Jump to content
simplijs

NOTY 2019. gada nominācijas

Recommended Posts

0rbb7b8p8bwk17xbq7yt.png

Hey hey IDENTY biedri!

Vesels gads mums jau atkal riņķī, vesels gads pārmaiņu un piedzīvojumu. Neieslīgšu garos penteros, bet domāju, ka varētu visi sabalsot par šī gada labākajiem IDenty portāla apmeklētājiem.

Ievēro šos pavisam vienkāršos noteikumus

Spoiler

Lietotājs tiks apbalvots ar +1wp ja netiks ievēroti šādi noteikumi:

1. Nebūsi pamatojis katru nomināciju ar nominācijas cienīgu viedokli;
2. Ja būsi nominējis pats sevi;
3. Ja tev nebūs vismaz 20. postu;
4. Ja Tavs posts būs bez nominācijām, lieks posts, kurā Tu izsaki savu viedokli par šo pasākumu vai jebko citu, ko var definēt kā off-topic.

Nomināciju saraksts:

Administrācijas pārstāvis - 2019. gada aktīvākais, čaklākais, viennozīmīgi svarīgākais ADMIN līmeņa pārstāvis.
Moderators - 2019. gada kompetentākais, vienmēr piemēru rādošais un foruma kārtības sargs.
Banteam - Ja forumā būs sūdzība, šis ir tas cilvēks, kurš visātrāk, visvairāk izskata sūdzības un čīteru reportus, pārbauda adminu kļūdas un lietotāju sūdzības.
Serveru admins - Vienmēr sasniedzams, nekļūdīgs un precīzs, uztur kārtību, ir aktīvs visos serveros un forumā.
Pub Admins - Labākais un aktīvākais "Pub" Admins
Arenas Admins - Labākais un aktīvākais "Arenas" Admins
JailBreak Admins - Labākais un aktīvākais "JailBreak" Admins

Bhop Admins - Labākais un aktīvākais "Bhop" Admins
Lietotājs - Foruma lietotājs kuram nav nekāds amats, taču ir ļoti knašs pa forumu, tie, kuri dzīvo čatā un uztur šeit dzīvību vienkārši esot starp mums.
Palīgs - Jebkurš, kurš Tev visvairāk ir palīdzējis, gudrākais, atjautīgākais vai atsaucīgākais. 
Sliņķis - Visslinkākais no ID lietotājiem, šeit noteikti ir jāpārskata to darbs, kuri ir kādā no atbildīgajām grupām.
Aktīvais - Lietotājs, spēlētājs, kurš serverī / forumā pavada visvairāk laika.
Oldschool - Tavuprāt uzticamākā identy persona, tiks pieņemti tikai tie, kuri atrodas grupā oldschool.
SPAMERIS - šī gadalaika lielākais spameris, šis gads, salīdzinājumā ar pagājušo bija visai aktīvs, noteikti ir iekritis acīs kāds, kurš ir nemitīgi redzams topikos.
Girl next door - visu laiku aktīvākā, gudrākā identy daiļā dzimuma pārstāve.
Labākā pērle - Šī nominācija noteikti pienākas tam, kurš šajā gadā ir izcēlies ar savu paveikto kuriozā vai oriģinālā veidā, vai tas ir bijis status update, vai tas ir bijis posts, vai ieraksts čatā vai jebkas, kas ir ievērības cienīgs šajā gadā. (ĻOTI vēlams pievienot arī linku/bildi šai nominācijai. Bildei, lūdzu izmantojam spoiler tagus
Aktīvākais mūziķis - lietotājs, foruma biedrs, kura mūzikas gaume ir vairāk kā jā un visvairāk izceļās "Musician" tēmā.
Memeris - lietotājs, kuram mīmu topikā ir vislabākie, kvalitatīvākie mīmi.
Skabarga pakaļā - cilvēks, kurš gada laikā ir visvairāk kritis uz nerviem un izcēlies ar ne to pozitīvāko citu biedru starpā.
Čata gariņš - lietotājs, biedrs, kurš gada laikā ir bijis visaktīvākais, biežāk sastopamais dzīvības uzturētājs čatā.

