Jump to content
wankers

[JB] Noirolele gunfeed, freekill.

Recommended Posts

Pārkāpēja profils / steamid / niks: Noirolele https://steamcommunity.com/id/noiro/

Mape / Serveris / Datums / - atrast var šeit (piem .): jb_overcore_v5 2020-06-28 11:01 22.0 MB     13/14raunds, precizi nezinu, nevaru noskatities demo. (tas demo fails ko es ieliku ir firefox formata, nezinu kā nomainīt.

Pārkāpums (piem. wallhack,): Gunfeed, freekill.

Papildus informācija (Ja pārkāpums ir FK, tad šis punkts ir obligāts, minot konkrētu situācijas aprakstu): Viņš vadīja vārdu spēli un lika cilvēkiem apgriezties ar mugurām pret viņu, ja kads pirmais uzrakstija vardu šim cilvēkam bija jasauc skaitlis un puse kuru nogalināt. Pēc 1/2 vārda viņš mēģināja nodurt cilvēku kam bijā jāmirst, bet viņu sāka durt, un viņš nodūra nepareizo + gunfeedoja citam cilvēkam. (Vnk mazliet jau besī ārā ka daži te fermo tos nažus, nevar vnk spēlēt.) + Varu piebilst ka viņš, es nezinu kā, vislaiku freezo server (laikam ne ddos, bet kautkas līdzīgs)

auto-20200628-1101-jb_overcore_v5.dem.bz2

Link to comment
Share on other sites

Speleju zem nika Noirolele

Freekill - Kill uzrakstiju ( Viengais FK mape, domaju, ka nav tik svarigi, lai par to rakstitu sudzibu )

Gunfeed - Ieroci pirms speles biju pametis talak no ieslodzitajiem pirms duru ar nazi, nezinu vai kads vinu pacela velak, gnj outpace izskatis un pateiks, kas un ka

Par Knife farm - rebudijs pats apliecinaja to, ka knife kill farmosana nav pret noteikumiem

Server Freezi - Serveris nolago, kad nomainu modeli mapes sakuma ( serveris ielade to, tapec visiem ir lag uz 0.3 sec), kapec lai gan es nevaru spelet ar dazadiem modeliem, ja man vini ir nopirkti?

 

EDIT: Nevienam cita nebija pretenziju, ka es vadu pie CT un tapat raundi tika novaditi, mape izmantota, fragosanas nebija

EDIT2: btw jailbreak baigi pie sirds nem, labak izej ara un atsvaidzini galvu bik https://prnt.sc/t7ufc5

Edited by sniedzinsh
Link to comment
Share on other sites

Sen jau tika pateikts, ka drīksti iet ct farmot sev knife killus, bet dari to uz paša atbildību, ja būs gunfeeds, tad arī saņemsi ctbanu.

Freekils bija, bet tas nebija apzināti +nākošajā raundā noiro noslayojās. Gunfeed arī tur nebija, pirms duršanas viņš visus savus ieročus aizmeta prom.

Par freezošanu neko nezinu, pirmo reizi dzirdu, ja tas patiešām strāda, kad nomaini modeli, tad tas ir jāsaka boomixam, nevis jāizmanto lai citiem iefreezotu.

Sūdzība nepatiesa

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×