Jump to content
♡︎ Akmens ツ

Nepamatots ctbans

Recommended Posts

1. Pilnais bana info izraksts no konsoles | [CTBAN] ----------------- [CTBAN] Tu esi CT banots! [CTBAN] Banoja: (1)Nezinkas [CTBAN] Iemesls: "frago" [CTBAN] Datums: 2020-03-20 17:33:17 [CTBAN] -----------------


2. Paša paskaidrojums par situāciju | Sadzinu visus cilvēkus barā un sāku vadīt simon spēli nošāvu sākumā 3 vai 4 cilvēkus ar neuzmanības kļūdam, kad teicu "būs simon spēle", bet tā nav fragošana, bet gan neuzmanības kļūda. Tad sāku vadīt simon spēli pa īstam nezinkas saka fragos nobanošu, bet nesapratu, ko viņš ar to domāja un novadot simon spēli viņš prosta mani ctbano. Saku viņam, ka kapēc simon spēle ir fragošana, ja tā ir noteikumos un tā ari viņš man nepaskaidroja.Neuzskatu, ka es fragoju, jo nu ir desmitiem citu līderu, kuri vada simon spēles līdz pēdejam  


3*. Demo fails no tavas csgo mapītes vai GOTV |  

4. Aptuvens laiks / rounds kad saņēmi banu. | Neatceros, bet zinu, ka tas bija mapes pirmspēdējais rounds un tad nomainījās mape...

auto-20200320-1855-jb_overcore_v5.dem.bz2

Link to comment
Share on other sites

par cik nav 100% aprakstīts noteikums par fragošanu ir tikai :

Līderim/apsargiem ir aizliegts maldināt ieslodzītos, (piem: teikt ieslodzītajiem iziet no būriem nevis kamerām vai arī Simona spēlē teikt "Simona saka" nevis "Saimons saka")

Un nevajadzētu vēl piedirst noteikumus dēļ dažiem šādiem indivīdiem kuri grib izspiest pēdējo sulu no noteikumiem. Ir jau tādi entie bijuši un tapēc noteikumi par pāris rindām vienmēr tiek pagarināti lai priekš jums paskaidrotu ko kas nozīmē, jo savādāk jūs nesaprotat.

 

Par cik pa visu mapi nefragoji 24/7 un manliekas saskatiju tikai 2x kur "fragoji" ar savu nekustās mirst un otrais gadijums pirms tiki banots, tad šoreiz unbanošu, turpināsi huiņu taisīt kur to nevajadzētu tad arī paliksi un sēdēsi zem bana.

Serveris nav domāts lai jūs kā gudrie noteikumi zinātāji apistu visus cilvēkus kuri neklausās gandrīz vai slowmotionā visu ko sakat. Viņi spēlē priekš fun.

protams ,ka tas nenozīmē ,ka fragot tagad būtu aizliegts, bet katram ir savs mērs un savas robežas. Paldies.

p.s. par cik nezinkas neko nerakstija topikā, tas arī nedaudz deva domu, ka pats nebija 100% par šo. VARBŪT KĻŪDOS

 

 

Nevajag pārtaisīt serveri un noteikumus par kautkādu perēkli, ja tas ir domāts lai labi pavadītu laiku!

 

Un atbildot uz varenā lincēna postu, forši ka arvien biežāk iepirž topikos manas atbildes no discorda, bez nekāda paša paskaidrojuma un konteksta, jo katram gadijumam ir savs storijs un sava doma kā tā var izkliedēt. tas ka iemet vienu screenu random nenozimē ka tā vienmēr ir un vienmēr būs, jo redz es BT to vienreiz esmu tev pateicis PRIVĀTI.

Edited by Omas-garsigas-pusdienas
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×