Jump to content
skaluN

UNBAN [IDENTY PUB] silent wuzis

Recommended Posts

 
SERVER:         [LV] ★ LATVIAN PUBLIC SERVER - IDENTY.LV !WS !KNIFE
ADMIN:        har1
REASON:        silent
TOTAL:        permanent
TIME LEFT:     permanent
.
Disconnect: You have been banned from the server

https://failiem.lv/u/vgcy769v - demo

 

Taatad, coms vakar paraadija so komuunu, iedodot ip man. Vakar nospeeleeju, bija patikama atmosfera iznemot dazus labus kam diena nebija izdevusies. Iejutos jauki, un ka jau parasti visi puba cilveeki meginaju izcelties. Saja serveri parsvara speleju tikai ar .50 deaglu, pec ka man izdevaas tiesam labi savieni. Softus kaut kadus neizmantoju, jo negribu iekaast profilu, ka ari, nav manas intereses spelet negodigi.

Par softu banu isti neizprotu ? Varbut kads mani specoja un kadu bridi beidzot iedomaajaas ''mmm ja ok sitam fujakam bans ata'' ? Kapec netiku nobanots vakar uzreiz ja man bija daudz labaks score? Vakar bija vairak adminu online, un ari vini neteica ne varda. Veletos paskaidrojumu tiesi kapec bans, ar konkretiem pieradijumiem / timemarkiem.

p.s. neesmu sievieta varda Karen, pret har1 nekadu sudzibu nav, es tikai velos vel paspelet seit un paakstities :)

 

Velejos piebilst, ka nav ne jausmas kura raunda sanemu banu, tas bija otrais puslaiks.

 

jaukas brivdienas 

-wuzis

 

 

Link to comment
Share on other sites

Tev "izdevās tiešām labi šāvieni"? Yeah, okey, ielikšu arī savus 2 centus, jo arī es biju vakar serverī.

Problēma ir tāda, ka nu neviens tā nešauj, kādas galvas Tu tur ar savu deagle liki principā nepārtraukti. Aizdomas par aim bija visu laiku, bet tie shoti nebija pietiekami obvious, lai būtu instant ban (rekur tāpēc arī bans ir par silent aim). Tas, ka Tu neredzi, ka admini ko teiktu, nenozīmē, ka adminu privātais čats klusē. Šobrīd situācija ir tāda, ka esi kā pilnīgs randoms ienācis serverī, šauj kā būtu jau 20 gadus ar deagle vien skraidījis pa mapēm un esi labākais deagler šajā kontinentā. Un tad interesanti butu zināt kāds tad score būtu šaujot ar M4/AK, jo ar tiem laikam ir pārāk viegli, tāpēc jāskraida apkārt ar deagle. Un ja vien neesi kaut kāds LAN destroyer jau no 1.6 laikiem, par ko es stipri šaubos, tad viss te ir tāds mazliet shady, un bans visticamāk ir pamatots.

Lai vai kā, tieši par šo demo uzreiz neko nevaru pateikt, jo pašreiz atrodos ofisā, bet kad parādīsies brīvs brīdis, mēģināšu uzmest aci arī šim.

Link to comment
Share on other sites

Hey, paldies ka atbildēji.

Nē, es neesmu nekāds LAN kings , kā arī ar AK un M4 es nespēlēju tik uber mega labi. Parasti spēlēju awp un tik tiešām tas ir pilnīgs lucks. Nespēju saprast, kāpēc man matchmaking tā neiet vai arī kāpēc faceit tā neiet. Tomēr, esmu parasti pistol rounda mvp un tas ir ar ko parasti cenšos izvilkt savu komandu. Ja būtu specojis visu laiku, redzētu, ka turu sev izdevīgus leņķus. Garajās distancēs es stipri apšaubu, ka varētu kādu novākt, tomēr tas gan nav no svara.

Viss ko es prasu ir pamatot tieši kas ir ne tā? Tas, ka nespēlēju lanos, nespēlēju ar AK / M4 neko nemaina. Pubs nav nekas nopietns, manuprāt, tādēļ es necenšos neko nopietni un iegāju kopā ar draugu paakstiities.

Būtu pateicīgs, ja kāds izskaidrotu tieši kāpēc ir bans, ar vēlamiem timemarkiem

Link to comment
Share on other sites

Kam interesē - skatieties pēdējo raundu. Pārējos viena, divas galvas, no kurām neko daudz neizspiedīsiet, ņemot vērā, ka silent aim nemēdz būt tik obvious kā trakie walleri vai vienkārši rageri. 

VZeypHX.png

Riktīga HS mašīna. 77%. Nu, nereāli. Pat ar tik mazu sample size.

Edited by reborn
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×