Link to comment
Share on other sites

Administrācijas pārstāvis - noteikti @boomix, es domāju, ka neviens cits nebūtu gatavs ziedot tik daudz sava brīvā laika, lai turpinātu uzlabot idnety, kā arī viņa motivācija koļīt meitenes ir saglabājusies neticami augstā līmenī (Honorable mentions: wMw).
Moderators - skruu, skruu @skaruu, lai gan šajā nominācijā, manuprāt, iederās arī lollka, tomēr no foruma virspuses darbiem skatoties, skaruu ir bijis visaktīvākais savu pienākumu veikšanā un viņš mani gandrīz katru dienu aicina spēlēt matchmakingu, lai gan es visu laiku eju gulēt ResidentSleeper (Honorable mentions: exca, kurš bija aktīvs no gada sākumam līdz pat ~septembrim, tomēr savu aktivitāti pazaudēja uz gada beigām; misters zaļais fazelīns, jo vienkārši labākais)
Ban Team - @Outpace, jo paskatoties sadaļās "Sūdzības/apelācijas" un "Pārkāpēji", viņa darba rezultātu iespējams pamanīt visbiežāk (Honorable mentions: erners, varbūt nākamgad; wMw, jo sniedza savu ļoti detalizēti objektīvo viedokli par bana patiesumu em1 palīgprogrammu lietā).
Serveru admins - mazais @Clubstep, šis jaunietis nogagos pat pašu Jēzu (Honorable mentions: Arcca, re1, har1, ievēro noteikumus, kā arī ir diezgan open-minded un ļauj varbūt dažām "aizliegtām" lietām paslīdēt garām, kuras viņi redz par nekaitīgām, piemēram, kad es sāku spamot ":LDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD", bet, nu, Kurpjsteps uz pieredzīti šoreiz).
PUB Admins - atkal @Clubstep, daudziem patīk heitot šo indivīdu, tomēr viņš ir pierādījis sevi kā saturīgu adminu. Daudziem patīk saukt mani par Clubstep'a fanu tikai tāpēc, ka man pie sienas ir viņa plakāts un man ir Clubstep mīkstā rotaļlieta, kuru es apskauju katru nakti pirms miega.
Arenas Admins - @WaCco, vienkārši precīzs savā darbā, nav vairāk, ko piebilst (Honorable mentions: gepardC, viņam stīmā joprojām ir tas signature, ko es veidoju pirms 8677 gadiem).
JailBreak Admins - esmu bijis JailBreak serverī tikai apmēram vienu reizi un @excalibur tajā brīdī bija on, tāpēc es došu savu balsi par viņu, kā arī jāapbrīno pacietība uzturēties serverī un būt par adminu tajā, kur tu esi pietupies ar maksimālu skatu uz leju 2/3 no laika (Honorable mentions: kāds cits).

Bhop Admins - lēcējvarde @Frogs, nesitiet krustā, ja es kļūdos un viņš nav bijis admins bhop'ā. Tas, ka katrā bhop kartē rekords piederēja Frogam vien ir rādītājs, ka viņš tajā uzturējās diezgan aktīvi.
Lietotājs - @Jake, gada beigās palicis mazliet kluss, bet pārējo gada laiku noteikti bijis viens no aktīvākajiem lietotājiem gan forumā/čatā, gan serveros (Honorable mentions: DenijsG).
Palīgs - @daņilag vienmēr palīdzējis man pacelt garīgo, kad es ienāku forumā un redzu konfliktu starp Deniju un kādu citu.
Sliņķis - manuprāt, neviens ar savu slinkumu tik ļoti neizceļās (Honorable mentions: lai kā es šeit gribētu likt simpliju, tomēr saprotu, ka katru reizi, kad viņš ienāk forumā, viņš kaut ko izdara, tāpēc es nevaru likt viņu kā sliņķi tikai pēc fakta, ka viņš neienāk tik bieži).
Aktīvais - arī šeit es liktu @Jake, kāpēc, es paskaidroju jau iepriekš.
Oldschool - @TheZIXIS, Misters Merkūrs ir oficiāli kritis no troņa (Honorable mentions: TALANTS, jo @TALANTS).
Spameris - @exsup, tikai čata izdarību dēļ. Uz gada beigām ir nomierinājies, bet pēc čata reseta rakstīja visu, tikai, lai nokļūtu čata topā.
Girl next door - @ljoxa, tā vietā, lai savā darbā strādātu, viņa nāk idnety forumā, kas vienmēr būtu jānovērtē. (Honorable mentions: Zanny, samērā aktīva).
Labākā pērle - šis gads bijis sauss tādā spilgtu pērļu ziņā, tāpēc savu balsi došu @Melns Kaķisar topiku "Meklejam par 100IDC" (https://identy.lv/forum/topic/26593-meklejam-par-100idc/?tab=comments#comment-289294).
Aktīvākais mūziķis - lai gan mūsu mūzikas gaumes sakrīt tikai dažās dziesmās, ar savu aktivitāti izceļas @Vankaa* (Honorable mentions: bora, re1, viņi ir postojuši manu mūzikas plejlisti jau no pirmās dienas; lollka, ja es būtu kurls).
Memeris - @ljoxa, laikam patīk viņas mīmi visvairāk (Honorable mentions: Mr.Mercury, ja es meklētu mīmus draugiem.lv).
Skabarga pakaļā - neviens (Honorable mentions: visi, kuri runā tikai par Hazzeļa māsu).
Čata gariņš - suns ar arbūzu uz galvas @Jake, "gada beigās palicis mazliet kluss, bet pārējo gada laiku noteikti bijis viens no aktīvākajiem lietotājiem čatā" (Honorable mentions: Clubstep, aktīvs čatā, bet vienmēr iemet kaut kādu linku ar ziņām, kuras nevienam neinteresē ar POGGERS smaidiņu).

