Jump to content
faz

Paintball + Capture The Flag?

Recommended Posts

Heyo, runājoties ar Boomix nonācām pie domas par Paintball + Capture The Flag serveri.
Ja neesi pazīstams ar Paintball modu, tad lūdzu!
Ja neesi pazīstams ar CTF serveri, tad beta testā tas izskatās (vai izskatījās) šādi

Īsāk sakot, doma ir uztaisīt Paintball serveri ar Capture The Flag geimpleju - CT un T spawnā atrodas karogs, kurš otrai komandai jāaiznes līdz viņu karogam. Karogs tiek nomests - viņš paliek uz zemes, līdz kāds cits viņu savāc un nes tālāk. Ja tiec pie savas komandas karoga, kurš aiznests līdz mapes pusei, viņam pieskaries un viņš atkal ir savā vecajā pozīcijā - komandas spawnā.

Ieteikumi, kurus es gribētu iekļaut (feel free to comment) :
 

  • Ieviest adrenaline (vismaz tā to sauca 1.6 laikos) : par katru fragu tev piešķir 10 punktus adrenalīna, par katru knife kill tev piešķir 25, par katru aiznesto karogu komanda saņem 20 adrenalīna, karoga aiznesējs saņem 40. Kad savāc 100 punktus adrenalīna, tiec pie viena no power boostiem, kuri varētu būt šādi : 
    Speed Boost : Ātrāk kusties (cik ātrāk - jāiztestē)
    Gravity / double jump : Lēc augstāk vai gaisā lēc divreiz - jāizdomā, kurš labāks
    Invisibility : Grūtāk redzams + bez soļu skaņām (ne pa visam neredzams, bet varētu kontūras tikai redzēt, if possible)
    Rapid fire : Izšauj lodes daudz ātrāk kā parasti
    Grenadier : Saņem He, Smoke un Flash granātas
    No reload : Ieroci nevajag pārlādēt
    Invulnerability : Tevi nevar ievainot, kamēr neesi izšāvis ar ieroci (ar nazi gan vari griezt)

    Bik par traku? Tad izdaram tā, lai ik sekundi pazūd 10 adrenalīns no taviem 100, kad izmanto kādu no power boostiem, bet tajā pašā laikā vēl ar vien ir iespēja to iegūt (piemēram, es izmantoju speedboostu un kādu nošauju uz 50 adrenalīna, man tik un tā pieskaitās tie 10 vai 40 ja aiznesu karogu).
    Kā to lietot? Uzbindot uz vienas no pogām un aidā (default bija "bind f adrenaline")
     
  • Divi varianti kā varam spēlēt : 
    1) Spēle iet līdz noteiktam skaitam aiznesto karogu (jāiztestē cik tieši), uzvarētāji tie, kuri pirmie sasniedz šo skaitli.
    2) 20 minūšu time limits. Uzvarētāji tie, kuriem 20 minūtēs vairāk aiznestie karogi.
    Ja gadījumā aiznesto karogu skaits ir vienāds, tad maucam Sudden Death, visi respawnojas attiecīgajos spawnos, 35 hp, tikai naži un pirmā komanda, kura aiznes pretinieku karogu ir uzvarētāja.
    Nekādi side switchi, nekādi round taimeri, lai gan teambalance gan vajadzētu ieviest.
     
  • Respawn time uzstādīt uz 5, 10 vai 15 sekundēm, lai nav konkrēts deathmatch variants. 
     
  • Ieviest /respawn funkciju, kad atvadies no 50 sakrātajiem adrenalīna punktiem un atspawnojies uzreiz
     
  • Mapes beigās varētu taisīt scoreboard ar individuāli aiznestajiem karogiem, atgrieztajiem karogiem un komandu uzvarām, beigās kādu konkursiņu varētu uzmaukt.

    Aicinu visus izteikties vai šāds serveris liktos interesants un vai vispār vajadzīgs! Kā arī, aicinu izteikties par manis minētajām lietām - varbūt vēl kāds power boosts nāk prātā, kas varētu būt interesants (piemēram, ka tev iedod pretinieka komandas modeli un skraidi apkārt kā viens no viņiem)!
    Cerams viss manis minētais ir izdarāms (jo boomix tā teica) un cerams, ka būs interesants serveris!
Link to comment
Share on other sites

1.6 esmu spēlējusi bija diezgan fun bet tauta tur ātri pazuda. Ja šis come true, es atbalstu. that would be fun

3 minutes ago, faz said:

No reload : Ieroci nevajag pārlādēt

šitas man liekas ka būtu to much, vienkārši var sēdēt un campot , bērt uz nebēdu. 

