Jump to content
Outpace

[PUB] Ieteikumi

Recommended Posts

Par cik boomixam forši iet gar ausīm ko viņam čatā raksta, un vienmēr teicis lai raksta tikai topikus, here we go again.

 

* Salabot lai rāda kas met granātas iekš čata(nezinu vispār kapēc disabloja..) Vai uztaisīt komandu !grenade or someshit lai togglotu viņu if possible (šo lūdzu high priority @boomix)

*Maybe pamēģināt veco mapes voting sistēmu kur pāris raundus pirms rezultāta 15 , tiek veidots vote par nākošo mapi kur nevar balsot par 2iepriekšējām mapēm, lai vismaz par  vienu mapi palielinās map cycle, jo šobrīd gandrīz 24/7 ir tikai 2mapes, vismaz palielināju uz 3 šādi, ja pubs izmirs tad kvai var revertot.

*Maybe VIPplus pievienot opciju !votekick / !votemute jo ir diegan daudz momenti kur čaļi stāv afk specos/ iekš spawniem un netiek kickoti, dēļ iespējama plugin feature, un admini vai kāds ar paneli nav online un lieki slotu aizņem kādam kurš kādas 10min jau cenšas tikt iekšā. Ja tiešām abusos ļoti vai kkas tāds tad disablot tam cilvēkam vai vispār izņemt ārā opciju. Varbūt palīdzēs un pasliktinās dzīvi čīteriem.

* Pievienot opciju ka var nepiedalīties warmupā? Nezinu varbūt esmu vienīgais tāds bet ir reizes kad prost nevēlies lai tevi šauj vai pats warmupoties (idk 100% about this one, jo nav baigi useful bet iespējams uzlabotu kautkādu quality of life kur tie kas negrib piedalīties tie var disablot personīgi or something)

* Puba status beidzot salabot.

* Kautko izdomāt ar kaimiņiem LT kuriem patīk veidot 101acc lai čītotu, pamēģināt disablot f2p, vienīgais risks ka pusmirušais serveris vēl vairāk izmirs.

 

Ja kādam vēl kkas ko grib ieteikt droši komentāros.

 

adios.

 

Edited by Omas-garsigas-pusdienas
Link to comment
Share on other sites

1.Būtu arī labi, ja varētu ar kkadiem lieliem burtiem reklamēt pašu mājas lapu ar drusk lielakiem vārdiem, nevis chataa reklamēt, lai arī tie kas spēlē serverī saprot ka ir forums tāds kur visu var izsekot,balsot,lasīt. Jo cik esu prasijis kas raud puses spēlētaju pat nava, kad ir arī tāds forums kur var palidzēt uzlabot pašu serveri. UTT. 

Manas domas. +/- 

2.Pebildīšu varbūt pievienot /quakesounds priekš VIP vai serverī ar opciju on un off.

3. Mūzika pēc raunda pabeigšanas. 

4. Vairāk mapcikla kartes.

Ar cieņu Beeps. 

Edited by Beeps
Link to comment
Share on other sites

1.Ieviest FFA tipa warmupu ar 1 minūtes playtime kartes sākumā pirms sākas pistol rounds

2.Palielināt procentuālo iespēju līdz 10% vip+, lai iegūtu mines savādāk preaty much tu maksā 2 idc vairāk nekā par parasto vipu, lai iegūtu mīnas 3 reizes mēnesī ar to 1% iespējamību

3.Iedot man PUB adminu bez pieteikuma, jo esmu kristietis un ticu Dievam, un esmu jauks.

Link to comment
Share on other sites

par kartēm nevaru nepiekrist, biežāk gribētu redzēt train, nuke, etc. 

9 hours ago, Hazzelis said:

1.Ieviest FFA tipa warmupu ar 1 minūtes playtime kartes sākumā pirms sākas pistol rounds

tikai par! 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×