Jump to content
Hazzelis

A moš kādu giveaway?

Recommended Posts

Par cik elements domā, ka var ierasties un aizņemt manu vietu kā persona, kas dod bezmaksas lietas, es saku hell naw!!!

Lai piedalītos izlozē ieposto savu mīļāko csgo komandu, mīļāko šīs komandas sastāvu un kāpēc tu esi izvēlējies tieši šo komandu.

Kinda ez un domāju, nebūs jums grūti pasēdēt 5h pa nedēļu serverī un veltīt 5 min, lai uzdrukātu tekstu par mīļāko csgo komandu...

Izloze beidzas pēc 7 dienām, gl.

 

lejupielāde.png

Edited by Hazzelis
Link to comment
Share on other sites

vitality. Vienīgā komanda, kuras matchiem šad un tad uzmetu aci, interesanti paskatīties, kā zywoo carry visu komandu. best sastavs bija pats, pats sakotnejais.

Link to comment
Share on other sites

Faze.


Jo es principā vairāk sekoju spēlētājiem, nevis komandām. Vienmēr esmu priecājies skatoties kā spēlē olof, kamēr vēl bija fnaticā, tāpat arī JW/flusha. Tajā laikā arī fnatic bija top team, kurai sekoju līdzi. Palika bēdīgi, kad šie sadalījās uz fnatic un godsent, jo bija jau sajūta, ka abas komandas paliks sūdīgākas. Bet kad 2017 FaZe ienāca NiKo, GuardiaN un olof, tā kļuva par komandu, kurai sāku sekot līdzi visvairāk. Kā arī tagad tur ir broky, vairāk iemeslu laikam nevajag, lai būtu top 1 komanda, par ko fanot.

Link to comment
Share on other sites

FaZe. Favourite players laikam olofs, kad biju tikai nesen sācis CS spēlēt, FaZe patika skatīties. Šobrīdējais sastāvs viņiem okay. (Latvietis pieņemts trialā viņiem, broky).

Link to comment
Share on other sites

Nav īpaši mīļākās, bet pārsvarā skatos navi vai faze spēlēs.  

Navi tāpēc ka tur monster plejer simple 

Faze tāpēc ka tur broky 

Link to comment
Share on other sites

Agrāk skatījos fnatic kad komandā bija Jw,flusha,Krimz,Olofs un 5tais ( neatceros) , tagad csgo pro scene neinteresē un nemaz neskatos.

 

Skatījos tieši fnatic , jo tā bija viena no labākajām komandām un man patika kā spēlē olofs

Link to comment
Share on other sites

Vienozīmīgi Faze Clan.  Sekoju džekiem līdzi kopš viņi sāka spēlēt. Cerams, ka pacels kādu Major. Kā arī pa 5 centi varēs ieķert Broky stickers. :D

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×