Jump to content
Krissy

Sudzība (JB) _TnT_

Recommended Posts

1.Pilnais bana info izraksts no konsoles:

[CTBAN] -----------------
[CTBAN] Tu esi CT banots!
[CTBAN] Banoja: (1)Anonīmā frodze
[CTBAN] Iemesls: bad mic / nav mic
[CTBAN] Datums: 2020-07-02 19:50:25
[CTBAN] -----------------

2.Paša paskaidrojums par situāciju: Man pateica lai eju atpakaļ uz t, ja ir slikts mic, mani pārmovoja uz t, dēļ tā, chatā uzrakstīju: ''''tāpat iešu ct, kad nebūsiet'''' to es uzrakstīju jo tiesši rīt vai parīt taisījos pirkt jaunu mic, bet tad pēc tā teikuma, jeb kāda cita viņs mani nobanoja uz mēnesi, tas reāli nav normāli dēļ 1/2 teikuma banot uz MĒNESI!!!

3.mape: jb_vice lkm 2 rounds, laiks: 22;45-22;55 kautkur tur apmēram.

Link to comment
Share on other sites

Bans par attieksmi.

Tev rebudijs aizrāda par sliktu mikrofonu, bet labprātīgi tu pāri neej, tiec pārmests. Tad vēl čatā bravūrīgi uzraksti, ka  vienalga iesi CT tad, kad adminu nebūs online. Manuprāt, likumsakarīgs CT bans. Ja ne mēnesi, tad nedēļu noteikti pasēdēt vajadzētu, pārdomāt uzvedību. Nesen vēl pieteikumu uz ACC rakstīji...

@Outpace  Atstāšu šo tavā ziņā.

Link to comment
Share on other sites

Nezinu kāda ir šī  attieksme, bet krissy ar uzvedību īsti labi neesi izpaudies iekš servera utml., skatoties tos pašus demo, pat serverī nevajag iet. Kā saka "pēc kara visi gudri" šajā situācijā var secināt pēc sava bravūrīguma un baigā varoņa tēlošanas. anyway TLDR, priekš manis arī der ja tiktu unbanots kad pierādīs ka ir jauns mic un nav izcēlies ar kkādu vēl papildus stulbumu līdz brīdim kad tiks pie jauna mic, ja galvenās JB galvas izdomā par uzvedību utml. atstāt tev to nedēļas banu, tad unbanu tev ātrāk arī nedošu. Viss atkarīgs no tā cik spēj mainīties. 

Kā jau redzēji adminu reāli nedabūji dēļ savas attieksmes , protams to tu vēl nesaproti, bet no šādas attieksmes nekur netiksi, iespējams sapratīsi to tikai pēc gadiem kad būsi attīstītāks(nav domāts kā apvainojums)

 

anyway, sorry ka tik ļoti ievilkās šis teksts, bet ceru ka mainīsi vismaz nedaudz savu uzvedību, jo kā redzi sekas nav vienas no tām labākajām.

 

 

:tc: 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×