 

Link to comment
Share on other sites

Administrācijas pārstāvis - @Boomix, jo viņš ir vinīgais kas kaut ko dara un cenšas. 
Moderators - @Skaruu, vienmēr visur ir pareizajā laikā un vietā, lai aizrādītu noteikumu pārkāpējiem.
Banteam - @Outpece, vinīgais banteam pārstāvis, kas aktīvs forumā.
Pub Admins - @Roberts/Roubelc, aktīvs serveros un forumā, pilda savus pienākumus.
Arenas Admins - @geparC, vienīgais admins ko esmu satikusi arenā.
Palīgs - @Walter, vinmēr gatavs izpalīdzēt.
Sliņķis - @akka, jo viņš ir slinks.
Aktīvais - laikam @Dannyg, biežs foruma apmeklētājs.
Oldschool - @DZIVNIEKS, jo mums ir labas un draudzīgas attiecības.
SPAMERIS - @Hazz, pēdējā laikā visur paspējis iespamot.
Girl next door -@ ljoxa, labais foruma gariņš.
 

 

Edited by Zanny
Link to comment
Share on other sites

Administrācijas pārstāvis - @boomixLabojies no 2018 gada un vairs nav tik liels sliņķis, 2019 diezgan labi updeiti bijuši, gandrīz vienmēr sasniedzams kad kautko vajag panelī utml.
Moderators - Diezgan grūti ,jo ir 3modi kuri ir diezgan aktīvi un dara savu darbu labi, bet došu balsi par @lollkakaut visi vienlīdz labi,lollku vairāk čatā vienīgais redzu.
Banteam - @crynersBaigā sacensība nav ,jo ir tikai 2BT un par sevi nevar, bet ja neskaita pāris kļūdas kuras pieļāva dažās sūdzībās strādāja savā amatā diezgan labi, diezgan aktīvs arī.
Serveru admins - @WalterKā jau katru gadu, nekas nav mainijies, vienmēr varēs izpalīdzēt vai arī pasūtīs 3mājas tālāk ja nepatiks kāda ideja no manas puses, bet anyway diezgan aktīvs iekš foruma un pat iekš serveriem kā jau serveru adminiem pienākums. :p 
Pub Admins - Teikšu @Arcca,jo dara savus pienākumus labi, un diezgan reti ienāca kādas sūdzības par viņu, protams ir arī clubs, bet 2019 diezgan mainijies uz nelabo pusi, manliekas vispār viņam pie vienas vietas vai ir acc vai nav, ir būts daudzreiz serverī kad čalis katrā otrā vārdā lieto kkādu lamuvārdu utml. un čalis tik sēž t spawnā un gaida 8pasaules brīnumu laikam.
Arenas Admins - @WaCcoLai arī cik būtu am adminu, prieks ka vismaz pāris ir aktīvi un dara savu pienākumu labi un bez baigām sūdzībām.
JailBreak Admins - @MercedesManliekas diezgan aktīvs bija kad serveris vēl bija kaut nedaudz dzīvs, nav baigās sūdzības bijušas un vispārīgi nav bijušas nekādas nesaskaņas .

