Jump to content
KeroxaN

Jauna ranking sistēma arēnās

Recommended Posts

Hey. 

Domāju , ka ir vajadzīga jauna ranku sistēma arēnās un pašreizējā nekam neder , ja esi sasniedzis vairāk par 4k punktiem , jo ir ļoti grūti / gandrīz neiespējami tikt tālāk par LE / LEM ranku serverī. Pastāstīšu kāpēc. 

Esmu ievērojis , ka nošaujot kādu jaunu spēlētāju serverī ar silver ranku , man iedod ļoti maz punktus , kas ir pie 2 vai 3 punkti , kā kuru reizi , taču , ja mani nošauj tas pats spēlētājs , kurš ir ar silvera ranku , man ir gadījies , ka man noņem līdz pat 17 vai 18 punkti. Tādējādi , man to spēlētāju ir jānošauj ~9 reizes , lai dabūtu tos pašus punktus , ko viņš dabūj nošaujot mani tikai 1 reizi. 

image.png.ea9fcdcf4aea8c38b96291caf18ec72a.png image.png.64ac5cdda4280fb18cb03db4a071268e.png

Es saprotu kāpēc tā ir. Es esmu LE ranks serverī , bet pretinieks ir silver ranks serverī , man taču vajadzētu viņu nošaut , vai ne ? Well , tikai tāpēc , ka viņš ir jauniņais serverī ar silver rank , nenozīmē , ka viņš šauj kā silvers un jā , ir liela iespēja , ka viņš mani nošaus neatkarīgi no ranka. Vai tiešām šī punktu sistēma ir godīga , ja varbūt tas ar silver rank serverī , ir kaut kāds globāls competitive ?

EDIT: Pēc topika izveides , pamanīju , ka ir jau bijuši raksti par šo punktu sistēmu , bet nu cerams , ka tiks mainīts. 

 

Edited by KeroxaN
Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, faz said:

Tādus punktu sadalījumus var likt pubam, ne jau arēnai.

piekrītu faz'am. Pubā tas noderētu, bet ne arēnā. Arēnā rounda ilgums ir vidēji 5-10 sekundes, pats būdams silvers esmu ticis līdz pirmajai arēnai nošaujot daudzus kam ir augstāks ranks par mani, tas viss notiek intensīvi, minūtes laikā vari atgūt visu ko pazaudēji no 1 round, protams ja luņosies, un ļausi lai šauj tevi vislaik nost tad zaudēsi to ranku, arēna vairāk ir action game, bez kempošanas vai slow playing, punktus var zaudēt un atgūt ātri. 

Link to comment
Share on other sites

Domāju ka punkti ir tieši tā kā tos vajadzētu, nav nepieciešams katram otrajam tikt pie global ranka tikai dēļ aktivitātes, kā arī globalu arēnās iegūt nav neiespējami, un runājot par pubu, tur punkti tiek atņemti vēl vairāk, šī sistēma palīdz atšķirt kurš actually māk spēlēt un kurš nē.

Link to comment
Share on other sites

easy fix būtu iedot cilvēkam pa defaultu jau augstāku ranku. 

So sāc no augstākā un ja esi nabags ātri vien pazaudēsi, ja māki šaut, tad neapbižosi tos kuriem ir augsti ranki un turēsi savu vai kāpsi augstāk. Tādejādi izbalansēsies viss.

Link to comment
Share on other sites

Neprotu teikt par to kā ir arēnas serverī, bet pubā, manuprāt, nedaudz par daudz ņem tie, kas ir ar zemāku ranku. 

Es redzu argumentu "ja esi labs, tad kāpsi", bet tajā pašā laikā, ja tu novāc pusi no pretinieku komandas katrā raundā, bet viens liktenīgais F2P spēlētājs tupot stūri nošaus tevi, tad tā iepriekšējā ložu tērēšana vairāk vai mazāk ir bezvērtīga, jo iegūtie punkti, ko es saņemšu, būs mazākā apjomā nekā tie, kurus saņems F2P no manis.

Tas ir mans novērojums no pieredzes. Nezinu teikt, kādas punktu sistēmas ir citos serveros, tāpēc šajā gadījumā nevaru objektīvi pateikt, kāda būtu labākā sistēma.

 

Link to comment
Share on other sites

Par šo topiku jau kādu laiku atpakaļ runāju. Es gribu izcelt atkal faktoru ka arenai in general ir kādas 3 dažādas ranking sistēmas un nevar saprast kas ir kas.
Tā bija mana lielākā problēma uzturoties arēnā jo cilvēki rakstīja !top10 un !rank bet webā viņi rādījās citā rankā, tad webā parādījās hltv stati un visi ir confused.

Ja runa iet par konkrēto punktu sistēmu - Labāk šādi nekā ka punkti tikai plusā iet un kaut kādi nolife salasa 1mil punktus esot slikti bet daudz spēlējot.

Šī punktu sistēma labāk atšķir labus spēlētājus no sliktiem pat ja ir augstāk minētie gadījumi.

Edited by gepardC
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×