Jump to content
boomix

IDC skrāpē laimē

Recommended Posts

Man patīk šī ideja, jo tā palīdz dabūt vipu arī tiem, kas neziedo naudu identy, tā kā man trūkst ideju, ko šeit rakstīt, lai savāktu nepieciešamo 200 simbolu skaitu, es nošpikošu no lietotāja SiekaluMeercite un sniedziņa, un novēlēšu visiem veiksmi šājā pasākumā, lai jums un arī man izkrīt daudz idc, paldies vēlreiz.

Link to comment
Share on other sites

Kāda jēga jēgai, ja jēgai nav jēgas, bet katram cilvēkam tāpat ir jādzīvo pēc kaut kāda veida jēgas, bet atkal vai tai jēgai ir kaut kāda veida jēga, ja jēga katram ir sava? Kā var atšķirt citu jēgu no citas, vai ir kaut kādi jēgu eksperti un vai viņiem ir kaut kāda jēga? Kur pazudīs mana jēga, ja es jau būšu uzzinājis savu jēgu no jēgas?

 

pls no warn senpai, tests vai tiešām jāgaida 24h Kappa

Edited by Hazzelis
Link to comment
Share on other sites

Labdien, esmu ļoti laimīgs paziņot to ka mani sauc AfghanistanWarrior1984 un šī ir ķēdes vēstule. Es esmu cilvēks, mašīna, monstrs, Rihanna ir melna un es esmu balts. Eminems ir dzeltens, bet viņam ir hepatīts. Es rakstu lietas, baltas, melnas, apaļas, tievas. Patrīcija Meldere ir laba latviešu youtubere. Manuprāt visiem viņa ir jaabonē. WW3 tulīt sāksies tapēc es gribu savu biļeti, un ja nelaimēšu es sudzibas.lv iešu rakstīt par identiju.

 

Paldies! Paldies!  Paldies!  Paldies!  un vēlreiz nepaldies!

dont do school kids, go to drugs.

 

edit: https://prnt.sc/qklmb7

Edited by latvianguy
Link to comment
Share on other sites

a ka vislabak? spamot saja topika, jo citos jau butu loti jocigi, ja es bezjega rakstitu garu tekstu bez nekadas jegas? kads var, ludzu, man so paskaidrot? labi, cerams, ka soreiz atkal sakraju, veiksmi visiem.

 

 

 

 

 

 

Edited by reborn
Link to comment
Share on other sites

a ka vislabak? spamot saja topika, jo citos jau butu loti jocigi, ja es bezjega rakstitu garu tekstu bez nekadas jegas? kads var, ludzu, man so paskaidrot? labi, cerams, ka soreiz atkal sakraju, veiksmi visiem

 

 

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Kādēļ uzticēties Bībelei, ja jūs varat uzticēties boomix loterijām, sākot ar idc box un tagad id skrāpē un laimē, tas pa tiešām liekas sketchy un pavisam neticami ka kaut ko tādu boomix izveidotu apzināti. Vai tas nav brīnišķīgi, šķietami, bezmaksas idc no boomixa sākot jauno gadu ar to ka mums ir drošībā un dienesti var būt ļoti dažādi un katram cilvēkam individuāli gan grupās gan individuāli vai arī ja nepieciešams pievieno cukuru, sāli un piparus piparkūkās, piparkūkām patiesi garšo krāsns siltā spirāle, tādēļ nelaidiet tās pārāk tuvu, savādāk apdegs.

Link to comment
Share on other sites

Vakardienas turpinajums.Noskanēja zvans un gaju uz bioloģiju tur macījāmies par rāpuļiem. Beidzas stunda un gaju uz latviešu valodu kad tiku pie kabineta daudzi jau bija iekšā. Iegaju kabinetā un noliku mantas uz galda. Nākamā daļa rīt

Link to comment
Share on other sites

Pagaidām topiku aizslēdzu, lūdzu rakstam citos topikos un sakarīgi. Visi spameri, kuri liks milzīgas atstarpes vai daudz "WWWW" tiks warnoti. Ja tas turpināsies, spēle tiks vienkārši izslēgta.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×