Jump to content
akka

HyperTown 2019

Vai Tu apmeklēsi HyperTown kurš norisināsies jau pavisam drīz?   

144 members have voted

  1. 1. Dosies uz hypertown?

    • Nē, spēlēšu IDenty serveros vai nedarīšu neko
    • Tikai ja būs bezmaksas biļete
  2. 2. Kāda veida izlozi Jūs vēlētos?



Recommended Posts

HT_RIX.png


Festivāla “HyperTown” ietvaros notiks Baltijas lielākais “LAN party”

800 datorspēļu fani 48 stundu garumā festivālā “HyperTown” sacentīsies par uzvaru populārākajos spēļu turnīros.

Vasaras sākumā – 1. un 2. jūnijā - Ķīpsalā vairāk nekā 16 000 kvadrātmetru lielā teritorijā jau otro gadu pēc kārtas norosināsies urbānās kultūras un eSporta festivāls “HyperTown”, kur līdzās iespējai izmēģināt virtuālās realitātes spēles un simulatorus, apgūt jaunāko tehnoloģiju priekšrocības, baudīt eSporta līgas finālus un Cosplay jeb fantāzijas tēlu šovu, pirmo reizi norisināsies arī Baltijā lielākais LAN Party. Vērienīgais pasākums notiks atsevišķā hallē un būs gatavs uzņemt kopumā 800 datorspēļu fanus. Ņemot līdzi savu datoru, pasākuma apmeklētājiem būs iespēja 48 stundu jeb divu dienu garumā aci pret aci ar draugiem spēlēt savas iecienītās datorspēles, piedalīties aizraujošos turnīros, gūt spilgtas emocijas un vērtīgas balvas, iepazīties ar domubiedriem un lieliski pavadīt laiku kopā ar savējiem.

Simtiem spēlētāju divu dienu garumā cīnās par uzvaru populārākajās datorspēlēs – ko dalībniekiem sola Baltijas lielākais LAN party?

Spēcīgas spēles emocijas, spraigi turnīri, pretinieka sastapšana aci pret aci, draugu smiekli, uzvaras prieks un kopā būšana ar līdzīgi domājošiem - tieši tik spilgtus mirkļus dalībniekiem sola pirmais šāda apjoma LAN party Latvijā, kas pulcēs gan League of Legends, CS:GO, PUBG, Fortnite, Dota2 un citu spēļu spēlētājus. Lan party pasākumi, lai arī Latvijā nav plaši izplatīti, citur pasaulē iemantojuši lielu popularitāti. Tajos datorspēļu fani pulcējas vienuviet, lai vairāku stundu un pat dienu garumā spēlētu plecu pie pleca un sacenstos par uzvaru savās iecienītākajās datorspēlēs.

Tā ir lieliska iespēja satikt sev līdzīgi domājošos, socializēties un atrast jaunus komandas biedrus savā iemīlotajā spēļu disciplīnā.

Festivāla “HyperTown” rīkotais LAN party būs gatavs uzņemt kopumā 800 dalībniekus un tā organizatori būs parūpējušies, lai ikviens apmeklētājs šo divu dienu laikā justos iespējami ērti un labi pavadītu laiku. Datorspēļu fanus gaidīs komfortablas sēdvietas, pieeja internetam, kā arī rozetes elektrībai, bet dalībniekiem jāņem līdzi savas iecienītās spēļu stacijas – portatīvie vai galda datori. Lai sacensību padarītu vēl aizraujošāku, spēlētājiem sarūpētas vērtīgas balvas. Pasākuma laikā darbosies arī kafejnīca ar siltām maltītēm un atspirdzinošiem dzērieniem, kā arī mājīgs atpūtas stūrītis. Tajā, ņemot līdzi savus matračus vai guļammaisus, spēlētāji varēs atpūsties pēc spraigajiem turnīriem. Visu LAN party laiku būs pieejams arī tehniskā atbalsta dienests, kas sniegs palīdzīgu roku, ja radīsies kāda ķibele ar datortehniku. Tāpat abu LAN party dienu garumā darbosies arī profesionāla apsardze, ļaujot dalībniekiem neuztraukties par sava datora drošību un nodoties spēlēm un izklaidei.

Kā pieteikties pasākumam?

Lai piedalītos Baltijas lielākajā LAN Party, ir jāiegādājas festivāla “HyperTown” LAN party biļete, kas jauniešiem no 16 gadu vecuma garantēs iespēju ne tikai bez papildus maksas apmeklēt visas festivāla izklaides vietas, bet arī piedalīties jebkurā spēļu turnīrā. Tikai LAN party biļete dod iespēju atrasties festivālā arī naktī un turpināt izklaides ar draugiem arī tumšajā diennakts laikā. Dalībniekam vai visai komandai arī jāreģistrējas šeit un jānorāda sev tīkamākā spēļu disciplīna. Turklāt, reģistrējoties vienai no disciplīnām, pasākuma laikā būs iespējams piedalīties arī citās. LAN party tiks straumēts GOEXANIMO youtube kanālā, ļaujot arī līdzjutējiem sekot līdzi spēļu rezultātiem, bet pašiem dalībniekiem pēc turnīra to noskatīties sev ērtā laikā.

Par festivālu “HyperTown Rix”

Baltijas mēroga urbānās kultūras un eSporta festivāls “HyperTown RIX” norisināsies no 1. līdz 2.jūnijam Rīgā, Ķīpsalas izstāžu hallē. Biļetes uz festivālu iespējams iegādāties internetā www.hypertown.pro. Divu dienu biļetes cena iepriekšpārdošanā ir 27,00 EUR, savukārt festivāla vienas dienas biļete maksā 21,00 EUR. Draugu, paziņu un darba kolektīviem biļetes pieejamas par īpaši draudzīgu cenu. Festivāls tiek īstenots sadarbība ar Helio, Acer, GameInsight, Samsung, Swedbank, Red Bull, un Goexanimo atbalstu.

Plašāka informācija medijiem:

Quote

Katya Rastopčina
“HyperTown RIX” mārketinga menedžere
T: +371 26668889
E: [email protected]

Izloze jau pavisam drīz atsevišķā topikā.

Jūsu domas par šo visu? 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×