Bhop Admins - @Frogsar @lollka manliekas vienīgie admini kas uzturējās un vispār bija pieejas tādam foršam serverim,  pieliku lollku klāt, jo sāka arī likt bhop mapes utml.
Lietotājs - @KrumsDiezgan aktīvs lietotājs kad nespēlē savu deadgame MU, vienīgais kurš ar mani lol`u ik pa laikam uzspēlēFeelsBadMan,kopumā diezgan pozitīvs tēls iekš foruma.
Palīgs - @boomix9/10 reizēm palīdzēs kad palūgšu kautko, ja kādreiz serveris nobrūk piemēram tad pirmais cilvēks kuram rakstu un diezgan bieži arī laicīgi atbild un salabo. 
Sliņķis - @excaliburPuppers diezgan sen nav redzēts, laikam Latvija devusi savu spēku šī adminstrācijas pārstāvim un atņēmusi baigo iespēju būt aktīvam iekš foruma, iespējams savus mod pienākumus dara visiem aizmuguras, jo to neredzam, bet čatā un vispārīgi kautkur nozudis.
Aktīvais - Te laikam @Jakeja neskaita kkādus kebabtalkus un savus EFT tad redzams diezgan bieži un aktīvi piedalās čata sarunās.
Oldschool - @Kanepis.Lai gan forumā nav ļoti aktīvs, serverī diezgan aktīvs un nav izcēlies ar neko tizlu un stulbu.
SPAMERIS - @DJkikisavarētu arī ielikt pie skabargas ,jo vienmēr kautkādu sūdu forumā spamo kurš lielākoties maximāli interesē vienu cilvēku, ir "eksperts" visās jomās jo vienmēr būs atbilde uz jebkuru jautājumu. Cik tas viss ir patiess ir labs jautājums.
Girl next door - @ZannyVienīgā meitene manliekas kas ir bijusi diezgan aktīva visa gada garumā un pat vairākus gadus pēc kārtas.
Skabarga pakaļā - @exsupmanliekas baigo paskaidrojumu nevajag paldies par idc vipam(vienīgais labais ko izdarījis)
Čata gariņš - @JakeManliekas pa visu gadu ,ja skatās tad bijis diezgan aktīvs vienmēr, protams ir visādi zupas utml. bet jā.

Link to comment
Share on other sites

Kā arēnas admins es neuzturos forumā TIK ļoti lai spētu visus izvērtēt un nominēt tādēļ lielu daļu nominācijas nedošu. 

Moderators - @Walter  - godīgi sakot waltera ieguldījums ir jānovērtē.
Banteam - @Outpace - Tikai 2 BT un nu cryners manuprāt bik neprecīzs ir bijis (Lai gan likās aktīvāks nekā outpace)
Serveru admins - @Clubstep - Zvērs pubā
Pub Admins - @Clubstep - 25h+ pubā vidēji. Vai ir jāsaka kas vairāk?
Arenas Admins - @WaCco - Viens admins nekad nespēs visu izdarīt un WaCco ir cilvēks kas tur arēnu uz saviem pleciem. 
 


Lietotājs @Jakeir ļoti aktīvs un iekritis acīs. (Neesmu afigenno research šajā nominācijā ieguldījis)
Aktīvais - @Jakekā jau augstāk minēju, iekritis acīs, daudz redzu on.
 

Link to comment
Share on other sites

Labrīt, Ziemassvētku pīrāgi apēsti, laikam jānominē kāds slaists.

Administrācijas pārstāvis - boomix, bez viņa šobrīd nebūtu iespējams atrasties šeit vai serveros, kaut gan citreiz tiešām nav iespējams, btw, izslēdz sniegu;
Moderators - faz, vienmēr zaļāks par zāli, vienmēr darba augstumos, kad nemoderē aiz bāra letes;
Banteam - Outpace, lai arī pēdējā laikā jailbreak puņķainie spēlētāji ir nolēmuši sākt pieņemties prātā un neapmeklēt serveri, Outpace vienmēr ir tas, kas laikā izskatīja forumā esošās sūdzības;
Serveru admins - Walter, nemanāmi pilda savus pienākumus, atrodoties citā serverī, spēs sodīt pārkāpējus citā;
Pub Admins - re1, vienmēr fun to play kopā ar šo adminu pubā, taču, ja runa ir par darba pildīšanu, šis admins no fun guy kļūst par serious admin, prove me wrong, +rep par civic, konfekte;
Arenas Admins - WaCco, vienmēr pirmais, vienmēr notvers pārkāpēju, pat ja tas paspējis nozust;
JailBreak Admins - exsup, nezināju, ka tur vispār kādam ir admins, un ka jailbreak vispār vēl eksistē;
Lietotājs -  wMw, nekad nenāk ar mani cs, jo iet gulēt gulēt jau sešos vakarā, bet still kūl džeks, forši parunāt, uzspēlēt pirms pulksten sešiem;
Sliņķis - Go Hārds, tikai tāpēc, ka nomaldījies no pareizā ceļa, always remembered but never forgotten;
Aktīvais - visi uzvarētāji, viens aktīvāks par otru;
Oldschool - DZIVNIEKS, dala pirmo vietu ar ZIXI, bet tomēr vairāk ceļas uz Tomu un viņa behu;
SPAMERIS - Hazzelis, pateicoties saviem giveaway, lai arī neesmu nevienā uzvarējis, keep up with the good work, iepriecinot citus foruma lietotājus;
Girl next door - Zanny, šī jaunkundze pārstāv visas sievietes identijā, jo es nezinu nevienu citu, kas actually vairs šeit tik bieži uzturētos;
Labākā pērle - faz, ar šo (šis gads nav bijis baigi interesantais);
Skabarga pakaļā - godam nopelnījis šo pagodinājumu ir Arcca, čalis gudrs, forši kopā uzspēlēt, bet, kad runa ir par savu darbu un to, cik viss šeit ir pilns ar bugiem, pārvēršās par max dalbajobu :lol:;
Čata gariņš - TheZIXIS, lai arī nav TOP 5 čatotājs, kas ir pārsteidzoši, vienmēr pamanāms čatā, ar savu pozitīvismu.

