Jump to content
boomix

IDenty surf serveris un updates

Recommended Posts

uE0BS1D.png

Hello!

Prieks Jums atkal kaut ko pozitīvu šodien uzrakstīt, jo pēdējos trīs mēnešus no mums, vismaz jaunumu sadaļā nebija nekas redzams. Jā atzīstu, esmu bijis palaidies slinkumā, ka kādu laiku nekas nebija bijis :D Tas viss lēnām mainās,  jo neskaitot jauno valūtu IDruby un sadaļu, kas pašlaik smuki veidojas augšā, esmu atvēris spēlēšanai bhop servera vietā ilgi gaidīto un prasīto SURF. Biju saņēmis gan steam privātus message, ka vajag surf, gan snapus no tualetēm, kur rakstīts ka vajag surf, gan arī draudu vēstules, tad nu lūk, tā diena atkal ir pienākusi. 

 

Nu tad īsumā, surf serveris ir atkal vaļā un vēl foršāks kā iepriekš

  • Katru dienu jauna mape plkst 00:00 automātiski pievienojas serverī, pusgada garumā
  • Mapvote rāda mapes tier
  • Ja esi viens serverī, varēsi attiecīgi likt kādu mapi gribi
  • Dažādi style
  • Stage rekordi
  • Stage replay boti

Un daudz citas iespējas.  Ir paredzēts piesaistīt gan strīmerus uzspēlēt kopā ar mums, gan norisināt arī kādus eventus iekš servera, kur kāds atnāks uzdziedāt mums live. Idejas ir daudz un dažādas, protams, kārtīgi arī vērosim datus, kāds apgrozījums cilvēku serverī būs. 

Nāc uzspēlē jau tagad: surf.identy.lv

 

Ieteikumu un jautājumu gadījumā, droši postojat visu apakšā. 

Vienlaicīgi arī gribēju pateikt, neuztraucies, šis nav vienīgais jaunais serveris. Tuvākajā laikā gaidāmas arī pārmaiņas saistībā ar JB serveri, jo tas izskatās savu laiku ir nokalpojis. 

Cheers

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×