Jump to content
Prometejs

[JB] ga4o

Recommended Posts

Tālāk pats topiks jāveido pēc šiem punktiem:

  • Pārkāpēja profils / steamid / niks ga4o
  • Mape / Serveris / Datums / - atrast var šeit (piem .) image.png.8e0448b37cba0665f301abc1855d5669.png
  • Pārkāpums (piem. wallhack,) Punktu zagšana - laiks 15.25, (Atteicās pat slay)
  • Papildus informācija (Ja pārkāpums ir FK, tad šis punkts ir obligāts, minot konkrētu situācijas aprakstu) Ja nepietiek ar šo, lai spēlētājam tiktu atņemta pieeja pievienoties serverim, tad bonusā, var noskatīties vienu citu demo, kur ir savākušies vairāki pārkāpumi. Iepiekšējā dienā brīdināju, ja atkārtosies, tad rakstīšu sūdzību. Tas tika izdarīts, ceru spēlētājs tiks sodīts. Kā arī var pieminēt to, ka O Klein, speciāli iet pie T un beito tos uz fight, un ja gadījumā nomirst, to varētu uzskatīt par Gun Feed. Nav jau pirmā reize, kad viņš tā dara, skatoties demo, to varēs ieraudzīt :). + Ikdienā ga4o apvaino cilvēkus rakstot "nigger" izrādot rasismu.
  •  
Edited by Prometejs
Link to comment
Share on other sites

Gaidu to "citu demo" ,jo gudri sakot "punktu zagšana" tā kā kkāds bērnudārznieks kam konču atņēma ir vienkārši smieklīgi, ja viņš speciāli vel NE duelī skrietu iekšā nomirt tad vel iespējams rezultāts būtu cits, šajā gadijumā viņš vienkārši centās kamēr nav duelis iziet lasertagu, kā pirmo CT nogalināja tā uzreiz gāja atpakaļ lai pēc noteikumiem "nezagtu punktus" nevajag no mušas uzpūst ziloni. Un tas bija vienīgais par ko varētu lielākoties pieķerties, izņemot lamāšanos, kas skatoties pēc čatlogiem īsti nav noticis pēdējo dienu laikā, izņemot pāris reizes.

 

Kad būs jauns demo, uzraksti PM, jo nevajag spamot kā jau viens pacentās topiku. paldies.

Par o`kleinu pašā demo bija viens moments pa 30min kur viņš "beidoja bet nenomira" so, tukšas runas, kad būs pierādijumi ar gf tad arī kko rakstat.

 Pagaidām :tc: 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×