Jump to content
Arcca

Conversation starter #5

Recommended Posts

Pēc populāra pieprasījuma (absolutely no one asked for this, I was just bored), paceļu atkal topiku, ja nu kāds grib parunāties.

Iedomāsimies, ka parādītos iespēja pārcelties no esošās dzīvesvietas uz pilnīgi jebkuru vietu pasaulē. Un papildus tam, iedomāsimies, ka viss pārcelšanās čakars tiek izdarīts jūsu vietā, un paši tiktu iekārtoti darbā vietā kas ir max ekvivalenta pašreizējam darbam, ceļš tiek apmaksāts (if relevant), atliek tikai ierasties.
 

Uz kurieni pārceltos? Kāpēc tur? Vai tieši otrādi, ja drīzāk gribētu palikt šeit - kāpēc?
 

Links uz iepriekšējo topiku - https://identy.lv/forum/topic/30467-conversation-starter-4/

Link to comment
Share on other sites

Latviju, jo tur ir toms, cilvēki nespēj to novērtēt cik Latvijā ir toms, Daba, cilvēki utt. Jā politika ir mazliet dirsā un algas arī, bet ja spēj pelnīt ar kaut ko citu un nav toms 9h maximā pie kases un nav jāuztraucas par to, ka jumts uzkrīt uz toma, tad Latvija ir zbis. + Latvijā ir izskatīgākās meitenes, dažām ir skaidas galvā, bet toms. Latvija ir zbis un tie kas grib maukt kur citur padomājat kas ir tie faktori kāpēc jūs gribat pārcelties. 

jeb bez toma... 

 

Latviju, jo tur ir forši, cilvēki nespēj to novērtēt cik Latvijā ir labi, Daba, cilvēki utt. Jā politika ir mazliet dirsā un algas arī, bet ja spēj pelnīt ar kaut ko citu un nav strādāšana 9h maximā pie kases un nav jāuztraucas par to, ka jumts uzkrīt uz galvas, tad Latvija ir zbis. + Latvijā ir izskatīgākās meitenes, dažām ir skaidas galvā, bet tas kā kurai. Latvijā ir ļoti labi un tie kas grib maukt kur citur padomājat kas ir tie faktori kāpēc jūs gribat pārcelties. 

// toms cenzūra v1.2 enabled, edited

 

Link to comment
Share on other sites

Iespējams, ka tā būtu Šveice. Par cik esmu šobrīd bez darba, viens iemesls ir covid-19, otrs - jo studēju, tad tā būtu ideāla vieta, kur pilnveidot savas iegūtās zināšanas kādā no Šveicas skolām, iegūstot bakalaura grādu tajā. Bieži vien tieši Šveicē skolas tiek augstu vērtētas, tāpēc uzskatu, ka tā būtu lieliska iespēja.

Man kā cilvēkam, kam patīk un interesējas par vēsturi, tad, protams, svarīga ir daba un vēsturiskās vietas, un es uzskatu, ka tieši Šveicē tās ir fascinējošas. Pašam nav bijusi nekad iespēja doties ceļojumā uz Šveici, tāpēc, ja būtu tāda iespēja, tad šis būtu labs variants, kā izpētīt valsts kultūru un tās vēsturi. 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×