Jump to content
ljoxa

IDENTY 11 gadi!

Recommended Posts

Neesmu ilgi forumā, pārsvarā kinda gadu uzturējos pubā, pirmais iespaids bija nice, tad slikti, tad atkal nice (drama n shit @Frogsgejs), bet daži cilvēki no foruma lika saprast dzīves būtību, ka jādara tā, lai pats laimīgs, thx, jūs zināt kas jūs esat , tad gratz par tiem 11 gadiem cerams nodzīvosim līdz vecumdienām kad 60 gados ar protēzēm sēdēsim pansionātā un dzersim kokču atceroties labos laikus, es hz ko rakstu. kva kva

P.S. @Frogs#gaidamnoplūdi  

Edited by Hazzelis
Link to comment
Share on other sites

Identy sāku spēlēt 2018. gadā zinu kad varbūt nav man tas laiks tik ilgs kā citiem, bet pa šiem 2 gadiem esmu ieguvis vairāk zināšanas un draugus nekā visas savas dzīves laikā. Prieks redzēt kad communitys turpina attīstīties un viss notiek. Tiešām priecājos kad atradu šo serveri un sāku tajā uzturēties un pavadīt tajā laiku.

Cheers visiem <3 

 

1131910784_giphy(7).gif.5516b185933c266b41369e007352548b.gif

Link to comment
Share on other sites

No sākuma gribēju normālu garu tekstu uzrakstīt lai clubam būtu prieks labot katru komatu, punktu ko neesmu ielicis. Bet centīšos sīkāk.

 

Pirmo reizi īsti sāku interesēties par ID kad apvienojās ar burstu, protams zināju ka pastāv 1.6 senajos laikos, bet ne par to šoreiz stāsts. No sākuma pēc apvienošanās domāju, ka vissdebīlākā rīcība tajā mirklī bija, par cik burstam pieplūdums bija diezgan labs un serverī vienmēr varēja spēlēt forfun bez pokemonu pieplūduma utml. Un kad  apvienojās jau pirmajās dienās bija savādāk spēlēt tāpēc apmetu cerības and moved on. Bet pēc kāda pusgada randomā izdomāju ieiet un satiku pazīstamas sejas no burst laikiem kas man uzreiz uzmeta vecās sajūtas kur tiešām bija prieks spēlēt, jo bija jautri. Pēc kāda laika vecajā ID forumā izdomāju pieteikties par adminu un kas arī izdevās un bija vēl lielāks "boosts" uzturēties un pilveidot sevi iekš gaming pasaules. Sāku aktīvi forumā piedalīties taisīt drāmas ,jo redz dažam labam laikam nebiju tā labākā personība, bet te nu laiks gāja un izdomāju izmēģināt veiksmi tikt augstāk un pieteicos BT, tas gan nedaudz iekšēji mani tracināja paskatoties jau uz tiem foršajiem -rep kas manu ego nedaudz sabrucināja kautvai zināju ka neesmu tas vēlamākais cilvēks ar ko spēlēt/uzturēt saikni. Bet dienas vēlāk paldies sarkanajiem tiku šajā (tajā laikā) violetajā kostīmā un kopš tās dienas vēl neesmu pametis cerības šajos pagājušajos ~2 gados kas jau liekas daudz arī pēc visiem drāmučiem kas beidzās ar to,ka ar ko es "dirsos" tie pat vairs nav aktīvi šeit, so yea unlucky for them ka mani neizsita no šīm sliedēm. Protams tagad arī visādveidīgie mani mēģina provacēt uzdodot kkādus random jautājumus "Kad beidzot pametīsi ID, zbal jau tu man esi" kas ir gadijies pāris reizes, bet atkal šie cilvēki kas rakstija vairs nav te aktīvi. Atkal uzvar labākais ja tā varētu teikt. Bet nu arvien foršajās mūsdienās tas nav beidzies, atgriežoties pie pirmā teikuma. Nezinu kapēc tik daudz uzrakstiju par kkādiem heiteriem un ego bet yea.

Šādi ir pagājis kārtējais gads un kārtējie svētkie iekš ID, paldies par uzmanību.

 

FeelsBirthdayMan

Link to comment
Share on other sites

identys bija vieníga platforma uz vienu brídi, kur vareja normali uzspelet, lidz ar to palieku pie jums. Emocijas tas labakas, tikai varetu kko ar pubu izdarit, lai nebutu ta, ka tikai vipi var principa vakaros uzkapat :) Bet identys ir tēma dont @ me xd

have fun n play go 

Link to comment
Share on other sites

w8, gads jau pagajis tik atri ? man likas ka pirms kadiem 3 meneshiem ID paliak 10 gadi , jeeeez kur tas laiks skrien. Ka jau the best community kur esmu pavadijis ilgako laiku, sveiciens IDenty, un ceresim ka vel loti ilgu laiku vel IDenty eksistes ka popularakais latviesu gaming projekts un nekur nepazudis! ;)

 

P.S. Sorrz, nav apastrofa un ja.

Link to comment
Share on other sites

Atnācu uz šejieni pirms 7 gadiem dēļ @DZIVNIEКS un nu jau rip @Rausis . Nācu no heal, jo šie divi bija mani draudziņi un atskrēju šiem pakaļ kaut arī man bija beefs ar @akka. Uhh, atceros ciest nevarēju viņu :D 

Identy ir kā bērnības mājas, kur tu vari neciemoties gadiem, bet tpt kādā brīdī nokļūsi atpakaļ. No šejienes nevar aizbēgt. Šeit atrodas dikti feini cilvēki, bet ir arī daudz dunduku. Visslielāko paldies jau gribās teikt par to, ka esmu satikusi feinus cilvēkus no šejienes un par jautrajiem lola un cs vakariem vecajos laikos.  

Man prieks, ka komūns tik ilgi turās. Cilvēki nāk un iet bet tie labākie paliek :choko:

Cheerz, gaidu 15 gadu balli :thumbs_up:

 

 

 

Edited by sokoladee
Link to comment
Share on other sites

Nespēju noticēt, ka identijam 11 gadu, es atceros daudz piedzīvojumu un bēdu šajā serverī( vairāk jau tas labās) prieks, ka šis komūna turas jau kādu laiciņu un ceru, kad turēsies vēl vismaz kādu laiku. :thumbs_up:

Edited by ♡︎ Akmens ツ
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×