Jump to content
gepardC

[Pērku] Video editing

Recommended Posts

Hey tauta,

 

Meklēju cilvēku kas ņemās ar video editing. Principā esmu sagriezis šādus tādus momentus no saviem streamiem un vēlos labu (vēlams profesionāla virziena) video izveidot no viņiem.

Darbs sevī iekļautu izveidot intro un nobeigumu. Tas arī varētu būt daļēji no manas puses provided (work in progress) bet nu nevar vēl zināt, transitions no klipa uz klipu, kopīgā video effekti utt. Principā tas būtu kanāla trailer un būtu pirmais video ko kanāla apmeklētājs redzētu tāpēc vēlos atrast cilvēku kas nav savā laikā knapi 1-2 video tikai editojis. Par attiecīgo samaksu un visu pārējo privāti. 

 

Paldies :)

Edited by gepardC
Link to comment
Share on other sites

Cenšos websites kas piedāvā kaut ko tādu atstāt kā pēdējo variantu. Dotu labāk priekšroku kādam tautietim dot iespēju un iespējams arī nodibināt sakarus priekš nākotnes idejām. Bet paldies, paturēšu prātā to website.

Link to comment
Share on other sites

Iemet piemēru ar klipu/editu, kas patīk...

ir pāris varianti, kur tu gribi to sākotnēji bīdīt. Jautājums ir tāds - tu gribi noformējumu savam contentam... bet? vai ar stilu ko pirksi tas saskanēs? Pat bez tā, es zinu tu negribi ar ''this flashy dope shit" reklamēt kanālu, kur tu pats editosi viģikus savādākā virzienā.

Es uzskatu, ka tev jāatrod cilvēks ar kuru sabīdīt ideju/stilu, papildus tam ko meklē.

Cik tev tas ir nopietni un ko tu gribi darīt? Tas ko veķa iemeta ir solid minimālistisks, bet šits, kas labi plūst.

 

Also privāti vari uzdot jautājumus, es ar digital media ( specifiski adobe aae/ premieru) ņēmos pāris gadus no savas dzīves. Varu pabakstīt

 

 

Edited by Jaller
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×