 

Laimīgu jauno gadu, aizvien gaidu savu 1 idc, kuram neredzu pielietojumu :))

Link to comment
Share on other sites

Administrācijas pārstāvis - @akka, jo ja nebūtu viņš, tad boomix gan jau neko nedarītu
Moderators - @skaruu, paskatoties modu panelī var redzēt, ka ir apskatījis visvairāk lietotāju sūdzības, un parasti visātrāk no čata izbano healerus
Banteam - @cryners , kurš ir padarījis vairāk nekā otrs banteam, jo otram vairs īsti nav ko darīt, tā kā JB ir dead
Pub Admins - Lai arī cik heitots dažkārt viņš ir, bet @Clubstep ir aktīvākais admins pubā (pēc manām domām)
JailBreak Admins - Cik šogad kādu laiciņu paspēlēju, no adminiem visvairāk izcēlās @Nezinkas, kuru tajā laikā serverī redzēju visbiežāk

Bhop Admins - @Frogs, jo cītīgi lika mapes stage'us
Lietotājs - @Jake, jo ir viens no biežākajiem čatotājiem forumā.
Sliņķis - @boomix, jo viņam daudzas reizes jāpasaka, lai sāktu kaut ko darīt :D
Aktīvais - @Clubstepkurš pavada daudz laika gan PUBā , gan arī foruma čatā
Oldschool - @DZIVNIEКSizcēlies kā ļoti uzticams un aktīvs identy oldschool lietotājs
Girl next door - cik esmu redzējis @ljoxair aktīvākā daiļā dzimuma pārstāve
Aktīvākais mūziķis - Mūzikas gaumi īsti vērtēt nevar, jo tā atšķiras katram, bet pēc aktivitātes un dažām dziesmām kas man patika, izceļas @SiekaluMeerciite
Memeris - viens no lielākajiem mīmeriem mīmu topikā @Vankaa*, izcēlies ar labām mēmēm
Skabarga pakaļā - @daņilagmēdz uzvesties nekorekti un rakstīt kaitinošas lietas
Čata gariņš - @exsupkā pirmajai vietai čata topā, izcēlies ar saviem gudrajiem teicieniem

Link to comment
Share on other sites

Administrācijas pārstāvis - @boomix- Kurš vēl fixo serverus, kad viss ir down un uztaisa VIPPLUS that no one asked for? ;) 

Moderators - @skaruu- man šķiet, ka onlainā redzu visbiežāk no visiem. Šie cilvēki parasti ir diez gan neredzami, vismaz no lietotāja parastā puses, tāpēc grūtāk tā ievērot, so es lieku pirmo, kas nāk prātā.

Banteam - @Outpace- Tā kā ir tikai divi, tad arī tāpēc, ka redzu visbiežāk šeit.

Serveru admins - @Walter - reāli, kā ir problēma 2-os naktī, meklē kādu, kas ir online - tā walter ir vienīgais, un bez maz vai instantly gets shit done.

Pub admins - @Clubstep- uzmetu aci visam pārējam sarakstam, un man šķiet, ka neviens cits tur neuzturās tik bieži. Par pašu adminēšanu var padiskutēt, bet ņemot vērā, ka pārējie vispār reti kad tiek apspriesti (mani ieskaitot), tas arī ir rādītājs aktivitātei.

Arēnu/jb/surf/bhop nespēlēju, nevaru komentēt.

Lietotājs - Es teiktu... @Jake- Neatceros dienu, kad viņš nebūtu online vienos naktī. :D

Sliņķis - @boomix- because ToDo list.

Aktīvais - @Clubstep- Still tā paša online laika dēļ.

Oldschool - @TheZIXIS- Man šķiet, ka ne ar vienu citu no tās grupas es vispār īsti nerunāju, tāpēc easy pick.

Spameris - @exsup- kopš kura laika ir pirmais čatā? Okey...

Girl next door - @ljoxa- honestly, es te nevienu citu neievēroju vispār.

