Jump to content
Laur1s

CS:GO serveri.

Recommended Posts

Labvakar visiem!

Man ir maza problēma saistīta ar CS:GO serveriem. Vakar es spēlēju vienu serveri vakarā (neteikšu nosaukumu negribu lai tā ir reklamēšanās) un būdams stūlbs un ziņkārīgs iespamoju konsole Rcon komandu. Es īsti nezinu ko tā nozīmē, vienkārši to izdarīju. Nu esmu dzirdējis ka var dabūt banu bet man ir sliktāk. Man tas serveris vairāk nerādas tur kur ir serveri. Un ja eju caur konsoli un ievadu IP tad pēc kādas minūtes parādas teksts, cannot connect after 30 tries.

Ko es mēģināju.

1.Pārinstalēt CS - nestrādā

2.Iet caur konsoli serverī - nē

3.Uztaisīju citu acc - nē

Tie nebija Identy serveri!!!!   Lūdzu palīdziet ja varat, negribu nespēlēt vairāk tos serverus. Es zinu būtu man sods par to ka spamo kaut ko random konsolē bet nezināju ka serverī netikšu vispār. Youtube un google arī neatradu , kā palīdzēt. Un ja nav nekādas iespējas man tikt serverī vai arī jūs nezināt pasakiet, nevēlos velti censties kaut ko salabot :). 

Lai jauka diena.Sad Cry GIF

Link to comment
Share on other sites

Guest

Nomaini ip un pamēģini caur jaunu acc maybe, btw kapēc neraksti komūnam kurā esi "blocked" ? Tur daudz vieglāk manuprāt ir atrast risinājumu, nevis pieņemsim citam serverim kuram piemēram ir pavisam cita sistēma.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×