Jump to content
AlienTheGoat

CT Unban [JB] - nemāk vadīt - AL1EN

Recommended Posts

1.Bana izraksts no konsoles - https://imgur.com/a/keICcZc

2. Paša paskaidrojums par situāciju - Vadīju true or false spēli, līdz galam neiepazinies ar visām pogām un ko tās dara. Pēc jautājuma uzdošanas, visi aizskrēja uz sarkano (False) un viens cilvēks nomainija uz zilo lauciņu (True). Kad centos aizvērt durvis, pieļauju, ka daži bija izkāpuši no sevis izvēlētā lauciņa vai atradās durvju ceļā, jo 4 cilvēki nomira no kartes or whatever, tādā veidā manā kontā ieskaitot freekillus. Pēctam visiem T atvainojos, būtu taisijis slay, bet notika kartes maiņa.

3. Demo fails - jb_snow_v22020-11-25 13:5527.1 MB, nevaru failu nolādēt.

Ceru uz sapratni.

Link to comment
Share on other sites

Pirms šī soda saņemšanas apšaubīju tavas prasmes pie sargiem, bija raunds, kad līderis deva komandu un atskaite nebija pagājusi pirms nošāvi ieslodzīto. Biji diezgan pārliecināts, ka tā nebija, bet beigu beigās tāpat uzrakstīji kill consolē. Tiki sodīts arī pirms tam no cita admina, kurš beigu beigās apžēlojās.

Nonākot pie šīs fantastiskās apgalvojuma spēles, sapratu, ka īsti lāgā nejēdz vadīt. Uzdodot apgalvojumu:"Vai Nīderlande ir kontinents?"  , uz kuru visi ieslodzītie atbildēja pareizi aizejot uz sarkano "false" lauciņu. Tad ieslodzītie sāka troļļot mainot savu atbildi, pēc kā uzreiz centies aizvērt šīs durvis, nogalinot ieslodzītos. Kāpēc nevēri durvis ciet, kad visi ieslodzītie bija uz sarkano lauciņu? Tu vienkārši mēģināji ātri atbrīvoties no ieslodzītajiem uzdodot savu jēlo jautājumu. Pēc mana uzskata tev šī poga nebija nemaz jāspiež, jo pats redzēji visi izvēlējās "false" lauciņu un bija jāliek atgriezties ieslodzītiem uz balto laukumu. Ja būtu uzdevis sakarīgu apgalvojumu, šī situācija būtu pavisam savādāka. Nevadi spēles, kuras nav pa spēkam. Paskatījos kā tu spēle sarga lomu, īsti nesaprotu vai pats saproti, ko tu tur dari.

Tu nemaz neesi atradis šo demo pirms tu vari viņu pazaudēt, demo pieejams 48h.

 

Link to comment
Share on other sites

Demo nevaru atrast. Šodien pameklēšu vel, ja nav reply - tad neatradu. Pieņemu, ka tas nav vajadzīgs anyways, jo tu situāciju zini perfekti.

Daudz neko nevaru teikt par konkrēto situāciju, izņemot to, ka jautājumus es varu uzdot kādus vēlos.

Par iepriekšējo banu runājot (ja tam ir kāds sakars ar šo) - to banu uzmeta Rebudijs, jo es centos gaitenī uzlikt sarkano apli un viņš nelikās, kad pēkšņi man sāka skriet virsū T un es divus nošāvu, pieņemot, ka viņi pārkāpa sarkano apli, ko es teicu nepārkāpt. Nebiju informēts, ka aplim neliekoties šaurās vietās tas pazūd citur, kur ir uzlikts pirms tam. 

Noteikumus zinu, esmu pārlasijis nu jau divas reizes. Speciāli noteikumu pārkāpumi netika veikti un no kļūdām mācās I guess. Šaubos, ka te ir kāds cilvēks kuram nav nekad ieslīdējusi kāda CT kļūda, it īpaši pirmās reizes vadot. Off-topic, esmu atgriezies pēc 4 gadu nespēlēšanas uzspēlēt for fun. Atceros daudz maz kā vadīt un kā strādā spēles utt. Paņemšu kādu dienu atcerēties un tad jau aizies. Iespējams vienkārši par ātru ielecu CT.

Edited by AlienTheGoat
Link to comment
Share on other sites

Guest

Ja atrodi demo uzraksti čatā, bet nedomāju ka baigi kko mainīs, ja bagvels raksta taisnību izskatās kā vēl nezini kā lietas notiek un sāc "panikot"

Anyway vismaz pagaidām bans paliek.

 

 

:tc:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×