Jump to content
Maikijsss

Sūdzība [Nezinkas] adresēts arī dažiem citiem!

Recommended Posts

1. Admina niks un bana izraksts no konsoles (ja ir)

Nezinkas
2. Paskaidrojums, ko admins darījis nepareizi un kādēļ mums viņš būtu jāsoda

Tātad,kuro reizi jau ir tāda lieta,ka servera admins Nezinkas nemuto/kā arī reizēm negago pazīstamus cilvēkus,kā ari savus draugus.Nesaprotu kādēl citiem spēlētājiem ir privilēģija netikt sodītam par lamāšanos chata,kā arĪ lamāšanos pa mic,bet pārējiem sādu privilēģiju nav.Piem cilvēkiem kuri pasaka kādreiz bļ* vai ktko citu,ir insta mute/gag,bet šajā momentā tam pašam oklein par vārdiem "Idiots ( Dalbajobs ja nemaldos utm.l) kuri bija adresēti uz servera spēlētaju,nav mute?Interesants jautājums,bet acīm redzot Nezinkasam ir vienalga ko runā viņa čomi :). [Sūdzība nav adresēta tādam nolūkam,lai sodītu tevi,bet lai tu redzētu,ka ir cilvēki kuriem nav vienalga par šo tēmu,un nav grūti uzrakstīt sūdzību,lai tu vienreiz sāktu gagot/mutot arī savus draugus/zināmus cilvēkus,nevis tikai ktkadus noneimus,un kuri nav pa tavam prātam.Un vēl beigās pasaka par šadiem sīkumiem nemuto xd da fuck kapec tad tu muto citus,bet ne savējos :baby: 

3. Screenshoti vai demo fails no tavas csgo mapītes.

jb_peanut_v3r 2020-02-18 22:33 29.3 MB


4. Aptuvenais laiks, iekš demo ar admina nepareizo rīcību

CT 2 T 10 ; CT 2 T 11; CT 2 ;12  viens no šajiem roundiem!!!

 

 

Link to comment
Share on other sites

Izsaku tikai savas domas un dažus faktus.

12 hours ago, Maikijsss said:

CT 2 T 10 ; CT 2 T 11; CT 2 ;12  viens no šajiem roundiem!!!

Atvieglojot darbu augstākiem, te nekā nav

12 hours ago, Maikijsss said:

"Idiots ( Dalbajobs ja nemaldos utm.l) kuri bija adresēti uz servera spēlētaju,nav mute?Interesants jautājums,bet acīm redzot Nezinkasam ir vienalga ko runā viņa čomi :)

Personīgi nekad neesmu redzējis ka kāds tiek mutots/gagots pa vārdu *idiots*, 

Saprotams kad tu sacepies 1 mapē kad negagoja Denniju ka pateica vārdu "daunis"

un lai nobeigtu jāsaka 1 lieta, kā tu vel neesi admins ja tev liekas admini slinko un savus draugus pasarga no soda.

Tīri nekas nemainītos ja tu būtu adminos.

cheers :hazzS:

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Vārdu "dalbajobs" es vispār nedzirdēju tajos raundos, ko norādiji, bet par "stulbeni" un "idiotu" es netaisos mutot + krissy nevis paliek dusmigs uz kleinu par to, ka nosauc viņu par stulbeni vai apvainojas, bet vienkārši pasmejas.

Dabūji ctban un mute, un vēl idp spēlēs gag par to autismu, ko tu veidoji, tgd gribi lai es mutoju/gagoju visus par mazāko sīkumu, nice.

Edited by Nezinkas
Link to comment
Share on other sites

JB ir vienīgais serveris manliekas kur tev tiešām ir jāheito cilvēks lai par lamuvārdu uzreiz nogagotu, jo kad spēlēju kkādi f2p arī lamājās bet līdz normai protams viņus negagoja un ļāva izpausties.Kā arī diezgan atkarīgs no situācijas un tiešām cik daudz tu lamājies, nevis tgd vienu mapi viņš nenogoja, un tgd nevienā negagos. Protams ir brīži kad manliekas pilnīgi visi admini piemiedz acis kad kāds pazīstams nolamājas utml. bet tas ir diezgan dabiski, protams arī tur ir savs limits kuru nevar pārsmelt un tas nav pilnīgi iemesls kapēc nevajadzētu gagot un tas nenozīmē ka adminiem pēc šī teikuma izlasīšanas nevajadzētu pildīt savus pienākumus.

Par cik demo nevar redzēt playerchatu un tu man nekādus screenus neesi ielicis tad pilnīgi neko nevaru izdarīt, jo voicechatā nekad kritisks tur nebija vairāk par kkādu "stulbeni" utml. Un netaisi sūdzību kā būtu balts un pūkains, jo cik jau pats esi izpelnijies un domāju ka pat tevi citreiz ir ignorējuši un nebiji ticis sodīts. Tapēc nedaudz padomā pirms kkādos aizspriedumus raksti. Paldies.

 

 

:tc: 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×