Jump to content
violancecs

[Unban] Anime Gurķis

Recommended Posts

Mans niks: Anime Gurķis
Mans steamID: 76561199095397362
Admins: hazzeN
Admina steamID: 76561198153181874

Serveris: all servers
Iemesls: Banned
Laiks kad nobanoja: 2020-10-12 12:07:57
Bana ilgums: mūžīgs (0 minūtes)
Links uz banu: links

Demo: 0

Paša paskaidrojums par situāciju:

Es atvainojos, par šādu situāciju. Es spēlēju uz daudziem Latviešu serveriem, bet uz brīdi es sāku regulāri spēlēt uz picērija serveriem. Izdomāju uzspēlēt uz IDENTY.com serveriem, līdz ko es joinoju, sapratu, ka ir maz cilvēku uz servera tāpec es čatā uzrakstīju (ejam uz chill servera?) līdz ko es to pateicu, viens no admin uzreiz ar uzbraucienu teica (chill ir sū**.) pēc 2-3 sekundēm es tiku bannots. Es vēlreiz atvainojos, es nezināju, ka Jūs esat pret (chill), ceru ka Jūs sapratīsiet, kas īsti notika un atbrīvosiet no bana. Ar cieņu, Markuss F. 10/13/2020

 

 

 

 

 

 

Edited by violancecs
kļūdas
Link to comment
Share on other sites

Mani divi centi: 

Es vispār nesaprotu, kur loģika būtu banot par to, ja cilvēks piemin citu projektu, bet nemaz nav tēmēts kā reklāma? Protams, viņš pielika galā .lv, bet šaubos, ka tas ko maina. Es saprastu, ja cilvēks ieiet serverī un ļaunprātīgi reklamē serveri, spamo, lai visi iet tur spēlēt, nomelno identiju no galvas līdz kājām, tad būtu pamats banot arī, bet šajā gadījumā es īsti nesaprotu adminu. Šeit katrs otrais piemin kādu projektu, bet domas, ka tā ir reklāma, jo reklāma tiek uzskatīta, ja cilvēks nāk un spamo serveri ar tikai vienu domu. No vienas puses saprotu to, ka banotais rakstīja, ka ejam uz citu serveri, bet nevajadzētu to uzskatīt kā reklāmu. 

Arī tas, ka pieminēji to ''es nezināju, ka Jūs esat pret chill'' - mēs neesam, bet katrs šeit vadās pēc sava viedokļa, es personīgi neuzskatu, ka kāds latviešu projekts vispār varētu konkurēt ar identiju pagaidām. 

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, rebudijs said:

Mani divi centi: 

Es vispār nesaprotu, kur loģika būtu banot par to, ja cilvēks piemin citu projektu, bet nemaz nav tēmēts kā reklāma? Protams, viņš pielika galā .lv, bet šaubos, ka tas ko maina. Es saprastu, ja cilvēks ieiet serverī un ļaunprātīgi reklamē serveri, spamo, lai visi iet tur spēlēt, nomelno identiju no galvas līdz kājām, tad būtu pamats banot arī, bet šajā gadījumā es īsti nesaprotu adminu. Šeit katrs otrais piemin kādu projektu, bet domas, ka tā ir reklāma, jo reklāma tiek uzskatīta, ja cilvēks nāk un spamo serveri bez vienas domas. No vienas puses saprotu to, ka banotais rakstīja, ka ejam uz citu serveri, bet nevajadzētu to uzskatīt kā reklāmu. 

Arī tas, ka pieminēji to ''es nezināju, ka Jūs esat pret chill'' - mēs neesam, bet katrs šeit vadās pēc sava viedokļa, es personīgi neuzskatu, ka kāds latviešu projekts vispār varētu konkurēt ar identiju pagaidām. 

Nu bet viņš nepieminēja, bet gan aicināja uz to serveri, moš par to arī banu dabūja, jo to var uzskatīt par reklāmu:

4 hours ago, violancecs said:

es čatā uzrakstīju (ejam uz chill servera?)

Daudzi cilvēki ir jau bijuši banoti par šādām frāzēm, parasti neviens neuzraksta sūdzību, jo apzinās ko ir darījis. Neredzu iemeslu unbanam, ja citiem ir bijis bans par to.

Link to comment
Share on other sites

Jebkura veida cita komūna precīza ip izplatīšana serverī manā uzskatē tiek uzskatīta kā reklāma, neskatoties uz to vai tas tiek spamots vai uzrakstīts 1 reizi, jebkurš ārvalstnieks nezinot par picēriju varētu paņemt šo ip un pāriet konkurentu serveri, kas komūnam zaudē potenciālo klientu.

Simple marketing here.

Kad adminēju citu komūnu mainkaku serverus arī uzreiz pisu pa pogu, kad tika pieminēts precīzs cits ip, neredzu kāpēc 5-6 gadus vēlāk tam vajadzētu mainīties.

Link to comment
Share on other sites

kā arī lollka teica, citi ir banoti par citu servera reklamēšanu. un viņi nav bijuši unbanoti. 

kā arī tas ir rakstīts identy.lv noteikumos, reklamēšana ir aizliegta, tu pārkāpi noteikumu, Tu tiki sodīts.

bans paliek. unbanu vari iegādāties šeit. https://identy.lv/veikals

 

gribi iet uz chilu? droši ej, bet nesauc identy spēlētājus sev līdzi.

Link to comment
Share on other sites

manuprāt tas vairs baigi nemattero, cilvēks to netīšām izdarīja, visi pārējie speciāli sauc un pieliek klāt, ka tur ir labāk ( xd, nice meme ) es tiešām vairs to projektu neuzskatu kā kaut kādu konkurentu, jo nu ... paši labi zinam kas tur spēlē, nespēlē, paši labi redzam kāda ir viņu attieksme pret citiem projektiem un, manuprāt, nevajag būt kā viņiem, bet labākiem, tāpēc šoreiz banu noņēmu uz savu atbildību, jo nu .. chills 
sesame street fainting GIF

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×