Jump to content
Arcca

Atskats uz 2020

Recommended Posts

Tā kā pēdējā 2020 gada diena ir pienākusi, un mēs visi zinām, kāds gads tas vairāk vai mazāk ir bijis - ar covidu un visām no tā izrietošajām sekām...

Paskatīsimies uz šo visu vismaz nedaudz pozitīvi - komentārā ierakstam katrs vismaz vienu tādu vislabāko lietu, kas ar jums šajā gadā ir notikusi. Vienalga par kādu tēmu, vienkāršī kas jums pašiem, neskatoties uz visu pārējo šogad, ir sagādājis visvairāk prieka.

 

Un tad laimīgu to jauno 2021! Priekā!

Link to comment
Share on other sites

Nopirku mašīnu + izgāju ar mokām viņai apskati. FeelsGoodMan

Viena no tiešām pozitīvajām lietām ir sports. 2020. gadā sāku atkal pievērsties sportam. Taču tas vairs nebija futbols. Nosliece vairāk uz fizisko formu un bokss. 

Nokārtoju skolas eksāmenus :O 

Protams ir vel daudz dažādu lietu, kuras, manuprāt, tagad nav jēgas pieminēt, jo tad būs pārāk gari :D

Overall diezgan neslikts gads, neņemot vērā visus šos ierobežojumus utt.

Novēlu visiem, lai šis gads būtu vel pozitīvāks un foršāks nekā visi iepriekšējie :) 

Link to comment
Share on other sites

Noliku tiesības, braukājos beidzot ar mašīnu. Pārsvarā daudz labas lietas neskaitot vienu no mums visām zināmām problēmām covid-19. 
Manuprāt visi uzpūtutši 2020 par sliktu gadu tikai dēļ covid-19, bet es neteiktu ka man 2020 bija sūdīgs. Visur pa daudz runājuši "covids, covids, covids utt.".
Neskaitot covid tomēr ir iespēja pavadīt vairāk laiku ar vecākiem un atpūsties savādāk nekā parasti. 

Kopumā neuzskatu 2020 par sliktu gadu, apsveicu visus jaunajā gadā, veselību, izturību vēlot mikrene.


 

Edited by owen
Link to comment
Share on other sites

pabeidzu teķi, atradu nesliktu darbu, izvācos dzīvot atsevišķi no vecākiem, dabūju savu pirmo prēmiju, turpinu attīstīties un iegultīties savā darbā un hobijā (muzikā), bija ļoti liels moto trūkums un depresija, pirmo reizi spēru risky soli... but still got rejected by a girl, bet pie dirsas, kā arī apņēmos beidzot workoutot un atmest bad habits (weed n vape... vismaz centīšos xd) 

happy new year, folks! 

Edited by R0DEmental-
Link to comment
Share on other sites

2020. gads pagāja nemanāmi ātri, tāda sajūta, ka vispār nekas nav noticis, jo lielāko daļu laika pavadīju mājās. Daudzas lietas, kas tika plānotas, atkrita - medus mēnesis, ciemošanās uz Latviju, jaunu restorānu iemēģināšana. 

 

Laikam vislabākā lieta bija, ka rudenī sāka nākt ciemos random kaimiņu kaķis, kas ir bezbailīgs un dara ko grib. :D 

Link to comment
Share on other sites

Kā jau katrs gads pilns ar smiekliem, asarām, priekiem un bēdām. Gads, kur kāds cilvēks aiziet, kāds atnāk. Kopsummā, ņemot vērā kovidu, šis bija līdz šim man labākais, kas bijis. 

Es apprecējos. Kļuvu par sievu. Skaisti dzirdēt, kad tevi sauc par sieviņu. Esmu laimīga nēsājot gredzenu pirkstā. Protams, nekādu kāzu atkal nebija zināmu iemeslu dēļ, taču es tieši esmu priecīga, ka nekā liela nebija, jo neesmu sabiedriska persona. Mazā, mazā ģimenes lokā. 

Vislabākais notikums 2020. Gadā man ir meitas piedzimšana. Lai gan dzemdībās atkal zināma iemesla dēļ (kouvid) man klāt nevienu brīdi nebija vīrs, arī neviens cits tuvs cilvēks, es biju pavisam viena. Mūsu meita piedzima tieši māmiņdienā. Nosaucām mums mīļā vārdā, kas ir Heilija. Tagad mēs ģimenē esam trīs ragaiņi - mežāzis, auns un vērsis. Nu tad varam iedomāties, cik “spicy” ir mūsu ikdiena.  

Mēs pārvācāmies atpakaļ uz Lielbritāniju, saprotot, ka personīgi mums kā ģimenei tas iet vairāk pie sirds. Nav naida pret Latviju, esam patrioti, bet labākas nākotnes iespējas redzam šeit. 

Dabūjam lielisku 3-istabu dzīvokli, jaunā gada apņemšanās ir sakrāt mašīnai, datoriem, iegūt pāris jaunus tetuvējumus un aizceļot uz jaunām vietām.

Man šis gads tik tiešām patika. Beidzot neviens veikalā neskarās klāt, gandrīz visi stāv pa gabalu, neviens neklepo pretīgi sejā. Es dievinu šo distanci. 

 

Novēlu visiem nākamo gadu labāku, visiem savakcinēties un izbaudīt laiku izklaidēs, kas izpalika kovidgadā. 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×