Jump to content
ljoxa

IDENTY 11 gadi!

Recommended Posts

BGbqOiy.png

 

Atnācām pēc kūkas mēs,

Bet jubilārs tāds apjucis –

Tad, kad kasti vaļā plēš,

Dāvanā vecs IDC.
 

Šodien mūsu mīļais IDENTY.lv ir kļuvis par gadu vecāks. Vai jūs varat iedomāties, ka mums jau ir 11 gadi?

Vēlamies apsveikt visus mūsu lietotājus - gan tos, kas tikai nesen ir pievienojušies mūsu draudzīgajam komūnam, gan tos, kas ir ar mums no paša sākuma. Liels paldies, ka palīdzat IDENTY komūnai dzīvot un attīstīties! Novēlam mūsu dārgajam IDENTY vēl 11 gadus un vēl daudzus aktīvus un foršus lietotājus! :thumbs_up:

 

Kas jauns noticis pēc IDENTY 10 gadu jubilejas? Forums ir palicis aktīvāks - mēs esam kopistiski sarakstījuši vairāk kā 5000 foruma postus. Tas, protams, pateicoties 'skrāpē un laimē' akcijai, kuru @boomix šobrīd nedaudz tūnē, lai neturpinās spams (es ceru). Esam arī tikuši pie jauna foruma rekorda - 26. janvārī, mūsu forumā 24 stundu laikā bija ielogojušies 132 lietotāji (paspēju ieķert datus pirms jocīgā foruma atgadījuma, jo tagad rādās stipri lielāks skaitlis, kas nav korekts). Liels paldies, mīļie draugi! :lovers:

 

Par godu IDENTY dzimšanas dienai, labākajam apsveikumam esam sarūpējuši iespēju tikt pie 11 IDC! Tas var būt gan dzejolis, gan no sirds asarām sarakstīta eseja, gan video/foto apsveikums, gan zīmējums... Viss, kas jums nāk prātā. Kā parasti - uzvarētājus noteiks lielie-sarkanie un jūsu draugi-lietotāji. Pārējie sveicēji tiks pie nelielas motivācijas balvas. :greetings006:

 

Labu dienu vēlot, IDenty.lv administrācija B)

 

P.S. Valentīndienas balvu ir laimējis @Sm. ar savu draugu @♡︎ Akmens ツ. PM @boomix par balvas saņemšanu. 

Link to comment
Share on other sites

throwback
4 gadi, 5 gadi, 6 gadi, 7 gadi, 8 gadi, 9 gadi, 10 gadi

šis gads tāds interesants, tagad arī interesantu emociju vadīts rakstu šo postu, nezinu ko teikt, bet noteikt paldies visiem lietotājiem - bez Jums šis viss nebūtu iespējams, šis viss vienkārsi nepastāvētu ja ne Jūs, vēlreiz liels, liels paldies! Paldies arī bumbixam, ka cenšās un dara, vai centās un darīja, noteikt galvenais projekta motors, lai viss ietu uz priekšu, es tik tāda atslēga kas to motoru piedarbina. Paldies tiem kas nesen piereģistrējušies un iedraudzējušies, vēl lielāks paldies tiem kas jau ilgāk te ir un joprojām uzturās. Paldies arī visiem heiteriem, protams tādi vienmēr būs un tas tikai normāli, paldies identy komandai, moderātoriem, visiem kam ir kāds statuss - par ieguldīto darbu, tiešām prieks, ka Jums joprojām ir vēlme te darboties. 

Atsevišķs paldies frogam par to, ka vienmēr motivē, vienmēr kūda un citreiz aiz muguras aprunā, bez froga šis viss projekts būtu daudz garlaicīgāks! :FeelsLoveMan:

priekā! 

