Jump to content
METEORITS*

[PUB] em1

Recommended Posts

https://steamcommunity.com/id/boost_/
Mape de_mirage
demo sis de_mirage 2019-08-11 13:08 45.6 MB   https://failiem.lv/u/p7ug8vv3
Silent aim.
Var skatities no 2 roaunda . Var redzet kad merkis vienmer aiziet uz galvu un kad sprejo vinam vins raustas vislabak var redzet kad ar scoutu spele un kad nav ieslegtst nekas neraustas.

Edited by METEORITS*
Link to comment
Share on other sites

kā pats em1 teica, ka silent aim būs grūti saredzēt 16tick demo, jā true, bet wh 16tick demo neietekmē. vairākas reizes prefiroji/insane reakcija. tie scout raundi vispār "xd". xhairs ari vislaik raustījās kad šāva.

paldies.
banots.

Link to comment
Share on other sites

Momenti, kur redzams aims vai wh? Nezinu, kuru demku jūs tur skatījāties, bet es neko banojamu tur nesaskatu.
Par cik paši redzējām, ka viedokļi atšķiras, varam sarunāt, ka pierakstam klāt aizdomīgos momentus ar savu komentāru, lai sūdzības gadījumā bana saņēmējs varētu arī kaut kā aizstāvēties? Grūti kaut ko pateikt pretī vārdiem "insane reakcija, daudzi raundi vispār xd un tev raustās crosshairs". Visu laiku esam strādājuši pēc "banojam par simts procentīgiem momentiem", nevis daram visu cap-ļap! Paldies, banu šoreiz atļaušos noņemt!
Atstāšu topiku vaļā un došu atļauju saturīgiem komentāriem par demo redzēto, citu komentāru autorus sagaida wārnas!
 

Link to comment
Share on other sites

Nu, es neesmu ban team, bet savus 2 centus arī ielikšu. Izgāju cauri visam demo, arī ar 1/2 speed vietām, un arī momentus tinot atpakaļ. Rekur tas, ko es piefiksēju kā shady.

1) sākuma raundos (tad nepiefiksēju precīzi) ar deagle multi headshots.
2) #9 raunds - no mid uz stairs  caur sienu nepričom, neviena call nebija par to spotu, reakcija no tā, ka kāds cits sāka šaut uz viņu - bišk par ātru
3) #10 raunds ar awp - reāli, kurš spēlētājs savu cross liek precīzi uz angle, nevis atstāj sev nelielu atstarpi no stūra lai kompensētu reakcijas laiku? Kaut kādi pro spēlētāji - protams, bet identy pubs nav tā vieta, kur tāda līmeņa spēlētāji būtu.
4) Pēc tam 11 raundā no stairs apakšas gan uz rampu, gan palace skatoties - cross ir kaut kur pa vidu, nevis tieši uz stūra kā iepriekš, un uz connector atkal uz pašu stūri tēmē. Pie daudzām stundām jau tā kā vajadzētu būt consistency. 
5) 12 raunds atkal no stairs apakšas uz rampu wallbang headshot, kad priekšā jau tā bija smoke (ar visu 1/4x speed un bez xray nevarēju ieraudzīt T tajā vietā) šāviens pilnīgi random. Tajā pašā raundā ielecot no stairs iekš sandwich - skatoties uz palace pielaboja savu preaim uz palace tieši uz cilvēku? Citādi diezgan random mouse movement.
6) 13 raunds, no window uz top mid tieši tāpat kā 10 raundā, BET tagad cross ir ar reakcijas buffer, nevis precīzi uz stūra. Turpinās būt inconsistent af ar savu crosshair placement.
7) 22 raunds - ejot no mid uz short, timing ar scout iescopot tieši konektorā vēl pirms ir iznācis ir diez gan shady.

Secinājums? Es šos momentus piefiksēju esot biased un meklējos shady momentus visā demo. Mums visiem gadās vac momenti, te šis tāds iespējams arī varētu būt, šis tas lucky, bet arī pietiekami daudz normāla spēlētāja momenti. Okey, varbūt bišk kaut kas tur nosmird, ka varētu ienākt prātā jautājums - mošk čīto? Bet tas arī ir viss. Valve arī saviem overwatch keisiem pieprasa no spēlētājiem - evident beyond reasonable doubt. Te nav pat tuvu līdz nepārprotamam, nesaprotu par ko @crynersrunā.

Bet nu hey, ko es zinu, savā laikā arī Jake es gribēju nobanot.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×