Jump to content
churins.

boomixam !

Recommended Posts

Sveiks, man ir problēma sakarā ar maniem jailbreak modeļiem un maskām.

Es esmu liels jailbreak spēlētājs un esmu vinu spēlējis ļoti daudz, man bija nopirkti kādi 5 modeļi ka piem.: Trevor, Harley Quin, Ballas 2, un daudz maskas ka piemeram vistas maska u.c, Vienu dienu mans brālis spēlēja solo competitive un vina teammate hakoja un vins tā rezultātā  dabūja asociattes BAN (VAC) šajā rezultātā es vairs nevaru spēlēt jailbreak un visi mani modeļi un maskas (mana nauda) aizgājusi vēja. Man ir liels lūgums vai tu boomix nevarētu pārlikt manus modeļus un maskas uz mana otra steam accaunta. Man ļoti pietrūkst mani modeļi un maskas. Paldies, saulainu dienu visiem!

Link to comment
Share on other sites

pasēdēju internetā un palasīju par tavu "associate ban", tāda lieta eksistēja 2015 gādā (laikam), bet nekas daudz par to nebija rakstīts.

iegāju valve mājas lapā un tur arī nekas netika par to minēts, bans netiek dots teammatiem par to ka kāds viņu komandā spēlē ar čītiem, viņiem tiek atņemti ranks/xp u.t.t bet vac-bans netiek dots.

kā arī identy.lv neatbild par tavu un tava brāļa rīcībām. ja pat bans ir uz tava profile uzlikts tad noteikti tas ir pelnīts, mēs skinus / vipus u.t.t nepārliekam uz citiem profiliem. (izņemot ļoti ļoti ļoti retos gadījumos)

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×