Labākā pērle - @fazimage.png

Memeris - @ljoxa- "scrolloju mīmu topiku"...Garbage...Garbage...Garbage... ljoxas posts... Garbage... You get the idea.

Skabarga pakaļā - DJkikisa - nav ko lieki tagot, lai lieki neizlien no sava expert lair. Honorable mentions @stnun @daņilag.

 

Link to comment
Share on other sites

Administrācijas pārstāvis - @boomix, jo ienes mājaslapā un serveros jaunas idejas un fīčas.
Moderators - @faz, jo viens no biežāk ir redzētajiem 'zaļajiem' lietotājiem. 
Banteam - @cryners, tik ļoti vēlējās tikt pie banteam statusa, kas viņam, protams, ir izdevies un, manuprāt, pienācīgi dara savu darbu. 
Serveru admins - @Walter, bieži nespēlēju ID serveros, bet, ja ir kāda problēma, tad šis lietotājs ātri būs palīgā.
Pub Admins - @Clubstep, cik sanāk uzspēlēt PUB, tad viņš tur ir manīts visbiežāk. Značit aktīvs un bieži uzturas serverī..
Lietotājs - @exsup, man liekas, ka viņš šeit dzīvo 24/7. 
Palīgs - @boomix, atnāks, salabos, uzklausīs.
Sliņķis - @boomix, neskatoties uz to, ka nominēju kā administrācijas pārstāvi un palīgu, tad, teikšu godīgi, ka pagājušogad bumbiks ir nedaudz palaidies, laikam tāpēc, ka ir full time darbā un vairāk laika pavada ārpus datora. Malacis!
Aktīvais - @exsup, nezinu, vai tik pat aktīvs serverī, bet, kā jau teicu iepriekš, viņš burtiski šeit dzīvo. 
Oldschool - @akka, vecais labais aksis, ID nebūtu tāds, kāds tas ir tagad.
SPAMERIS - @Hazzelis, pēdējā laikā tik tiešām pēkšņi aktīvs gan čatā, gan liekot jaunus rakstus forumā.
Girl next door - @Zanny, visaktīvākā meitene gan forumā, gan serveros. 
Labākā pērle - Nezinu, vai tagot @boomix, vai nē, bet par šo todien biju labi pasmējusies. Ekrānšāviņš no jūlija 'ID quiz', kurš norisinājās TeamSpeak.

Spoiler

 

Skabarga pakaļā - šeit varētu nominēt vairākus lietotājus, bet šoreiz N/A.
Čata gariņš - @Arcca un @TheZIXIS, kā ieeju, tā abi kaut ko čato. 

Link to comment
Share on other sites

Administrācijas pārstāvis - @boomix Ļoti aktīvs šogad bija updeitu ziņā, patiešām daudz kas salabots, un arī pievienots.
Moderators - @skaruu Būtu licis faz, bet vismaz cik es esmu online iekš foruma, es vienmēr redzu skaruu čatā, kā arī visus topikus viņš slēdz ciet.
Banteam @Outpace Ir tikai divi Banteam locekļi, kā visi to zin. Taču Outpace vienmēr ir šeit, un vienmēr izskata sūdzības. Erners uz gada beigām noklusis.
Serveru admins - @Clubstep Tapēc ka #DiamondCoinGang, un protams tapēc, ka vienmēr sastopams pubā un forumā, lai gan vienmēr sēž AFK ar R8 revolveri.
Pub Admins - @Clubstep Atkal jāliek balsi par Clubstepu, noobstepu un visiem citiem vārdiem, kas ar viņu saistās. Neviens pubā viņa aktivitāti nepārspēs.
Arenas Admins - @WaCco Viens no aktivākajiem arēnas (mana mīļākā servera) adminiem, gepardC arī ir izpalīdzīgs taču aktivitātes ziņā WaCco.
JailBreak Admins - @exsup Mans Jaunjelgavas mīļākais cilvēks. Viņš bija reāli aktīvs JB, un vienmēr tur atradās, vismaz kamēr serveris bija dzīvs.

