Jump to content
gepardC

Arena Aug un Sg

Aug un SG  

35 members have voted

  1. 1. Vai būtu jābūt atsevišķam round?

    • 7
    • 17
    • Pie kājas
      11


Recommended Posts

Labdien tauta,

 

Ilgi arena serverī par šo tēmu ir runāts un mani novērojumi pēdējā laikā ir ka šie divi ieroči sagādā vienas vienīgas problēmas.

Biju runājis ar boomix par šo tēmu, bet nu tas ir 1x un pieļauju ka viņš jau aizmirsa.

Tātad respektīvi ko es vēlos ar to AUG un SG tiek izdarīts?

Izveidot atsevišķu roundu ar šiem ieročiem ko cilvēki var ieslēgt/izslēgt tāpat kā tas ir ar awp, pistolēm utt.

Kādēļ šāds ieteikums? 

1. Aug un SG ir labāki ieroči nekā AK vai M4 un stati to pierāda. Pats nekad ar viņiem neesmu spēlējis un nepatīk man viņus lietot, bet nu visi redzējām kā Pro scene mainijās kad viņus padarīja lētākus. 

2. Arenas kartes brīžiem ir long range un šādos momentos šie ieroči ir daudz spēcīgāki dēļ zoom. 

3. Dēļ šiem ieročiem es katru dienu lieku mute cilvēkiem, kas augstāk minēto punktu dēļ gūst nervu sabrukumus un sāk cilvēku nodirst par ieroča izmantošanu. 

 

Pieļauju ka būs cilvēki kas man galīgi nepiekritīs un lūgums tad to pasniegt ar konstruktīvu kritiku. Kā arī uzmetu vēļ poll lai redzētu jūsu viedokli vai būtu šāda izmaiņa aktuāla.

 

Paldies par uzmanību and let the discussion begin. :) 

Link to comment
Share on other sites

Nākamā lieta noteikti būs taspats, bet viens vārds nomainīts : Dual Berettas.
Manliekas, var lietot visu, ko spēle piedavā. Ja cilvēki negrib pielāgoties spēlei un cenšās spēlēt ar speciāli neprecīziem ieročiem (deagle;ak47;revolver), tad tā ir pašu vaina. SG 553 ir viens no vislabākajiem ieročiem spēlē.

Link to comment
Share on other sites

Šeit tas pats princips, kas ar pubu notika. Grib izolēt noteiktus ieročus ar domu padarīt spēli vienlīdzīgāku. CSGO pēc definīcijas ir spēle, kas iedrošina atrast spēlētājiem advantage pār savu pretinieku un līdz ar to arī tiek atalgots ar killu. Imho, arēna ir vieta, kur ienākt patrenēt aimu un labi pavadīt brīvo laiku. Tavs pretinieks izmanto Aug/SG? Izmanto tu arī. Nepatīk izmantot? Tad samierinies ar zaudi un move on. Vai arī atrodi citu veidu, kā nolikt pretinieku pie malas. 

Pieļauju, ka ir cilvēki, kas ienāk arēnā pirms MM, lai pašautu un iesildītos. Aug un SG ir viable alternatīva emkai un ak47 un kāpēc liegt cilvēkiem to izmantot? Ja tie SG raundi ir katrs piektais, tad nekāda dižā iesildīšanās nesanāktu. MM neviens neies tev izdabāt un neies tev pretī ar vienlīdzīgu ieroci. 

Par tavu 3. punktu, tie cilvēki arī kunkst par M4A4/M4A1-S izmantošanu. Vispār ir iegājies tā, ja arēnā neizmanto AK-47, tad tu esi principā lohs (maigi sakot to, kas parasti izskan arēnā) - go with the bandwagon or we will be toxic. Tāpēc tev arī ir admins, lai tu uzturētu serverī labu atmosfēru bez toksiskuma. 

Link to comment
Share on other sites

Ja es ieeju arēnā, tad lielākoties izmantoju SG. Kāpēc? Jo matchmaking es primāri izmantoju SG.

Ejot pēc šāda principa, tad tūlīt vispār vajadzēs AK rounds, MP5 rounds, P250 rounds, un tā tik uz priekšu. Jo tad taču viss būs vienlīdzīgi, ne tā?

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×