Jump to content
Kjuuutijs

(JB) slinkiys.

Recommended Posts

Pārkāpēja profils / steamid / niks - slinkiys : https://steamcommunity.com/profiles/76561199082825357 https://identy.lv/csgo/players/info/76561199082825357

Mape / Serveris / Datums / - atrast var šeit (piem .) - nav vajadzīgs. (ja ļoti vajag varu atrast)

Pārkāpums (piem. wallhack,) https://prnt.sc/vv905m  https://prnt.sc/vv90hb : Abusive.

Papildus informācija (Ja pārkāpums ir FK, tad šis punkts ir obligāts, minot konkrētu situācijas aprakstu) Rakstu šo sudzību ar cerību ka fujaks bišk sāks domāt ko dara serverī. Kā ir kāds admins on uzreiz kā snowflake pat neiedrošinās kaut ko pateikt. Admins iziet off sitas uzreiz sāk bliezt, var iechekot vina chat history, pievienoju linku tur augstāk, kā arī dažus screen lai nav jāmeklē, demo nepievienoju, jo 1. Slinkums meklēt roundu, laiku utt. 2. Cerams, ka turpmāk viņš apzināsies ko runā (ļoti šaubos tho) un 3. Pašam jau krīt uz nerviem, ienāku serverī ieraugu slinkiyu un uzreiz disconnect konsole.

 

P.S. Par tiem n vardiem augstāk screenos varētu arī banu iedot, bet nu tas mans opinion, te jau skatīsies citi, bet nu, manuprāt, šeit neatbalsta rasismu. Anyway paldies!!

Link to comment
Share on other sites

Guest

i mean, diezgan dead variants jo 1) tu uzrakstiji vakarā sūdzību un gag diezgan dead variants īpaši ja uz nakti izskatu, jo tas 0ietekmē cilvēku kuru reporto.

bet nu nogagoju, ja turpinās tad gagots tiks uz ilgāku laiku.

 

:tc:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×