Jump to content
Butters.

[PUB] Daiļrunātāji.

Recommended Posts

Šoreiz divi laimīgie - STEAM_0:1:426238025 un STEAM_0:0:184409575.

links uz DEMO , de_mirage ; 2020-08-18 00:13 .

Varbūt šī sūdzība ir stulba, bet šie divi cilvēki kārtīgi nobendēja tā brīža atmosfēru pubā, tādus satiekot, pat spēlēt vairāk negribas. pirmais ienāca STEAM_0:1:426238025 čalītis un lepni gaidīja savu draudziņu, lai kopīgiem spēkiem runātu pretīgas jēlības un visā visumā debilas lietas. Lieki piebilst, ka arī bija team flash utt.
 

Demo skatamies no 19. raunda, kulminācija ir divdesmitais raunds un uz priekšu, kad serverī ienāca Ieva. caur calladmin , laikam, izdevās kādu sasaukt, jo dabūja gagu.

Lūgums izvērtēt, vai šādi tipāži nepieciešami Identy serveros, uzskatu, ka par tik braindead rīcību būtu jāseko perma banam. Paldies!

Link to comment
Share on other sites

par šiem 2 sūdzējās arī viena meitene vakar vakarā, traucēja spēlēt, šāva galvā, meta flašus zem kājām, domāju, ka tādi cilvēki tiešām nav vajadzīgi, uzliku abiem peram banu, ne tikai par lamuvārdiem, bet par visu pārējo arī, ja vēlēsies te spēlēt - pirks unbanu un redzēsim vai ir labojušies. 

Butter, Tev ieteiktu drīzumā pieteikties par adminu, lai nav jāveido sūdzība katru reizi pie šādiem izgājieniem, čīteriem un citām lietām. ;) 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×