Jump to content
TheAlzy

Unban [Jailbreak] "Nezin noteikumus" TheAlzyHD

Recommended Posts

[CTBAN] -----------------

[CTBAN] Tu esi CT banots!

[CTBAN] Banoja: linards12

[CTBAN] Iemesls: nezin noteikumus

[CTBAN] Datums: 2020-03-11 19:35:12

[CTBAN] -----------------

 

Tātad, ctbanoja mani, jo man bija + - 5-6. mape. Katru mapi gāju vadīt ct, neviens neko neteica un tad linceens saka, lai eju pāri. Freeday paiet (overcore) un viņš dod man 30 sekundes. Es pārgāju un Kāds nopirka forcertv un mape mainās(pagāja 4-5 roundi). Jauna mape, tātad manas mapes resetojas, iegāju ct nākamajā mapē un lincēns saka, ka tev jau kura mape, ej pāri. Skaidroju viņam visu, ka tikko mape mainījās un man viss resetojās u.t.t. taču mani ctbanoja.

Saprotu, ka tas arī nav normāli, ka kaut kāds nenormālais lien ct jau kuro mapi pēc kārtas, bet neviens man neprasīja lai palaiž, tad kāpēc lai nevadu? Neviens nesūdzējās, neviens neko man vispār nepateica, ja pateiktu - palaistu. Protams, ka ir normas visiem, bet man neviens neprasīja, lai laižu ct, tātad drīkstu vadīt. Pēctam lincēns vel pasaka, lai pēc fd eju pāri, mēģinu noskaidrot, kāpēc u.t.t, taču jau nobanoju, biju gatavs iet pāri pēc fd.

Tas viss notika mapes sākumos, tāpēc timecode nebūs, paši atradīsiet. 

auto-20200311-2124-jb_overcore_v5.dem auto-20200311-2133-jb_pleaseworkv420a.dem

Link to comment
Share on other sites

es tev teicu lai pēc nedēļas prasi unban, šis tev jau otrais ct bans pa 1 mēnesi, kā arī ne tikai es liku tev pāriet pāri, Ba'Gvel arī tev teica lai ej pāri, tu nereaģēji uz mūsu aizrādījumiem, tāpēc arī tiki banots, un ja nemaldos mapē bija tikai 2 roundi, freedays un 1 diena, kurā protams tu negāji, jo acīmredzot zināji ka mape mainīsies.

Edited by linceens
Link to comment
Share on other sites

Tu pats teici pēc fd pāriet pāri, es jau biju gatavs iet pāri, bet tu nobanoji, un overcore gāja 5. rounds un tad mape nomainījās, demo pārskaties

p.s. Un par nedēļu neko nedzirdēju, acīmredzot leavoju, kad to teici

Edited by TheAlzy
Link to comment
Share on other sites

''neviens neprasīja lai palaiž, tad kāpēc lai nevadu'' 

Pastāsti kā var kāds zināt kura tev ir mape skatoties no parasta spēlētāja perspektīva kurš bijis tikai 1mapi iekš servera, tgd katru mapi man būtu jāprasa jebkuram ct vai var ielaist? Vismaz tā sanāk šobrīd. skatos uz to noteikumu tā ,ja tiešām nav kas iet ct tad tu vari iet kaut tev ir vairāk par tām 3mapēm pēc kārtas. Pašam arī būtu jāsaprot, tas nav loģiski spēlēt 6mapes un tas attaisnojums ir "neviens man neprasija."

Un par "pēc fd iešu pāri" arī nedaudz debīli ka tā dara, jo tu liedz citiem spēlētājiem uzreiz piemēram ieiet ct, jo redz gribēji FD paspēlēt.

Un kā jau lincēns teica, otrais bans par mēnesi, tapēc personīgi unbanošu tevi pēc 3dienām, aka 18.03 ja lincēns vēl nebūs paspējis un nebūsi nopelnījis bana pagarinājumu.

 

Varbūt varētu padomāt kaut 2soļus tālāk pirms nāc ar attaisnojumu "neviens man neprasija lai pārēju"

 

Paldies. :tc: 

 

 

Edited by Omas-garsigas-pusdienas
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×