Jump to content
FaxloN

[CT unban]@jb FaxloN

Recommended Posts

1. Pilnais bana info izraksts no konsoles              
[CTBAN] -----------------
[CTBAN] Tu esi CT banots!
[CTBAN] Banoja: .XLV kalibrs
[CTBAN] Iemesls: nezin noteikumus
[CTBAN] Datums: 2019-06-04 12:16:46
[CTBAN] -----------------


2. Paša paskaidrojums par situāciju: Ieeju jaunā ķip mapē , ko es nespēlēju lidz šim , eju par ct , lai butu par guard pamacītos jaunajā mapē (es prasīju pirms join  vai kāds vēlas uz ct , neviens neatbildēja, es iegāju], tad palika 3ct pret 1 t dueli čalis paņēma , tad skatos ka var pafanoties, ieeju iekšs batutos , tad iesprūdu un ķip teicu ,lai help , tad saņemu banu par neko , dārgais administrātors man uzprasīja novadīt Mix day , bet pirms šim nebiju ar to saskāries , 30 h sēžu serverī un neviens nevadīja līdz šim , kaut priekštats bija.

Noteikumus es izlasīju jau iepriekš , bet nu nesapratu līdz galam ,kā viss tas notiek. Pēc tam administrators uzdeva 1 jautājumu ,ko dara Vīns Dīzels lomu dienā, takā mums bija parkoor jāiet es nevarēju atbildēt ātri , tad nodurot visus ct , uzrakstīju ka tādas lomu dienas nav ir mix day , un saņemu banu par noteikumu nezināšanu , mby tas bans bija faster iedots , bet idk.
3*. Demo fails no tavas csgo mapītes vai 
GOTV   visu aprakstīju kā bija , ja netic var apskatīties paši.

 

Link to comment
Share on other sites

Tu tikko tiki unbanots, un atkal sēdi zem ctbana, mācīties mapes arī vari ieslodzīto pusē, pie reizes pamācies loģiski uzrakstīt teikumus.

Vari rakstīt atkārtotu apelāciju pēc ~nedēļas.

Bans paliek.

:tc: 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×