Jump to content
akka

Spēļu projekti

Recommended Posts

Jūsu iepriekšējie spēļu projekti, kam Jūs esat gājuši cauri, lai nonāktu identijā?

Man personīgi bija tikai 1 projekts ifun a.k.a shame, tur es uzturējos diezgan ilgi kamēr identijs nenonesa to projektu, paldies par uzmanību.

reklāma mirušiem projektiem šajā topikā atļauta.

Link to comment
Share on other sites

1.6 - mostly uzturējos Dupletā kur caur brāļa profilu spēlēju jb, un biju aktīvs forumā utml.

csgo- Mostly burstā jb spēlēju, arī ik pa laikam surfā iegāju, kamēr vēl nebija apvienojies ar ID, biju arī forffun, bet tur mostly tikai pubā spēlēju, manliekas pat nebiju forumā reģistrējies. Pēc burst/ID apvienošanās ieturēju pauzi and now im here. ¯\_(ツ)_/¯

Link to comment
Share on other sites

Kad biju maziņš spēlēju 1.6 jb matracī, bet tad jb man tik ļoti neinteresēja.Vēlāk pārgāju csgo un sāku spēlēt jb bursta, pēc kāda brīža apvienojās ar Identy un tā nu es spēlēju.

Edited by Nezinkas
Link to comment
Share on other sites

Kopš mazs biju un 1.6 spēlēju vazājos pa projektiem kā traks, bet nu sasniedzot 18 gadus beidzu vazāties un pievērsos sava projekta izveidei.

Wicked / Brogaming - Mazi projekti kuros biju co-owner, vēlāk nyd arēnai piedūros un pēc 2 gadu pauzes no pc uzzinot ka nyd vairs neeksistē ierados šeit.

Par identy zināju gadiem, jo pats šeit biju reģistrējies, bet kaut kā nekad nebiju ieinteresēts šeit būt līdz brīdim kad atklāju jūsu arēnu, sāku aktīvāks palikt forumā un nu jau var teikt, ka nav tāda diena kad es šeit neienāktu lai paskatītos kas jauns.

 

Link to comment
Share on other sites

Counter Strike 1.6 laikos uzturējos exs.lv biju arī PUB admins, kad tāds pastāvēja.

Uzturējos forffun serverī. mostwanted.lv serverī.  NYD.lv - biju DD2 serverī admins!

 

Papildināts: Piemirsu par šīm komūnām heal.lv / pick.lv / kso.lv.

Edited by bulletmeister
Link to comment
Share on other sites

Pats pirmais komūns, kurā biju piereģistrējusies bija laptopi (vēlāk - balticservs (pamira)), pēc tā tupēju mostwanted, tad chill (pamira), tad codic (pamira), tad boxg (lai vieglas smiltis :(), tad since (arī beigās pamira). Man liekas, ka varētu būt vēl kāds komūns, bet es īsti nevaru atcerēties.

Pēc tā bija aptuveni 2 gadu pauze, kad nekur neuzturējos un spēlēju ārzemju serveros.

Nejauši uzgāju heal, kur piereģistrējos, lai spēlētu 8ball turnīrā. Čatā lasīju, cik daudz nodirš identy, bet es nesapratu, kas par prikolu un kāpēc nodirš. Kaut kā pāris mēnešu laikā pārgāju uz identy, jo mani ex-healiešu draugi sāka sēdēt šeit.

Link to comment
Share on other sites

1.6 visu bernibu pavadiju alkašu projektā aka forffun, ff bija mana dzīve back then, sāku spēlēt mta kur uzzināju par identy un dēļ mta iemīlējos identija, šeit sāku spēlēt csgo serveros un tagad id iz my home <3

 

rip forffun

 

Link to comment
Share on other sites

IDenty zinu jau sen, kad bija MTA:DayZ vēl populārs, ja nemaldos man ir vecs profils no kaut kāda 2014/15 gada, bet tā aktīvi IDenty sāku uzturēties dēļ JB servera, jo sperienprojekts'ā bija ''debīla" administrācija, 1.6 jb. Draugs ieteica nākt uz IDenty JB, kurš arī agrāk sperienprojekts 1.6 jb spēlēja, tā nu arī pagāšgad samērā bieži spēlēju JB, pa pusgadu sakrājot 1k hours. Bet tagad JB vairs īsti nesaista, jo ir jauni f2p un daudz sīkie, kā arī labākie JB spēlētāji ir pametuši jb.

Link to comment
Share on other sites

valsts.lv agr'ak oldschool projekts bija, bet tad nomainīja nosaukumu. nyd.lv / banzuke.lv / pick.lv / heal.lv / eclat.lv / identy.lv ----> burst.lv un tad atkal identy.lv

Link to comment
Share on other sites

cs 1.6 biju baigais hoe, spēlēju daudz komūnos. - unreal.lv / flip.lv / forffan.lv / heal.lv / pick.lv / nyd.lv / triple.lv / exs.lv / kso.lv / 

csgo - identy.lv only 

Visvairāk uzturējos unreal.lv, biju dd2 admins, kā arī triple un matricā biju zmwar3 drots.

Edited by re1
Link to comment
Share on other sites

Pirms pubertātes - ngc, pēc pubertātes - revenge, wicked, no 13. gada - identy. Bija vēl kaut kāds projekts, kura īpašnieks bija Chill it BanG, tomēr neatceros nosaukumu.

Edit: pateicoties TIGER, atcerējos, ka arī kādu īsu laiku uzturējos scar'ā.

Edited by wMw
Link to comment
Share on other sites

Nu esmu spēlējis 1.6 scar.lv surf.Nezinu kāpēc viņš pārstāja eksistēt.Draugs bija aktīvs surferis ,ieteica identy 1.6 surf 2014.gadā un tad es tur dzīvojos.

Nu mosh forffun pub esmu spēlējis kādu mēnesi ,bet thats all.

Principā no 2015.gada tusējos identy. 

Senks visiem par identy. <3

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×