Jump to content
R0DEmental-

Phonkeriem un ne tikai

Recommended Posts

Nu čau,

Daudzi zina, ka mans hobijs ir bītmeikings (beat making), protams, arī kaut kādā mērā edm producēšana zem "alter ego" vārda "Trip Robber", ko nozīmē - ceļojuma laupītājs, un man ir plānos savu hobiju attīstīt tālāk un virzīties uz priekšu pa maziem soļiem. Esmu aizgājis jau tik tālu, ka sāku iegāzt naudu savā hobijā, baigi necerot, ka kaut kas sanāks vai nesanāks, vienmēr jāizmeģina sevi vairākos novirzienos, jāriskē tā, lai nepaliktu ar pliku pipeli ārā, gudri jāriskē :D un galvenais - nepadoties (nav attiecāms tikai uz mūziku, tas jau ta, pa dzīvi :D). Man tas patīk. Elektroniskā mūzika (tajā skaitā bītmeikings) ir mans, kinda, meditācijas priekšmets. Es būtu ļoti pateicīgs, ja atrastos cilvēki, auditorija, klausītāji, kuriem vienkārši patīk klausīties tāda tipa mūziku bez gucci lirikām, kurš lirikas autors būtu Tu pats. Cenšos veidot cross-vibe mūziku (priecīgu, depresīvu, optimistisku, chill, agressive, sad shit u.c. - pa lielam atkarīgs, kāds mans garīgais procesa brīdī :D). 

Ko man sanāca panākt taja etapā, kad investēju naudu savā hobijā? Šobrīd man sanāca izplatīt savu mūziku (izmantojot digitālās mūzikas izplatītāja servisus) ne tikai soundcloud ietvaros, bet arī Spotify, iTunes/Apple Music, TikTok, Google Music u.c., kā arī cenšos promotot savu mūziku, kas pa mazām sanāk, vajadzīgs tikai laiks.

Paldies, ka izlasīji, kā arī būšu pateicīgs par follow. Peace to y'all :wub:
Spotify
Soundcloud

Nu arī YouTube, ja mana slinka dirsa beidzot tur sāks kko postot :D 

P.S. Mans čoms @triiscentis ļoti aizraujās ar DJ'ing, pašam savs DJ sets un labi močī, kā arī pirmo x bija piedalījies un ahujenna bangojis underground rave Gulbenē kopā ar ProfessionalGopnik, čalis arī cenšās padarīt dubstepu/riddimu dzīvu Latvijā un grib iekarot rave pasauli :D

Un nē, nav nekāda apmaksāta reklāma, vnk mēs esam komanda un ahujenije comrades, teamwork, yo know :ez:

Viņa soundcloud

 

:jake:

 

Edited by R0DEmental-
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×