Jump to content
ljoxa

Ziemassvētku konkurss

Recommended Posts

giphy.gif

 

Ezis zaķim saka klusi,

Paiesim uz meža pusi,

Tur uz cūku taciņas,

Dala visiem paciņas!

 

Ho-ho-ho! Gada brīnišķīgākais laiks ir pienācis - novēlam jums baltus un priecīgus Ziemassvētkus! Šis gads ir noteikti savādāks, nekā visi iepriekšējie, kurus esam svinējuši (vai nesvinējuši), tāpēc, lai nedaudz uzmundrinātu omu, esam sarūpējuši jums nelielu konkursu, kurā varēs tikt pie nelielām, bet vērtīgām balvām. 

 

Konkursa uzdevums: 

Ziemassvētku novēlējums ID biedriem - var būt uzzīmēts paintā, pašsacerēts dzejolis, iedziedāta Ziemassvētku dziesma, deja utt. Jo oriģinālāk, jo lielāka iespēja tikt pie galvenās balvas! :pepega:

 

Balvas:

1. vieta £10 digitālā Steam dāvanu karte

2. vieta £4 digitālā Steam dāvanu karte

3. vieta 5 IDC

Pārējiem mazas veicināšanas balvas.

 

£1 pašlaik ir aptuveni €1.10, pēc dāvanu kartes nosūtīšanas, tā automātiski samainīsies uz tavu Steam uzstādīto valūtas kursu. 

 

Noteikumi:

Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas

- Izpildīto uzdevumu metam iekšā šajā topikā

- Uzvarētājs tiks izvēlēts balstoties uz saņemtajām reactions + pēc augstākstāvošo simpātijām pēc 26. decembra.

- Balvas nevarēs 'iemainīt' pret naudu/pārskaitījumu bankā

- Esam aktīvi - piedalies, pat, ja tev liekas, ka tev nesanāk vai nemāki neko darīt, katrs darbiņš skaitās.

 

VEIKSMI! :FeelsLoveMan:

Jaukus svētkus vēlot, IDenty.lv administrācija

Link to comment
Share on other sites

Mamma šodien pasauca un teica, ka parādīs kaut ko “smieklīgu”  un es atkal nodomāju, ka būs kaut kāds facebook pieaugušo joks, kuru es jau biju redzējis  2014. gadā  un mammai tas liekas smieklīgi šobrīd. Actually, nebija ne vainas šim oriģinālajam pantiņam, kas ir aktuāls šogad. 
 

no šī izriet tas, ka visiem vajadzētu saglabāt mieru un pozitīvismu ne tikai šajos svētkos, bet arī ikdienā. Lai gan mazliet par vēlu, lai apsveiktu visus svētkos, bet tomēr novēlu izturību, vesalību un gribasspēku, jo tas noderēs!

 

 sanāca mazliet liriski izplūst, bet nu tā sanāca...

 

Nolēmu pieveinoties konkursam, par cik ir maza aktivitāte un balvas kārdinošas...

Atzīšu to, ka nav tas “oriģinālākais” apsveikums, bet kuram no dalībniekiem ir? Kappa 


Paldies!

 

Ejiet Dieva mierā!

4B096DE4-13FE-499B-AEA2-970D2EF73948.png

Link to comment
Share on other sites

Zemas aktivitātes dēļ, konkursu pagarināšu līdz 29. decembra vakaram. 

Atgādināšu noteikumus - uzdevums sastāv no paša taisīta darbiņa, nevis ekrānšāviņa vai kaut kādiem random gifiem. Uzzīmē, saceri dzejoli, padziedi, kaut ko radošu. Pagaidām šeit izskatās, ka tikai 2 cilvēki ir kvalificējušies. Paldies!

Link to comment
Share on other sites

Visiem priecīgus jau aizvadītos svētkus. Šie noteikti bija savādāki svētki nekā parasti. Ilgi domāju vai kaut ko taisīt, taču sapratu ka par sliktu nenāks. Uzzīmēju paintā ragavas ar kurām brauc visa Identy administrācija un apdāvina spēlētājus ar visādiem labumiem.

Identy_lv.thumb.png.53ef493e32017163cbafb2690e9a7493.png

 

Visu zīmēju pats, vienīgā lieta kas ņemta no interneta ir ID logo.

Jauku vakaru visiem!:PepeHeart:

Edited by Kjuuutijs
kļūdas
Link to comment
Share on other sites

Īss Identy ziemassvētku stāsts.

