Jump to content
Butch

CTUNBAN [Jailbreak] fdmg Dutch van der Linde

Recommended Posts

1. Pilnais bana info izraksts no konsoles

[CTBAN] -----------------
[CTBAN] Tu esi CT banots!
[CTBAN] Banoja: (1)Anonīmā frodze
[CTBAN] Iemesls: nezin noteikumus
[CTBAN] Datums: 2020-08-11 18:44:03
[CTBAN] -----------------

2. Paša paskaidrojums par situāciju

Mapes 35. minūtē, viens no terroristiem uz manu pusi met hegrenade, un es kā Guard, darot savus pienākumus, sāku viņam šaut. Uzraugs _TnT_ sekojot līdera komandai sekot uz nākamo rinķi - pieiet nejauši / tīši priekšā terroristam, kuram es šāvu, līdz ar to _TnT_ dabuja 2 vai 1 lodi plecā, pēc kurām viņam palika 60hp. Redzēju, ka terroristi lien priekšā, un pārstāju šaut. Tajā pašā brīdī, kamēr admins _TnT_ sāk bļaut - ko es viņam taisot freedamage, man skrien cits terrorists virsū un sāk durt, nošauju. Uzskatu, ka pilnīgi neadekvāts bans, bez tām 2 lodēm, kuras TnT dabūja pa plecu. 35. minūtē visa situācija ir ļoti labi redzama, gan no viņa skatu punkta, gan no manējā. Uzliek banu, un vēl pasaka, lai pēc nedēļas prasot unbanu, pēc (kā redzams bana info izraksta no konsoles) iemesla - Nezin noteikumus.

Šeit papildus ir viņa teksts čatā, uzreiz pēc tam, kad nejausi viņš pieskrien priekšā lodēm.
Jautāju viņam, par ko bans, atbild ar - tapat vien / freedamage.

dutch, ko free damago?    2020-08-11 18:43:56    jailbreak
pec nedelas prasi unbanu    2020-08-11 18:44:14    jailbreak
tapat vien    2020-08-11 18:44:17    jailbreak
freedamage    2020-08-11 18:44:25    jailbreak
liec    2020-08-11 18:44:40    jailbreak

 

3*. Demo fails no tavas csgo mapītes


jb_pleaseworkv420a2020-08-11 21:0732.9 MB

https://failiem.lv/u/n4y6uwer

 

Edited by Dutch van der Linde
Link to comment
Share on other sites

1. Tu esi ticis sodīts no manas puses par līdzīga veida pārkāpumiem ar slay jau iepriekš, kā arī pēdējā mēneša laikā arī esi nopelnījis 2 CT banus.

2. Nevienā momentā es 'nebļāvu', bet gan normāli tev pajautāju, jo no sava skatupunkta īsti nesapratu kāpēc man iešāvi. Pirmo reizi noignorēji, otro reizi atbildēji čatā, lai 'neraudu'.

Pārkāpums nav nekāds lielas, protams, bet neesi tu pasaules naba un servera noteikumi attiecas arī uz tevi. Turklāt atbildēji diezgan necienīgā veidā, manuprāt, bans likumsakarīgs.

 

@Outpace Please TC vai, ja uzskati, ka Dutcham tomēr taisnība, ņem banu nost. No manis viņam tā iespēja būs tikai pēc nedēļas.

 

EDIT for Dutch: Tu esi ticis gan bridināts, gan slejots no manas puses iepriekš tieši par free damage. Nesaņemot no tevis adekvātu atbildi kādēļ tu man iešāvi šoreiz, tiki nobanots. Par toksisku valodu droši raksti sūdzību, nevis te mētājies ar tukšiem apvainojumiem.

 

Link to comment
Share on other sites

Citēju: "Pārkāpums nav nekāds lielas, protams, bet neesi tu pasaules naba un servera noteikumi attiecas arī uz tevi." 

*Aizliegts apzināti taisīt free damage; Brīdinājums / Slay / Ban

Pasaki man kurā brīdī demo es pārkāpu šo noteikumu vai jebkuru citu noteikumu, vai arī visi tavi augstāk minētie argumenti ir miskastē metami. 

Abi bani, kas man ir bijuši bija apzināts gunfeed ar risku, ko es apzinājos, nevis kaut kāda veida noteikumu nezināšana. Rebudijs uzlika man abus ban, par kuriem man nebija nekādu pretenziju, jo pats biju vainīgs. Bet šis bans no tevis ir ridiculous. Kāpēc es pateicu tev lai neraudi? Tas ir tāpēc, ka viss serveris zin kā tu pret visiem izturies un cik toksisku valodu tu pielieto katru reizi kā tu ienāc online. IMO Uzraugam/Adminam būtu jārāda piemērs, nevis jāizvaino spēlētāji. 

Edited by Dutch van der Linde
Link to comment
Share on other sites

i mean, loģiski neredzot situāciju no savas puses liktos ,ka speciāli tev šauj, kaut tā šajā gaidjumā nebija īsti, kaut ar 16tick demo lodes ir delayotas anyway, demo pat crosshair nebija uz tevi, visi gāja zem rampas pa taisno uz riņki, un tnt tu gandrīz vai vienīgais izdomāji pāri rampai, tādejādi arī dabūji fdmg, būtu gājis kur visi citi tur arī viss beigtos. Šajā gadijumā manuprāt max slay, par iepriekšējiem baniem, jā viņi ir, bet par gunfeed kā jau paskaidroja pārkāpējs virs manis.

+cik pēc logiem skatijos tad 1x esi noslayojis viņu, bet varbūt maldos.

Varbūt biji nedaudz "triggered" un uzreiz izdomāji banot, bet banu noņemšu.

Un par to toksiko, pilnīgi nevienu vārdu/sūdzību neesmu manliekas dzirdējis, pagaidām tukši vārdi.

 

:tc:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×