Jump to content
jorp v2

Unban [All-servers] wh jorp

Recommended Posts


1. Pilnais bana info izraksts no konsoles

SERVER:         ██ [LV] ★ LATVIAN JAILBREAK #IDenty.lv
ADMIN:        Ba`Gvel
REASON:        wh
TOTAL:        permanent
TIME LEFT:     permanent


2. Paša paskaidrojums par situāciju - Fortify biju ct. Speleju visu mapi ct, tad mape mainijās uz xmf mapi un es izpeleju vel dažus raundus teroristos un tad izgāju ārā no jailbreak. Pēc kāda laika gribēju atkal spēlēt, mēģināju ieiet jailbreak serverī un uzzināju, ka man ir bans.


3*. Demo fails no tavas csgo mapītes vai GOTV

jb_fortif 2020-12-05 12:54 25.1 MB 

jail_xmf 2020-12-05 13:35 19.7 MB

4. Aptuvens laiks / rounds kad saņēmi banu
Fortify mapē visu mapi biju serverī un xmf mapē dažus no pirmajiem raundiem {1-3} biju serverī. 

Link to comment
Share on other sites

Ne man vienam Tava spēlēšana serverī liekas ļoti aizdomīga, tāpēc rezultātā esi saņēmis banu par wh. Pastāstīšu nelielu stāstu, kas varētu izskaidrot, kāpēc esi sācis čītot, pietam ļoti zemiski iekš JB.

Pirms vairākiem mēnešiem atgriežoties serverī, tad pamanīju, ka diezgan bieži ej CT un skills bija gold/mg līmenī. Ja nemaldos, tad bija septembris, ka Tu vienkārši pazudi no servera? Pēc pāris dienām man paziņoja, ka esi dabūjis vac banu, neviens nezināja, kas un kā, bet labi.. Paiet mēnesis, varbūt mazāk un Tu ienāc no F2P profila, apgalvo, ka esi dabūjis vac banu par aimbot, pēc pāris nedēļām Tu saki, ka tās ir pilnīgākās muļķības, bet pirmajā dienā ienākot serverī Tu man pats pateici, ka esi čītojis un, tāpēc tas vac bans arī ir. Es bez šaubām varu teikt, ka Tev ir kaut kas vairāk par wh, jo neatceros, ka Tu tā spēlētu pirms pāris mēnešiem, kad vēl nebiji zem F2P. 

Esmu noskatījies abus demo, varu teikt, ka ir daudz vairāki momenti, bet nesen visus saglabātos demo esmu izdzēsis, kas ir diezgan žēl priekš šī situācijas.

@re1, izskati kārtīgi abus demo, varbūt ne tikai to vienu momentu no katra demo, bet ir vērts apskatīties viņa spēlēšanas stilu, visu zin un liekas, ka varētu būt kaut kāds backtrack dažos momentos ( varbūt ne šajos demo tieši )

 

Link to comment
Share on other sites

Man te manliekas nav ko komentēt, jorp, mēs abi zinām, kas ir noticis šajās mapēs un, ko tu esi pārkāpis, tavs crosshair placement, movement un awareness visu nodod, uzreiz var saprast, ka tiek lietotas palīgprogammas. Neredzu jēgu sīkāk komentēt, ja tev kautkas neskaidrs, raksti man pm, es tev varu 400 vārdu argumentētu eseju uzrakstīt par ne vairāk kā 3 roundiem. Bans paliek, jauku sestdienas vakaru.

 :tc:

 

Edited by re1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×