Jump to content
Toļiks

[Unban] ТОЛИК оккупант

Recommended Posts

Mans niks: ТОЛИК оккупант
Mans steamID: 76561198438125217
Admins: re1
Admina steamID: 76561198120620192

Serveris: all servers
Iemesls: wh
Laiks kad nobanoja: 2019-07-11 17:52:37
Bana ilgums: mūžīgs (0 minūtes)
Links uz banu: links

Demo: -

Paša paskaidrojums par situāciju:

Mierīgi spēlēju csgo jūsu serverī, izvilku cluch, un automātiski no re1 Bans pa wh... ja nemaldos 3 raunds... Iespējams lika aizdomāties par apartiem kur izpeekoju un ieliku galva, flikshot.. (katram veiksme var nospidēt... Cluch moments kas norisinājas B Plantā, bija dzirdama skana Quada, kad skrēju pa banānu, kur staveja 2frags un dzirdama skana pie Church kad stāvēju pie Headshota un skatījos uz Quad un tad sapratu ka ir velviens blakām un izgāju uz Pfire teiksim tā un tad gāju pēc pēdējā fraga kas atradās Quad un bēga prom, un veiksmigi ari sanāca nošaut un viss....




Link to comment
Share on other sites

Pagaidi, demo vēl nav gatavs, drīz viņš parādīsies pie demos, nē, es nebanoju tevi dēļ tā clutch, kad būs demo, editošu šo postu un uzrakstīšu kas un kā.

EDITS:

TEO1FOx.png 

Šis ir demo, kurā šis noticis. 

Paspecoju vēl iepriekšējā mapē, taču evidence pietiks ar šo demo.

Tātad, 1. roundā, tas prefire pilnīgs random, ne skaņa nekā un tu izpeeko prefā ieliec galvā, bet nu ir iespēja, ka nerēali lucky tu biji, 2. roundā 1:35 bez infa, bez vision jau zināji, ka cilvēks ir rampā un tēmēji caur sienu tieši viņam virsū pirms izpeekoji, kamēr fightoji ilgi midā un no turienes tevi neviens nešāva. 3. roundā 1:35 principā jau zināji, kad viņs ir close. Pēctam Clutchā B uz ruiniem tas prefire bija pilnīgs random, bet nu šo arī var uzskatīt par lucky. 4. Roundā sēdēji appos, 1:38 holdo angle, vispār nekusties, pēc 15 sekundēm iet tev čalis virsū slowodams, un tieši pussekundi pirms viņš izlien tu sāc dīdīties pilnīgā randomā un biji gatavs šaut, uzreiz ieliki galvā, taču nomiri. 

Es zinu, kā ir kad ir lucky, dustā paspecoju, jau bija sketch, tagad vienkārši backtoback 4 roundus šitādi scenāriji un tu gribi teikt, ka esi baigi lucky? 

Edited by re1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×