Jump to content
TheShotty7

Unban perma [Visos] Shotty

Recommended Posts

1. SERVER:         ██ [LV] ★ LATVIAN JAILBREAK #IDenty.lv
ADMIN:        rebudijs
REASON:        cheats + fakelag
TOTAL:        permanent
TIME LEFT:     permanent 


2. Tātad speleju jailbreak ka CT ,mans pings nav tas labakais zinu pasam bija 60ms visi saka ka es lagot un itka fake lagg ,itka man aimbots esot utt. Domaju ka visi joko taka ka man aims un fakelagi tacu tagat dabonu perma banu xD. Paskatieties pasi demo un pasaki ,vai es citoju vai ne. Taks man ir 1,6k h zinu nav nekads attaisnojums tacu varu pateikt 1 pings ir sudigs uz vakariem 90ms un leaka no 50ms uz 110ms. 
3*. Leja ir demo  jb_undertale_v1c2020-10-01 20:42

4. Beigas neatceros isti kuri tiesi pedejie raundi.

auto-20201001-2042-jb_undertale_v1c.dem.bz2

Link to comment
Share on other sites

Ļoti labi vēl atceros pirms mēneša Tu pilnīgi nevienu nevarēji nošaut JB, tagad ar 80-90ping visus vari nošaut? Tajā demo, ko iemeti, pirmajos roundos visu var redzēt, neviens ar lagiem tā nešaus + normāli vēl tēmeklis kratās, ne? Visu forši var redzēt, kad tu ieslēdz un, kad izslēdz. 

Situācija: apsūdzētajam 80pings, cilvēki mūk, bet viņš tapo viņus it kā viņam vispār nelagotu un spēlē kā GE, spriežam paši. 

Gribu arī palūgt, lai iemet skrīnu no speedtest.net, vēlos redzēt kāds tad ir tavs internets :) 

p.s., jb_fortif 2020-10-01 20:25 šo demo arī vērts noskatīties, visi admini arī var noskatīties, ja ir vēlme.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Es nopirku jaunu peliti 1kart, Switchoju uz new sens low un loti stradaju pie sava Aim MM un treneju to taks Reb cmmon vari mani parmeklet no augsas lidz apaksai. Tu doma tads darzenis ka es chitotu??? Tas ka nezini ka ir spelet ar 80ping nekas nav taks man ir pierasts tici man tev butu jasadzivo ar tadu pingu saprastu par ,ko runaju.

Link to comment
Share on other sites

šodien vēroju tevi pāris roundus, bigsmuks, buvnieks arī bija specos un vēroja tevi, brīžiem šauj kā bots, bet brīžiem kaut kas notiek un sāc likt galvas, vainu tu eis super lucky, vai arī prosta togglo pēc situācijas, nezinu, @Ba`Gvelpavēroja Tevi arī, teica ka tīrs, es gan uzskatu ka kaut kas Tev tomēr ir, ja ne wh, tad aimlock noteikti. @buvnikes1teica ka viņam kaut kādi video piefiksēti kur točna var pateikt ka čīto, nezinu iemetīs vai nē. Katrā ziņā, šaubos ka spēlē tik labi, ka tagad pus serverim, ieskaitot adminus, liekas ka tu čīto, šaubos vai pelīte mainītu to kā tu spēlē. 

Link to comment
Share on other sites

FeelsAmazingManTiešām tik labi speleju ,ka liekas ka man aimlock?? Taks es varu apzveret pie sava csgo account pie jebka vel ka esmu tirs.Taks nesaprotu diena kad cilvekam iet visi haxi haxi. Taks ja ta domajat labi man jau forsi laikam parak labi tad. Speleju ,varu saderet uz vienu ar visiem kuri so lasa ,ticat man man citu nav bijusi un ari nemuzam nebus neesmu tik Low taks paskatities demo tas galvas cik es daudz missoju ,ja tas butu aimlock izteikti lockotos uz kadu ne tā? Tadel pilnigas mulkibas un bez iemesla sitas viss ir varu deret!!

Link to comment
Share on other sites

Sveiki. Shottijs jau kādu laiku ir bijis ļoti aizdomīgs. Iemetīšu dažus klipus, you be the judge.

Vēlos pieminēt, ka es no hakiem neko nesaprotu. Shotijs 1 klipā beigās ļoti labs accuarcy ir kad slīd uz ice. (Kad Shotijs liek rinķa līnijas or smth viņs automatiski šauj, idk whats up with that).

Shotijs 2 čalis prikola pēc šauj pa sienu.

Shotijs 4 klipa, chalis insane heada panjema .

 Hope this helps

Lai iekļūtu deeper, demos šodienas un vakardienas var paskatīties.

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×