Jump to content
Butch

[JB] lehai FK / fdmg / favorisms

Recommended Posts

Pārkāpēja profils / steamid / niks:  lehai  steamcommunity.com/id/yachts

Mape / Serveris / Datums: jb_pleaseworkv420a2020-06-25 02:4323.9 MB

Pārkāpums: FK / fdmg / favorisms

Viss action ir spēles pirmajos 10 roundos. Spēlētājs lehai, kopā ar Marcello//Lv ļauj terroristam buvnikes1 skraidīt un kustēties pēc līdera komandām - sastingt, tajā pašā laikā fraggojot / free damagojot spēlētājus, kas dara to pašu. Ap kādu 8. roundu (ja pareizi atceros) buvnikes1 skrien ar ak47 rokās kopā ar terroristiem, bet CT skatās un viņiem ir absolūti vienalga, kas pierāda vēlvienu favorisma elementu, starp lehai un buvnikes1. Vairākas mini nianses spēles pirmajos roundos, kuras no galvas neatceros vairs, bet ir saistāmas ar favorismu un spēli padara nespēlējamu.

FK mani ar deagle galvā, kad paliku pats pēdējais, līderim sakot, lai nāk visi ārā no bhop un nostājas pie slide istabas. Kad paliku pēdējais pie slide istabas, spēlētājs Marcello//LV man mugurā sāk durt nazi, jeb fdmg. Tad es izvēlos dueli ar naziem, bet lehai man iešauj deagle galvā sakot, ka man vajadzēja iziet slide.

Es ļoti atvainojos, ka neesmu salicis precīzus laikus, man kaut kāds errors un neļauj apskatīt demo ierakstus pašam. Nezinu kāpēc.

Edited by Dutch van der Linde
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×