Link to comment
Share on other sites

IDenty bija pirmais, kas atnema manu gaming community nevainibu, jo pirms es saaku spelet seit 1.6 Deathrun es lielako ties pavadiju spelejot kaut kadas single player speeles vai saavu botus (jo atzisimi, ka nekad neesmu izcelies ar labu aim :D). Klusinam nospeleju serveri gandriz gadu (ar pauzem protams), sadraudzejos ar samera daudz taa laika lietotajiem, game adminiem ka ari lielajiem viiriem, kas nu jau kaa sen ir Pensijaa. Back in the day man dzive nebija taa spozaka un realite sagadaja vienas problemas, bet bija patikami ielekt serveri/foruma un aizmirsties uz kadu laiku. 9 gadi foruma un 10 gadi (ja ieskaita sezot tik serveri). Neskatoties uz to, ka ir bijusas neskaitami daudz labas atminas un ari pietiekami daudz ne tik loti (un jaatzist, ka reizem var veezi nokert), ir patiess prieks redzet, ka IDenty ir aizvien aktivs un turpinat attistities!

Tad nu daudz laimes IDenty! Long live the king!

p.s. Just to do something good for once - viens lietotajs (pec manas izveles) ari tiks pie 11 IDC, tapec pacensamies - veltam extra 10min uzrakstit kkaut ko no sirds! GL!

Link to comment
Share on other sites

Jau 11 gadu identy ir mana web browsera toolbaara neatņemama stastāvdaļa, bieži vien ienāku uzmetu aci un izeju, bet ir brīži, kad čatā aiziet sarunas par interesantām tēmām un tie ir tie brīži, kad nenožēloju, kā šeit esmu pavadījis tik daudz laika.

Paldies visiem kas ir daļa no šī visa brīnišķīgā communitya. :valts:

Link to comment
Share on other sites

Identijs, Identijs ir mājas, Identijs ir vieta kur es varu ieiet un neparko nesatraukties. ID ir arī iemesls kāpēc es izšķīros ar savu ex-gf :D Jo sēdēju šeit pārāk daudz un nepievērsu viņai uzmanību, bet oh well ID over GF right? 

Identijs ir vieta kuru es nekad nepametīšu un forever mīlēšu :wub: Pats es discoveroju Identiju 7 gadus atpakaļ, pirmo vai pirmos divus gadus biju ieracies zemē un biju shy lai līstu ārā, bet aktīvi spēlēju gan 1.6 serverus gan tā laika favourite mta dayz, tu jau zini. Tie abi ir arī iemesls kāpēc mani savāca dzīvot pie vecākiem ārzemēs, bet nu turpināju vel aktīvāk geimot šeit :D

Esmu šeit saticis ļoti daudz jaukus geimerus, neskaitot to ka neesmu vel bijis nevienā mītā, bet hopefully looking forward to one in summer un par to vēlos pateikties Identijam ka tieši Identijs spēj mūs apvienot

 

Anyway, par godu Identija 11 gadu jubilejai, lai sarkanie izvēlās 3 overall cilvēkus kas viņu acīs ir bijuši aktīvākie un visvairāk izpalīdzīgākie lietotāji šogad. Tie cilvēki dabūs vai nu 10 eiro lola gift kartiņu vai arī 10 eiro steam kartiņu :) feeling generous today 

Sveicieni Identijam :wub: 

Link to comment
Share on other sites

Ja nemaldos es pirms gada rakstīju kaut ko smieklīgu topikā, par to kā es vispār atradu Identy, es negribu te daudz rakstīt, bet nu tā īsumā. Es IDENTY atradu 2017. gada vasarā, taču iepriekš spēlēju iekš Burst. Tad kad komūni apvienojās, es sāku spēlēt arēnas serverī. All in all, es esmu diezko controversial IDENTY useris, neizceļos ar īpaši mature attieksmi, vienmēr šauju vaļā edgy jokus, un vēl daudz kas cits, ko daudzi drošvien par mani zin. Taču, lai kā man te ietu, labi un slikti, es neesmu noleavojis šo komūnu, jo es šeit neesmu dēļ cilvēku viedokļiem, es šeit uzturos, jo šeit mīt daudzi draugi kurus esmu sastapis gadu laikā, cilvēki ar kuriem uzturēt sarunu čatā, vai steamā. Katrā ziņā IDENTY es nepamestu pat tad, kad kāds mani permā izbanotu no serveriem un no foruma.

