Jump to content
TheAlzy

[JB] Tommy Vercetti - 3 FK

Recommended Posts

Tommy Vercetti

JB_SNOW / 20:15 / 2020.02.24

3 FK

Raundi - 0:3     0:6     0:7

1. Fk / 0:3 /  - Varbūt īsti piesienos, bet sāka vadīt nedaudz ātrāk par kameru atvēršanām. Deva komandu pirms - "Pamet kameras - mirst *atver* Sastingst". Es jau sen biju aizskrējis un sastingu, kad aizskrēju aiz stūra, viņš nošauj. Protams, varbūt ka ir 3 sekundes, bet tāpat, biju sastindzis - biju, mani nošauj.

2. Fk / 0:6 / -  Guards Tommy Vercetti  atver kameras, skrien nolec lejā un leciena laikā atvēra kameras, savukārt līderis, nezinot, ka kameras atvērtas, nospiež pogu vēlreiz un kameras aizver. Atkal nošauj... Kameras bija ciet un vadīt, savukārt, nevarēja

3. FK / 0:7/ - Līderis vada, izveidojām kolonnu starp galdiem un līderis saka - " *vārds* seko man līdzi, atpaliks - mirs, pārējie seko ātri man."  Nu ātri ir ātri, es skrēju un nošauj, pats nesaprot ko runā, pēctam es vēl stulbs izrādos... nu ok.

 

Pa 7 roundiem paspēja uztaisīt 3 fk.

 

auto-20200224-2015-jb_snow_v2.dem.bz2

Link to comment
Share on other sites

1. Piesiešānāš par realiem sīkumiem, kad atvēru vairāk nekā puse komandas jau bija pateikta

2. Netīšām atvēru kameras, līderis aizvēra, bet tiesības bija vadīt, jo kameras 1x jau bija atvērtas

3. izjauci kolonu, nesekoji tupus

P.S - tu esi viens no tiem cancer kids, kurš besī visam serverim un piepišās par katru sīkumu, pat ja admini nolemj, ka tie bija fk, vismaz labi ka tie bija uz tevis ;)

Edited by sniedzinsh
Link to comment
Share on other sites

0:3 tu pat izpildiji to komandu kautkvai arī bija kkādu pussekundi pa ātru, izskatās ka nedaudz salty paliki no tā, nekas īpašs tur nebija.

 

0:6 pats nezini noteikumus 3.1) Ja ieslodzītais izbēg no kameras pirms to atvēršanas, līderis to/tos ieslodzītos nedrīkst komandēt. Komandas drīkst dot tikai pēc pirmreizējās kameru atvēršanas.

 

0:9 Kopš kuriem laikiem "atpaliek mirst" ir piecelies un skrien cik ātri vien vari? Visi mierīgi tuvus lēnām devās tu vienīgais tāds gudrītis tur biji

 

Ja kautko vajag tev sīkāk paskaidrot raksti man pm forumā, bet nedomāju ka būs nepieciešams, vismaz tik daudz smadzeņu šūnas cerams ir.

 

Vienīgais kur varētu piekasīties bija kameru atvēršana kas ganjau bija tīša bet viss izgāja bez starpgadijumiem ja TU zinātu noteikumus. Un pirmais raunds kur pussekundi ātrāk sāka vadīt kur arī nepiepisīsimies par sīkumiem.

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×