Autors - Dāniels "xXDarkChocolateXx" Leonovičs

   Ziemassvētku vakars nu pienācis, bet Identy ciematā kur mājo visdažādākie radījumi dāvanas vēl nav izdalītas, bērni jau likušies uz auss, vecāki lēnām ierauj pa šotiņam pirms miega, uz ielām tāds klusums, bet gaismas tik spožas. Uz kāda parka soliņa nomaļā vietiņā kur visapkārt egles, atrodas kāds pārītis, kas izbauda vakaru kluso un sniedz viens otram zem āmuļiem skūpstu, šie abi divi skaistuļi, @erners un @Naylla jau sākuši plānot bērnus un mājas būvēšanu. Tos piepeši iztraucē 2 ziemeļbrieži kas triecas ar ļoti lielu ātrumu, tie velk lielas kamanas kur iekšā ziemassvētku vecis ar savu dāmu. Salatētis @Rausis iebļalujas skaļi: "ūūūūja mani stiprie brieži, stāt nu!", Bumbulis un Akons pavēli izdzirdot nostājas stalti un apstādina kamanas. No kamanām izkāpj nu abi, Rausis pasniedz roku savai daiļavai @Kičiņš. un nu abi sāk plānot kā pa vakaru visas dāvanas izdalīt, lai bērni mostas ar prieku acīs, bet divatā tas nebūs iespējams par cik ziemassvētku rūķi saslimuši ar covid-19 un ietur distanci. To visu redzējis pūce @Clubstep kurš kempojis uz egles gala visu dienu, tad nu traucies ātri vien pie vāveru brāļiem @exsup un @Frogijs, lai izstāstītu salatēta bēdu. Abi vāverēni kā jau vienmēr šāvuši riekstus uz Identy ciemata jaunpienācējām kamēr šīs guļ, tāpēc pūcei Clubstepam nebija problēmu atrast šos labi pazīstamos klaču vēstnešus, tā nu Clubsteps brāļiem abiem izstāstijis bēdas, abi sapratuši kas jādara un steigušies apkārt visiem meža zvēriem lūgt palīdzību. Savākuši bandu pie Rauša un Kičiņas nu devušies palīdzēt, dzīvnieki abiem lika uzsmaidīt un nu dāvanu dalīšana varēja sākties.

   Bet kalna galā dzīvoja kāda zaļa būtņu trīsvienība kuriem patika celt Identy ciematā drāmu, jā tie paši, @Zanny, @Field9 un @Hazzelis , visi trīs dāvanu dalīšanu redzējuši steigušies nu kalt plānus kā uzsākt nākamo Identy drāmu, nonākuši pie secinājuma, ka klusiņām nozags šīs dāvanas, lai Ziemassvētki nebūtu izdevušies ciematā. Vārnu māsas Ilzvux, choko un julia šo nejauko plānu izdzirdot steigušies lejā pie meža zvēriem pastāstīt. Nostādījuši ziemeļbriežus Bumbuli un Akonu pie dāvanu maisa turpinājuši dāvanu dalīšanu, bet tas trīsvienību neapturējis un šie metušies pie dāvanām kamēr Bumbulis swaipojis tinderī citas ziemeļbriedenes, bet Akons visu redzošais ieraudzījis zagļus un ar ragiem ietriecies Zanny un Fieldā, tos aizlidinot pāri kalnam un vispār ārpus no Identy ciema, bet Hazzelis izkļuvis sveikā cauri nozadzis dāvanas un aizlaidies. Visi sabēdājušies, ka ļaundaris ticis prom ar dāvanām un nu kāds bērns paliks bez, bet ziemassvētku Rausis sarakstam pāri pārgājis ar aci nebēdā ne nieka, kaut vai drāmas pilnā trīsvienība bijuši ļauni šo gad, pie dāvanām būtu tikuši un Hazzelis kā sagadījies aiznesis prom visu 3 zaļo būtņu dāvanas. Visi priecīgi turpinājuši darbu līdz visas dāvanas jau ir izdalītas, Rausis ar Kičiņu kā pateicību meža zvēriem atsājuši pārtikas krājumus visam gadam.

   Pienācis rīts un Identy bērni nu ceļas augšā, visi laimīgi skrējuši lejā pie egles, lai saņemtu dāvanas, galvenais Merkūrs saņēma beidzot savu piepūšamo lelli, vēlāk devušies ārā baudīt ziemas priekus.

Katrs stāsts jānobeidz ar laimīgām beigām, lai vai kāds mums tas gads nebija bijis, ceru jums visiem bija labi ziemassvētki un ceru, ka jums būs laimīgs jaunais gads, centos iekļaut vairāk id lietotājus stāstā, bet man smadzene nedomā, kā nekā iq mazs, ja nepamanijāt, tad mēģināju iekļaut stāstā dažus Identy notikumus ko mēs piedzīvojām šogad.

Priekā!

Jūsu vismīļākais,

Hazzelis.

Edited by Hazzelis
Link to comment
Share on other sites

Paldies par iesniegtajiem darbiem! Balstoties uz saspiestajām reakcijām un adminu simpātijām, rezultāti ir šādi:

 

1. vieta un £10 digitālā Steam dāvanu karte tiek pie Illustrator mastera @skaruu.

2. vieta  un £4 digitālā Steam dāvanu karte tiek pie pasaku stāstītāja @Hazzelis.

3. vieta un 5 IDC tiek pie paint mastera @Kjuuutijs 

Pārējiem dalībniekiem 2 IDC par piedalīšanos, lai saņemtu IDC, lūdzu, uzrakstiet @akka vai @boomix, citējot Ziemassvētku konkursu. Steam dāvanu kartes uzvarētāji, lūdzu, pievienojiet mani Steam (ja neesmu) šeit.

Paldies, ka piedalījāties!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×