Esam investigatojuši dažādus tematus, dažādas drāmas, apsprieduši cilvēkus, sadirsušies ar kādu, un tad kļuvuši par labiem draugiem. Katrā ziņā IDENTY ir labākais komūns Latvijā, un ar tādiem tempiem kā te viss turpina grozīties, tas tāds paliks vēl 10 gadus uz priekšu (ja vien viņš vēl eksistēs, bet ticu ka jā). Žēl, ka 1.6 laikos šeit nespēleju, bet godīgi sakot šis ir vienīgais komūns kurā vispār esmu aktīvi iesaistījies un mēģinājis socializēt ar tā iemītniekiem.

Link to comment
Share on other sites

Izčekoju iepriekšējo gadu topikus, un iekrita acīs pagājušā gada viens no punktiem...

tuvākajās nedēļās IDcash varēs izmantot arī forumā pērkot visādus sīkus nieciņus, bet līdz tam nedaudz jāuzgaida. :hmmm:
Cerams, ka boomix šogad saņemsies. :D
 

Anyway, ja tā nopietni, identy trajektoriju es joprojām redzu tikai uz augšu, galvenais ir neapstāties, un turēt augšā kvalitāti, pārējais nāks dabiski. Cheers.

Link to comment
Share on other sites

lai gan identy esmu sācis aktīvi uzturēties pirms 2 gadiem, arī iepriekš kad aktīvs vēl bija MTA:DayZ diezgan bieži iegriezos forumā zem cita segvārda. Ilgākais community kuru zinu, kā arī noteikti līderis Latvijā, neviens nav stāvējis līdzi visus šos gadus, varbūt kāds ir centies konkurēt, bet ātri vien nozuda. Prieks par IDenty un par visiem vadītājiem kas bijuši, un centušies uzturēt IDenty, paldies arī @boomix un @akkaka turpina vadīt šo community, un parāda pēc iespējas labāku attieksmi pret lietotājiem, nevis kāda ir redzama no spērienprojekta vadītāja, vai no spēlētgrūti. Pēc maniem uzskatiem, advencētākais gaming community Baltijā, ar visvairāk sasniegumiem. Novēlu pastāvēt vismaz vēl 11 gadus, pat ja ne vairāk!

Edited by linceens
Link to comment
Share on other sites

Kā jau daudzi no vecajiem bukiem visticamāk ir pamanījuši, skatoties uz manu aktivitāti un tā tālāk, ka man ir pajāt uz IDenty, veiksmīgi vai neveiksmīgi, bet ieraudzīju šo topiku un to pašu vien nodomāju, bet tad uzklikšķināju uz sava profila un ievēroju, ka esmu IDenty no 2011. gada. Ja matemātika neviļ, tad 23 - 9 = 12. Tieši no 12 gadu vecuma pirmo reizi piereģistrējos IDenty un aizdomājos, ka tas liekas neticami. Daudz gaming gadi tika aizvadīti tieši šajā siltajā vietiņā un prieks, ka ir vēl, kur iegriezties reizi pa reizei. 

Pirms neilga laika iegriezos JB, ieraudzīju, cik daudz visādu sīku pļunduru tur apgrozās, mazliet pat slikti palika, bet to visu savelkot kopā, tāds pats pļundurs vien biju, kad pirmo reizi reģistrējos. Tā kā, lūdzu, jaunatne, viss ir atkarīgs no Jums. Jūs esat IDenty nākotne, lūdzu, piedomājiet pie savas uzvedības, lai vecajiem par Jums nav kauns un sarkanie nedomā vērt ciet šo bodīti. Ir doma par frEEkiLL gaming klana izveidi. Pieteikumus sūtam DM.

Prieks redzēt, ka ir vēl arī vecie vārdi, kas ir lojāli zīmogam, tas nozīmē, ka kaut kāda māju sajūta ir un kaut kādas atmiņas, kas pēc mēneša, pusgada vai gada liek atgriezties un iemest aci, kas notiek. Arī es esmu viens no tā skaita, kas tā dara. Godīgi sakot, esmu patīkami pārsteigts, ka IDenty tik ilgi ir izvilcis.

Tad nu priekā, novēlu vēl daudz, daudz, daudz paaudžu maiņas un ilgi un laimīgi. 

Un sveicieni visiem! ;)

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×