Bhop Admins - @Frogs Jo tapēc, ka tas ir Frogs. Es tur nespēlēju, bet man cik pateica cilvēki, Frogs ir bijis aktīvāks nekā lollka, tapēc ņem vote Frog.
Lietotājs - @Jake Kad viņš neiet uz Pakistānas kebabu, un nespēlē Tarkovu, tad viņš ir šeit, spamo shoutboxā, un nodirš ar mani Clubstepu, viennozīmīgi vote.
Palīgs - @Arcca Personīgi nav bijusi vajadzīga nekāda veida palīdzība, ko prasītu šeit. Taču Arcca vienmēr ir atsaucīgs un mēģina palīdzēt, vismaz shoutboxā.
Sliņķis - @excalibur Vecais labais ekskaliburs nav redzēts kādu labu laiku, pēdejo reizi runājām šeit vasarā, vai septembrī. Nāc atpakaļ, lūdzu.
Aktīvais - @exsup Vienmēr ielogojos stīmā no rīta, pa dienu vai arī vakarā, gribu saukt uz feisitu, bet viņš pubā. Ieeju forumā, viņš jau shoutboxā raksta.
Oldschool - @TALANTS Tapēc, ka Talants. Ralfo tv squad talant. (un mostly tapēc, ka neesmu ar nevienu citu oldschool runājis, vai darījis kaut ko kopīgu).
SPAMERIS - @Hazzelis Pirmkārt prieks ka kāds vispār uztur forumu aktīvu, bet Hazzelis patiešām ir visur pēdējā laikā. Pelnījis nomināciju.
Girl next door - @undead Es nezināju kuru te likt, jo ljoxa neskaitās (laikam). Tapēc lieku Elīnu par to, ka ar viņu vienmēr varēs pasmieties.
Labākā pērle - https://prnt.sc/qi8bgs @faz Un šī nav vienīgā lieta, kas no viņa mutes šogad skanējusi, par kuru var pasmieties un tā gardi.
Aktīvākais mūziķis - @Vankaa* Ja nemaldos jau otrais gads pēc kārtas, ka Vankaa ir šajā nominācijā. Būtībā vienmēr viņš ir latest post iekš Musician topika.
Memeris - @ljoxa Labi mīmi, kā jau Arcca minēja. Es spiežu sirsniņu katram postam, bet tas nenozīmē ka viņi visi ir labi. Taču ljoxa vienmēr iemet kaut ko labu.
Skabarga pakaļā - @DJkikisa Lai gan ar viņu sākumā bija normāli runāties shoutboxā (tā man vismaz likās), beigās sapratu ka tur nav jēga.
Čata gariņš - @Jake Gribēju starp exsupu un Jake, un nācās izvēlēties Jake. Lai gan tops ir tops, tā pat redzu Jake te katru dienu, runājot par kebabiem.

 

 

Link to comment
Share on other sites

jauzraksta beidzot kaut kas

Administrācijas pārstāvis - @boomixlai arī cik daudz viņš mani nebulijotu, viņš still visvairāk dara no tiem galvenajiem adminiem.

Moderators - @lollkabieži forumā redzu, aktīvs moderātors, īsti nezinu vai viņš kaut ko dara, bet aktīvākais. Kā @wMwteiktu (Honorable mentions: @skaruu) Kappa.

Serveru admins - @Waltervienmēr online steamā, ja kāda problēma serverī, tad viņam var uzrakstīt un viņš palīdzēs tev.

Pub Admins - @rebornjeb har1, visvairāk redzu online viņu, vienmēr palīdzēs pubā, ja ir kāds čīteris vai kāds slikts puika, kurš lamājas Kappa (Honorable mentions: @re1bet tagad nozudis PepeHands)

Arenas Admins - laikam jau @WaCco, nevienu citu tur neesmu redzējis :jcry:

JailBreak Admins - @Mercedesļoti labs admins, patika adminēt ar viņu, bieži on bija serverī arī kad serveris jau sāka mirt (Honorable mentions: @Nezinkas)

Bhop Admins - laikam jau @Frogs, bhop'ot viņš nemāk, bet vienmēr tur bija on

Lietotājs - @Jakeļoti aktīvs lietotājs, ja nespēlē neko, tad sēž forumā un raksta par kaut kādu tarkovu vai bully'o mani FeelsBadMan

Palīgs - @Arccapats es īsti viņam neko neesmu prasījis, bet redzu, ka viņš palīdz daudz boomixam ar forumu un visu citu

Sliņķis - @excaliburkopš atbraucis uz Latviju, baigi neaktīvs palicis, nav vairs ar ko gta 5 online spēlēt un nav ar ko iemīmot chatā

Aktīvais - @Clubstepskatoties pēc visa online, tad laikam clubs. Ar 1k h nevar tikt top 10 Kappa

Oldschool - @TheZIXISvienīgais ar kuru esmu runājis, sometimes izpalīdz ar vipiņu un tā 4Head

SPAMERIS - laikam jau @Hazzelisbaigi daudz raksta chatā vai arī liek citiem spamot piedaloties viņa giveaway'os

