Jump to content
MG VETERĀNS

CTUNBAN [JB] nezin noteikumus VETERĀNS

Recommended Posts

1. [CTBAN] -----------------

 [CTBAN] Tu esi CT banots!

 [CTBAN] Banoja: festivālētājs

 [CTBAN] Iemesls: nezin noteikumus

 [CTBAN] Datums: 2020-08-13 17:19:58

 [CTBAN] -----------------  

2. Es spēlēju karti jb_summer un es pats labi sapratu, ka man 3. mape ir. Es devos uz CT komandu, jo sapratu, ka neviens cits tur nedosies un es zinu, ka admini mēdz atļaut citiem spēlētājiem iet pie CT, ja neviens cits spēlētājs nedodas. CT bija 5 spēlētāji (ieskaitot mani), kamēr T bija 20. Bez brīdinājuma mani nobanoja. Es būtu apmierināts, ja mani transfer vai paskaidrotu, ka nav atļauts pievienoties CT komandai. 

3. jb_summer_jail_v5_walteredit 2020-08-13 20:04 39.7 MB

4. Bans uzlikts : 2020-08-13 20:19:58

 

 

Link to comment
Share on other sites

59 minutes ago, MG VETERĀNS said:

es zinu, ka admini mēdz atļaut citiem spēlētājiem iet pie CT, ja neviens cits spēlētājs nedodas. CT bija 5 spēlētāji (ieskaitot mani), kamēr T bija 20. Bez brīdinājuma mani nobanoja.

 

 

Tev pateicu round iepriekš ej pāri, pietiks visu dienu pie CT sēdēt, tu pārgāji, pēc pāris round atgriezies atpakaļ, tu pie CT sēdi vairāk nekā es online esmu, vienmēr kad ieeju esi ct, ir bijuši gadījumi kad Tu jau 5,6 vai pat 7 mapes pēc kārtas esi pie CT, ienākot iekšā visi sāk teikt ka Tev jau kura tur mape, protams neviens neprasa ka grib ct, kādreiz vari ieiet, bet nejau visu laiku, tiklīdz ir brīva vieta, ja tev ir 3 mape. Varbūt kāds tikko ienākot serverī nezin ka Tev 3 mape un vēlas ct. 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×