Link to comment
Share on other sites

Varbūt ar jauna moda pielikšanu vajadzētu nedaudz uzgaidīt, tikai un vienīgi, jo dažas dienas atpakaļ atvērās AWP serveris. Ļoti gribētos atsaukt atmiņā 1.6 laikus, ka šis mods bija populārs, arī latviešu komūnos. Taču vajag sataisīt viņu tā, lai cilvēki tur grib spēlēt, un tur paliek. Paintballs ka mods, nenoturēs aktīvi 10 cilvēkus visu dienu. Bet, katrā ziņā esmu par.

Link to comment
Share on other sites

Izklausās izklaidējoši, par to, ka tautas nebūs, jā, droši vien būs brīži, kad serveris būs pustukšs vai pat tukšs, taču tas neliedz ienākt, piemēram, forumā, nolasīt bariņu brīvprātīgo, kas vēlas vakaru pavadīt vairāk izklaidējoši nekā iespriengt matchmakingā vai faceit un 5 pret 5 uzspēlēt paintbolu csā. 

  1. Piekrītu choko par to no reload, šķiet kaut kā par daudz, tad drīzāk, lai ir vairāk lodes nekā citiem spēlētājiem uz kaut kādu konkrētu laiku.
  2. Noteikti atrast custom mapes priekš šī gamemode, jo spēlēt kaut kādā mirage vai dust2 es noteikti negribētu.
  3. Respawn laikam noteikti jābūt ne lielākam par 5 sekundēm, citādāk sāksies kut kāds bezgalīgais aplis, kad to, kas tikko atdzīvojis, nevar nošaut un otrādies.
  4. Vēl viens interesants boosts būtu xray, sakrājot tos adrenalīna punktus, piemēram, uz 30 sekundēm redzi pretiniekus caur sienām.
  5. Noteikti izdarīt tā, ka, nopērkot boostu, adrenalīns pazūd pa visam, vai arī, ja netiek izmantots, ik pa 5 sekundēm viņš samazinās par 10.
  6. Moš izveidot custom shopu ar ieročiem, lai nav tikai glock un viens smg, bet iekļaut spēlē paintbolā izmantotos ieročus, vismaz kuri līdzīgi izskatās, jo tas bumbiņu izdarītais damage gan jau visiem ieročiem ir viens.

Vēlreiz, ideja interesanta, ja kaut kāda ideja ienāks prātā, noteikti ar to dalīšos, editojot postu!

 

Link to comment
Share on other sites

Ideja izklausās laba, tikai atkal iet runa par to vai cilvēki spēlēs long-term, visticamāk serveris ar laiku izmirs, bet nu mēģināts nav zaudēts. Varbūt kādu sestdienas vakaru var uztaisīt kādu ilgi nebijušu idc eventu or smth uz šitā gamemode, pieļauju ka šī ideja varētu visiem patikt, tikai jāizdomā kas un kā.

Link to comment
Share on other sites

protams, ideja laba, ņemot vērā patreizējo stāvokli, kurā mēs dzīvojam. būtu interesanti uzspēlēt, laiku nosist, bet kā jau daudzi izteica - ar laiku nomirs... manuprāt, serveris būtu dzīvs pailgu laiku, bet toties parastais pubs vienmēr bus #1. domāju, ka jums vajadzētu rīkoties un mēģināt.

Link to comment
Share on other sites

Ok, ideja - bomba un cepuri nost @fazpar ieguldīto darbu idejas ziņā.

 

Bet... Cilvēki mūsdienās ir grūti noturami. Mēs dzīvojam pasaulē kur cilvēku uzmanību ilgi noturēt ir anormāli grūti kur visi noskatās 5 sekundes no video un tajā īsajā brīdi pieņem lēmumu vai skatīties līdz galam vai turpināt scrollot. Same with games. Ja kaut kas nepatīk - boom, gone.

Ja prasa manu viedokli tad tas ir sekojošs. Max darbs esošajos serveros un nevajag liekus brīnumus taisīt. Boomix tā jau rokas ir pilnas un ticu ka šis pasākums nebūtu 1 dienas darbs. 

Kā jau @sniedzinsh teica - awp serveri tikko atvēra, boomix darbu iegrūda un tiklīdz idcbox tur nebūs - tauta arī nebūs. 

Negribu būt cilvēks kas tikai negatīvo spļauj bet jābūt reāliem. Visu ko te mēģina - cilvēki palieto dažas dienas un tad mēs domājam ko ar to aizvietot. 
Protams šeit nedaudz arī spēlē mana Arena servera experience, jo tur ,piemēram, viss iet auzās kad ir daudz cilvēki. Serveris netur svaru, ticu ka tādu AWP servera vai Paintball servera resursi (nauda un darbs) spētu atrisināt problēmu kas ir serverī kur actually tauta ir un būs. Es labāk redzu PUB un Arena augam nekā jaunus pigorus kas tikai tērē resursus.

Edited by gepardC
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×