Girl next door - @undeadpēdējās dienas baigi aktīva, sauc skatīties youtubā kaut kādus sīko, kurš review'o kanes dzērienu (Honorable mentions: @ljoxaviņai it kā grupa nav, bet kaut cik aktīva arī bija 4Head)

Labākā pērle - @fazpar cik es neskrīnoju viņa teiktos, bet es zinu, ka viņš parasti daudz ko smieklīgu saka. Šitais laikam vienīgais skrīns kuru es varu dabūt no tavām pērlēm https://prnt.sc/qi8bgs

Aktīvākais mūziķis - @SiekaluMeerciite#aizegang memeber, vienmēr redzu tajā topikā šo jaunieti, patīk viņa ''music taste'' forsenPls

Memeris - par cik es vairs neskatos to mīmu topiku, tad es paļaušos uz citiem un teikšu, ka @ljoxair 2k19 memere

Skabarga pakaļā - es pats īsti nezinu ko te likt so yea, jūs visi laikam pārāk labi uzvedaties forsenE

Čata gariņš - Es Kappa, bet ja pa nopietno, tad @Jake, ja es nespamoju chatā, tad džeiks tur ir un raksta par kaut kādu tarkovu vai par kaut kādu citu :shit:

Banteam - aizmirsu par šo kruto grupu, te jāliek @Outpacešis jaukais cilvēks izskatīs jūsu sūdzību pat no telefona, protams, ja tur nebūs demo cmonBruh

Edited by exsup
Link to comment
Share on other sites

Administrācijas pārstāvis - @boomixuztur forumu un serverus kārtībā.
Moderators - @simplijs, lai arī, cik reti viņš ir forumā, bet savu darbu dara kārtīgi.
Banteam @OutpacePietika izturības izskatīt sūdzības, kuras nebija uzrakstītas pēc parauga. Vēl pietam jautāt jautājumus, vai spēlētajs ir iemācijies noteikumus.
Serveru admins - @Walterjb serverī veica labojumus/uzlabojumus.
Pub Admins - @Clubstepdiezgan bieži redzems serverī.
Arenas Admins -   Arēnā neuzturos bieži, bet pirms pāris dienām tiku izkickots no servera par "afk" un tas bija @gepardC.
JailBreak Admins @_TnT_, šis cilvēks ne tikai pildīja pienākumus serverī, bet gan arī skatījās demo, ja kāds pajautāja par iespejāmiem pārkāpējiem, utt. Kad pats vēl nebiju pieteicies adminam, tad diezgan bieži nodevu viņam pārkāpējus.
Lietotājs @TIGER "lietotajs+?" aktīvs foruma biedrs
Palīgs @ArccaAr to, ka atrod kaut kādus bugus forumā un liek boomixam, tos labot. Ir redzēts čatā, ka mēģinās, kādam palīdzēt, ja tas būs vajadzīgs
Sliņķis -  Īsti nevienu šeit negribu likt, bet ielikšu @akka, jo nav izlasījis vēstuli, ko uzrakstīju 2019. gada 16. augustā.
Aktīvais @JakeBieži manāms forumā un serverī.
Oldschool @TheZIXIS, Ja nemaldos, tad 2019.g sākumā uzradās gan serveros, gan forumā. Jb serverī "mazajiem" dalīja idc.
Labākā pērle @exsup, ar savu "sms sa" .
Aktīvākais mūziķis - @wMw, patīk šī čuvaka mūzikas gaume.
Skabarga pakaļā @linceensdiezgan kaitinoša persona serverī bija.
Čata gariņš - @daņilagpatīk, tās glupības, ko viņs tur raksta.

Link to comment
Share on other sites

Sveiciens svētdienā! 2020. žurkas gads jau rit pilnā sparā, kā arī ir apkopoti NOTY 2019 rezultāti.

Un 2019. gada labākie - 

Administrācijas pārstāvis - @boomix
Moderators - @skaruu
Banteam - @Outpace
Serveru admins - @Walter
Pub Admins - @Clubstep
Arenas Admins - @WaCco
JailBreak Admins - @exsup un @Mercedes

Bhop Admins - @Frogs
Lietotājs - @Jake
Palīgs - @Arcca
Sliņķis - @boomix un @excalibur
Aktīvais - @Jake
Oldschool - @TheZIXIS
SPAMERIS - @Hazzelis
Girl next door - @ljoxa
Labākā pērle - @faz
Aktīvākais mūziķis - @Vankaa* un @SiekaluMeerciite
Memeris - @ljoxa
Skabarga pakaļā - @DJkikisa
Čata gariņš - @Jake

Paldies tiem, kas piedalījās balsošanā, 2019. gada labākie, palieciet tik pat forši! Līdz nākamajam NOTY! :)) 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×