeit ir kā ieradums, kā atveru browseru tā uzreiz, uzspiežu uz id un pačekoju kas jauns, kā sacīts jāsaka turpinam augt, un tad jau mošk tiekas kādreiz dzīve.  :aplausi::PepeHeart:

Link to comment
Share on other sites

Whut what? Man liekas nesen bija 11 tik palikushi un jau 12 , vispar nejut to laiku skrienam, liekas vispar ka nesen tik peivienojos ID xdd ? mindblow. Okay pa temu, sveiciens 12 gadu jubileja, diezgan ilgs laiks tas ir ka ID vel nav pametis mus visus, turies un nepazudi! ;)

Link to comment
Share on other sites

identijs gribot negribot būtu sasniedzis šo skaitli, bursts būtu pēc pāris mēnešiem aizvēries, jo nebija kas maksāt par hostingu, tādas tās lietas. anyhow, paldies jāsaka visiem iepriekšējiem adminiem - @MADYOGA@KEM4 @outsider@HappyTīģerisun vēl citiem, bet tos neatceros, tāpēc tos arī nerakstu. Vēl liels paldies retrijam kas bija outsider projekts, kas actually identiju pacēla citā līmenī, nez, forši te atrasties, nevienu pavadīto stundu šeit nenožēloju, nožēloju varbūt to, ka atvēru mu, bet tas nekas!!! 

paldies @boomixka citreiz kaut ko izdara un salabo, tas tiešām priecē!!!!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×