Jump to content
massiax

UNBAN [pub] cheats Tadzhx

Recommended Posts

1. 

SERVER: 		[LV] ★ LATVIAN PUBLIC SERVER - IDENTY.LV !WS !KNIFE
ADMIN:		re1
REASON:		cheats
TOTAL:		permanent
TIME LEFT: 	permanent
.
Disconnect: You have been banned from the server


2. Paša paskaidrojums par situāciju -  izdomāju pašaudīties pēc pus gada pauzes. :D Nav jau īsti, ko komentēt.
3*. demo

4. Aptuvens laiks / rounds kad saņēmi banu - kkāds 20tais raunds varbūt.

Edited by massiax
Link to comment
Share on other sites

Tevi bija diezgan interesanti specot. Sāksim ar to, ka ienāci serverī un uzreiz uztaisīji reconnect, varbūt kāda programma negāja kā nācās?:hmmm:

Tev ir 300 stundas, tavs movement ir ļoti bad, gamesense nulle, bet kautkā dominē serverī un visus ārdi. Smieklīgākais ir tas, ka armoru gandrīz vispār nepērc. Visu laiku no tevis ir smuki prefire un var redzēt, ka vienmēr ir gatavs flickot. 24. roundā man patika tavs prefire peek a longā un pluss vēl 24 rounda 1:00 kā tev nolockojās mērķis caur kasti. Un vēlos, lai tu paskaidro, ko tu 23. roundā a site darīji. Ir arī vairāki momenti, kur tu nopaļijies un tas viss ir redzams demo, nezinu, ko to expecto no šīs sūdzības.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Reconnects, jo pārslēdzu uz headsetu, bet lai headsets aizietu, jārestartē spēle. 

haha, es ļoti sen jau beidzu aktīvi spēlēt csu, so, dont blame me. Laba reakcija i guess, what else can i say. Es radarā visu laiku čekoju, palieku, kur ir brīvs un nav manējo apkārt, simple as that.  Tur visur ir redzams, kā ar skaņu un smadzenēm spēlēju, vēl plusā reakcija un thats all, lol. :D 

24tajā raundā es zināju, ka tur kkur ir viņš, kur man vēl tēmēt, goosaa? :D 23šajā raundā ir tā vieta, kur iznesu shortu? Bija labs, ne? :DDD Man b nepatīk, nevēlējos iet, kā arī viens no manējiem jau aizgāja. Paliku a līdz ar to, vēl plusā tam kkas teica, ka shorts nāk un redzi rezultātu. 

Link to comment
Share on other sites

Izdomaju noskatities demo, 9/9 rounda panemi awiku, loti interesanti ka zinaji velreiz uz durvim skatities, tiesi kad tur cilveks paradijas, bet tas tik tads halavcik moments. Velak 9/10 uz mikus izskatas pec triggera, cuvaks vel izldis nebija, bet ietagoji vinu, kaut gan ta ari var but vienkarsi halava. Tani pasa rounda tu izdari to pasu ko 9/9 dragons paradas durvis, tu noteme tiesi uz vinu un pec tam kustoties no top mid ieliec galva... Man izskatas pec loti sudiga legit comfiga...

9/11 var redzet,ka triggers vel darbojas kad nosvitchoji uz deagle 1/4 speeda skatamies.

12/11 rounds 5 skrienosi hs ar emku, nu wtf, tas uz kanepsi vienkarsi tai lodei bij sapnis... 

Manu prat, bans ir pamatots. 

Link to comment
Share on other sites

Neredzu neko banojamu.
Vienreiz vienu džeku a1 ar awp izšāva caur smoke un pēc tam ierija pats no kaņepša tādu pašu šāvienu.
Tieši pirms bana noswitchoja uz pretinieku, kas izlīda no kreisā stūra - nekas indīgs neizskatās, pēc tam vnk prefairoja virsū skrienošu čali, kas bija tikai loģiski. 
Man, personīgi, prasās kāds moments, kur 100% var teikt "jā, tur ir čīti", tāpēc bieži ir daudz noderīgāk saglabāt aizdomīgās demkas un pēc tam banot uz simts procentīga pamata. Te, reāli, ir viena ceturtdaļa no mapes, kurā vispār ir kaut kāds gameplejs. Slinkums skaitīt, cik konkrēti tie ir roundi, bet man neliekas, ka tie ir vairāk par septiņiem, astoņiem. Un, sorry, ja par astoņiem roundiem var atļauties banot spēlētāju, tad tur ir jābūt 100 procentīgiem momentiem, kur neapšaubāmi var teikt, ka spēlētājs lieto palīgprogrammas! Un šis nav tāds gadījums. 

Gaidam @cryners ar galavārdu un citu viedokļi ir laipni lūgti!

Link to comment
Share on other sites

fazijs visu perfekti pateica, nav momentu lai teiktu ka čīto.

Piedod Nik, bet, manuprāt, triggers tomēr nav katru reizi kā paskatās uz kādu caur sienu. Ja man ir bad crosshair placement un es netīšām uzlieku mērķīti uz kastes aiz kuras gadījās pretinieks, vai tas ir triggers?

Trūkst pierādijumi.

Edited by cryners
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×