Jump to content
Bob the builder

[JB] Sūdzība par Akmens FK

Recommended Posts

Pārkāpēja profils / steamid / niks -  Akmens

Mape / Serveris / Datums / - atrast var šeit (piem .)- Jb_Overcore_v5 ap p.k. 18:05 apmēram! 5 roundā!

Pārkāpums (piem. wallhack,)

Papildus informācija (Ja pārkāpums ir FK, tad šis punkts ir obligāts, minot konkrētu situācijas aprakstu) Tātad, es tiku fk piektajā roundā. Es pirms kameru atvēršanās jau biju ārpus kamerām , ko redzēja akmens, es skreju cereju tikt lidz kādam ierocim, bet tad lideris atvera kameras un lika n osākuma sastingt, ko es izdariju un pectam iet uz sarkano riņķa liniju vai kko tādu, redzot, ka man blakus ir akmens es pildiju komandu, un gaju uz norādīto vietu, es pusceļā skrēju un cik sapratu no paša akmeņa viņš missclickoja un netīšam man iešāva galvā ar deagle, vins tur protams atvainojas utt, bet es vēlējos lai viņš slay, uz ko viņs noraidija to un teica, ka nesleyosies un kā attaisnojumu izdomāja, ka es esot vinu fk ipriekšējā mapē.

Viss notika overcore mapē, 5 roundā sākumā varat sākt specot līdz tieku nošauts kur ir redzams šis fk, un 6 roundā sākumā kur akmens neslayoyas pēc mana aicinājuma, sakot ka vish neslayosies ja es neslayoyos iepriekseja mape, un tā mape bija ap 6

 

Edited by Bob the builder
Link to comment
Share on other sites

Tu tač esi smieklīgs, raksta sūdzību par vienu fk. Un runājot par manu attaisnojumu vipa tu mani freekilloji, jo līderis jau sen bija miris un tā nav mana vaina, ka jūs tur vāvuļojat backgrounda un pat sturītī nevarat apskatīties. Es pats nerakstīšu nekādu sūdzību par vienu fk, jo man tas liekas waste of time. Un jā es uzņemos vainu par to fk, tāpēc gaidīšu sodu, ko man piešķirsiet.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×