Jump to content
Aigarovich

Varbūt kāds var palīdzēt?

Recommended Posts

Sveiki. Ir problēma man ar CS:GO, kad spēlējot šo spēli, ātri griežot peli, man viņa iekarās(piemēram ātri vēlos apgriezties tad tēmeklis paliek uz vietas un ātri apgriezties nesanāk) Ja nevelku tik ātri tad viss ir okei. Var kāds palīdzēt? 

Link to comment
Share on other sites

Vispār vispirsm vajadzētu notestēt, vai pelei ir tāda pati/līdzīga darbība pie cita kompja, lai saprastu, kur ir problēma - pelē vai kompī.
Ja jā, tad derētu pačekot tādu pat scenāriju citā aplikācijā - varbūt ar pašu cs instalāciju ir kādas problēmas.
Ja viss joprojām atkārtojas, tad mūsdienās lielākajai daļai ir kaut kāds savs softs, kurā iekšā var pamainīt šādus tādus settingus. Šajā gadījumā izklausās, ka varētu pabakstīt DPI, un skatīties vai tas kaut ko maina.

Ja still nekas īsti nemainās, tad ir pamats domāt, ka pele vienkārši mirst, tieši sensors, un būs laiks iegādāties jaunu.

Link to comment
Share on other sites

ja Tev ir kaut kāds maximas variants , tad uz ''peles strādāšanu'' vari nerecēt monkaChrist (nopērc jaunu)

bet jā , kā @Arccaminēja , nomaini DPI , ja vīspār Tavai pelei ir tāda fiška 

Link to comment
Share on other sites

Kad man bija bloodys, citreiz flickojot arī pele palika uz vietas, nopriku logitech nekad neesmu vairs saskāries ar šo problēmu.

man šķiet ka vienkārši peles lāzeris uz tik ātru kustību nenoreaģe or smtn, jo es pat meģinaju mainit peles un skatīties kas bija etc, un ye , vienkārši peles lāzerim nav tas jūtīgums nepieciešamais, nespēj tik ātri nolasīt to info .

arī vel bija problēma ka kaķa spalvas tika iekšā lāzerī, un tas arī peli mētāja un stādināja, so mošk pačeko , it sevišķi ja tev ir balts kaķis, pats mazakais gaišais matiņš man škiet ka var pat radīt problēmas .

Link to comment
Share on other sites

Laikam sataisīja, vai nu pazuda. Katrā ziņā ja ir mēģināts viss augstāk minētais no citiem.. - vajag ieguglēt savas peles modeli

1) pārbaudīt vai tādas pašas problēmas ir citiem

2) uzzināt kāds modelis sensoram, pameklēt vai ir citas peles ar tādu un vai ir tās pašas problēmas.

Lētajā galā mēdz bāzt švakākus sensorus, kur konkrētiem sensora  modeļiem ir tā pati kaite (kvai brendo, ka gaming peles) piemērs : Man tā pati problēma bija ar msi ds 100, kinzu (šo 3x mainīju garantijā), pēcāk atradu, to ka patiesībā abām pelēm vienāds sensors un cilvēki netā apraksta vienādu problēmu.

 

Cilvēki, pirms domājat pirkt gaming peli - ieguglējiet labākos sensorus atm - bieži sarakstos ir uzskaitīts, kurās pelēs viņi eksistē, atrodi, kas pēc formas varētu būt ērtāks, cenā labāks un aidā....

 

 

Link to comment
Share on other sites

Problēma ir tikai un vienīgi tavā peles sensorā. Šī problēma ir aktuāla visām "lētā" gala pelēm, jo tās izmanto lāzer-tipa sensoru.

Solution: nopirkt peli, kurai ir optiskais sensors.

Edited by xaotic
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×