Jump to content
akka

Autovadītāja tiesības

tiesības  

274 members have voted

  1. 1. vai Tev ir autovadītāja tiesības?


This poll is closed to new votes


Recommended Posts

Tieibas kopsh 2020 novembra.

Autoskolas teorija tika nolikta no ceturtaas reizes (tie kas lika mustangaa, sapratiis), csdd no pirmas, abi braukshanas ekshi no pirmaas. Atceros taas pirmas emocijas pec tiesiibu ieguushanas, atkal sajutos kaa maz bernzz kuram nopirka vina pirmo pc.

Edited by DeScript
Link to comment
Share on other sites

Meh , mans ne tik interesants pasākums būs.

Sāku autoskolu Septembrī , Novembrī 20 palika 18.

Autoskolas teoriju liku ar 2 reizi , jo bija atļauta tikai 1 kļūda. Pirmajā reizē izgāzos , bet otro reizi noliku čilliņā.

27.Novembrī noliku csdd Teoriju ar 1 reizi.

12.Decembrī noliku Autoskolas braukšanas eksāmenu ar 1 reizi.

Palika tagad galvenais CSDD Eksāmens. Un protams , ka mācību braukšanas bija atceltas. Rindā uz CSDD Eksāmenu gaidīju 1 mēn.

Eksāmens bija 27 Janvārī ,BET, 13 Janvārī redzēju , ka 15 Janvārī ir brīva vieta 15:00. Pieteicos uz šo laiku.

Negribēju atcelt šo eksāmenu , tikai dēļ tā , ka macību braukšanas atcēla. Devos uz CSDD un liku to eksāmenu , pat nedomājot vai nolikšu , vai arī nē.

Tad kad noparkoju automašīnu pie csdd , man pateic , ka ir ieskaitīts eksāmens.

Liku Jelgavā.

Link to comment
Share on other sites

Sāku 17 gados, 18 gados noliku visu un dabūju tiesības, iepriekš nekad nebiju braucis. Pirmo mašīnu nopirku pirms pāris mēnešiem un līdz ar to, man jau bija 3 gadu stāžs un varu draudzeni mācīt braukt.

Link to comment
Share on other sites

Pirms braukšanas eksāmena gulēju knapi 3h (no stresa, jo domāju, ka nāksies padsmit reizes likt, kā instruktors stāstīja par tiem saviem dažiem "šausmu stāstiem").

Izbraucu vēl ar instruktoru pirms eksāmena un insomnia darīja savu - nenobremzēju kārtīgi pie STOP. Instruktors īsumā pasaka, ka "pizģec Tev tur laikam būs eksāmenā", pats tikmēr day dreaming, īsti neapjautu kļūdu.

Eksāmena laikā sarežģītāko figūru iedod, bet braukšana pa pilsētu kārtīgā putenī. Viss beigās ok un tiesības rokā.

Link to comment
Share on other sites

2008. gada novembrī sāku likt tiesības, bet salauzu pēdu 17. novembrī. Datums atmiņās jo 3. gadu pēc kārtas neatkarības diena man izvērtās visai sūdīgi :D Tad pēc 9 mēnešiem man zvana no Mustanga vai es nevēlos iet eksāmenus likt bez teorijas, ko es noliedzu jo ar trīcošām rokām uz pohām pirmdienas vakarā gaidīju kad darba diena beigsies lai pēc brīvdienām savu pēdējo piecīti var iztērēt aliņam, lai salāpītos, jo no piektdienas vakarā visu piķi nodropēju, nu un tad krīze, naudas nav, CS 1.6 karjera beigusies, un jāpis uz UK, kur ar centos tiesības likt,pirmkārt ar darbu ko daru tagad, tas maz iespējams, un otrkārt teorijas jautājumos jābūt mazliet stulbam, lai saprastu teorijas jautājumus UK, ja kāds prasa, kapēc UK bieži notiek avārijas uz taisna ceļa un kapēc neviens nezina, kas ir galvenais ceļš atveriet ceļa satiksmes noteikumu grāmatu, un ahujā nokritīsiet :D 

Edited by Feilinjsh
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×